Προς το περιεχόμενο

Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition)

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το είχα παίξει στο Χ360 οταν είχε βγεί και προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Το story mode είναι πάρα πολύ καλό και το γούσταρα όσο και το MK vs DCU.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει βγει ακομα σε Ευρωπη και σε καμια αλλη χωρα εκτος απο Αμερικη.. Στις 29 Νοεμβριου βγαινει σε Ευρωπη και στον υπολοιπο κοσμο. Το MK εχει σοβαρα προβληματα στο online (region block πολυ lag). τo injustice τρεχει καλυτερα στο online ηδη βγηκε patch και δεν θα εχει region block ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει απο τα σχολια χρηστων στο steam http://steamcommunity.com/app/242700/discussions/. Εγω θα το αγορασω οπως πηρα και το MK9 και θα τους ξεσκισω ολους στο online. Πλεον μονο teken μενει να βγει σε pc καθως σχεδον ολα τα μεγαλα fighter (SF KOF MK) ξεκινησαν φετος να ερχονται και στο pc.

Δεν εχει βγει ακομα σε Ευρωπη και σε καμια αλλη χωρα εκτος απο Αμερικη.. Στις 29 Νοεμβριου βγαινει σε Ευρωπη και στον υπολοιπο κοσμο. Το MK εχει σοβαρα προβληματα στο online (region block πολυ lag). τo injustice τρεχει καλυτερα στο online ηδη βγηκε patch και δεν θα εχει region block ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει απο τα σχολια χρηστων στο steam http://steamcommunity.com/app/242700/discussions/. Εγω θα το αγορασω οπως πηρα και το MK9 και θα τους ξεσκισω ολους στο online. Πλεον μονο teken μενει να βγει σε pc καθως σχεδον ολα τα μεγαλα fighter (SF KOF MK) ξεκινησαν φετος να ερχονται και στο pc.

Εγω παντως οποτε το διαβαζω αυτο λιωνω στα γελια,να σαι καλα ρε Oroku Saki που μας φτιαχνεις την διαθεση  :lol: .Το σκεφτομουν και εγω για αγορα μιας και ειμαι fan του ΜΚ 9, αλλα μετα ξενερωσα ασχημα αρχικα απο τα πρωτα Stream που ειδα ολους να παιρνουν Deathstroke και αργοτερα σε Evo 2013 να παιζουν ολοι τον Op Superman για το μεγαλο Dmg.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

To αγορασα. Τερματισα το single player. Επαιξα και λιγο multi player. Εχει καποια σοβαρα προβληματα στο multi που θα διροθωσουν με patch. Eιναι region blocked(οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε ενα παιχνιδι που επικιντρωνεται στο multi) και οταν κανω invite φιλους μεσω steam κολλαει. 

Πηρε βραβειο για καλυτερο fighting της χρονιας και γι αυτο το εχουν τωρα σε προσφορα 25 ευρω για 2 μερε στο steam. Οσοι το παρετε ελατε να σας τσακισω!!!

Πηρε βραβειο για καλυτερο fighting της χρονιας και γι αυτο το εχουν τωρα σε προσφορα 25 ευρω για 2 μερε στο steam. Οσοι το παρετε ελατε να σας τσακισω!!!

http://www.skroutz.gr/s/4185082/Injustice-Gods-Among-Us-Ultimate-Edition-PC.html?keyphrase=injustice+gods+among+us

http://www.kinguin.net/category/3357/injustice-gods-among-us-ultimate-edition-steam-key/

Τρομερη προσφορα το Steam τρεχω να προλάβω :lol:  :lol:  :lol:  

Στα 10 με 12€ bundle με το mortal kombat το συζητάμε

Πάντως είναι πολύ καλό παιχνίδι και εγώ θα το ψήφιζα fighting της χρονιάς, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο

• Like 1

καλά δεν υπάρχει και ιδιαίτερος ανταγωνισμός στο είδος.. τι βγήκε φέτος; το killer instict που αγοράζεις έναν έναν τους χαρακτήρες; κλάιν

παρόλα αυτά είναι ενδιαφέρον παιχνίδι και όσο πρέπει διαφορετικό από το mk έχοντας τις δικές του ιδιαιτερότητες,  παρόλο που είναι από τους ίδιους δημιουργούς. επίσης είναι και ψιλοενδιαφέρουσα η ιστορία του campaign και γενικά το όλο τοπίο

Σιγα τον ανταγωνισμο που υπαρχει. Φετος δεν βγηκε νεο teken  η street fighter . Γενικα fighters δεν βγαινουν ουτε 10 το χρονο. Δεν ειναι fps που βγαινει κατι καινουργιο σχεδον καθε μηνα. Και ετσι ειναι πιο ευκολο να επιλεξουν καλυτερο fighter .

Πηρε βραβειο για καλυτερο fighting της χρονιας και γι αυτο το εχουν τωρα σε προσφορα 25 ευρω για 2 μερε στο steam. Οσοι το παρετε [redacted for lulz]

Για να παρει βραβριο βραβείο για καλυτερο fighting της χρονιας πρεπει να ειναι.

Σιγα τον ανταγωνισμο που υπαρχει. Φετος δεν βγηκε νεο teken  η street fighter . Γενικα fighters δεν βγαινουν ουτε 10 το χρονο. Δεν ειναι fps που βγαινει κατι καινουργιο σχεδον καθε μηνα. Και ετσι ειναι πιο ευκολο να επιλεξουν καλυτερο fighter .

Άν με το "βραβείο" εννοείς τα Spike VGX (ο Θεός να τα κάνει σοβαρά gaming awards), ακόμα δεν βγήκαν τα αποτελέσματα... Επίσης, μια χαρά βγήκε νέο Tekken φέτος (το αν είναι καλό, είναι άλλο θέμα :P).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...