xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι..έχει κάποια combos θα μπορούσε να έχει και πιο πολλά,όμως είναι ένα καλό παιχνίδι! Όμως όχι για την τιμή που το πουλάνε στο steam....8€ Διπλό με έναν φίλο μου κάναμε πολύ χαβαλέ..Αν το έχει κάποιος να παίξουμε online.
Oroku Saki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι..έχει κάποια combos θα μπορούσε να έχει και πιο πολλά,όμως είναι ένα καλό παιχνίδι! Όμως όχι για την τιμή που το πουλάνε στο steam....8€ Διπλό με έναν φίλο μου κάναμε πολύ χαβαλέ..Αν το έχει κάποιος να παίξουμε online. το εχω εγω. Ετοιμασου να σε σαπισω στο ξυλο!! Πως λεγεσαι στο steam να σε κανω add?
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 το εχω εγω. Ετοιμασου να σε σαπισω στο ξυλο!! Πως λεγεσαι στο steam να σε κανω add? ωωωχχ θεοί! όπως το βλέπεις εδώ το nickname: xtrmsnpr αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,όταν παίζω το παιχνίδι με τα ηχεία 5.1 δεν ακούγονται όλοι οι ήχοι του παιχνιδιού..ούτε οι ομιλίες των τυπάδων..Πώς μπορώ να το φτιάξω;Γιατί μερικές φορές δεν θέλω να φοράω τα ακουστικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα