A_panM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να κάνω εγκατάσταση των 7 στο λάπτοπ της κοπέλας μου (sony vaio) το οποίο έχει 8. Δεν ξέρω πως τι και γιατί αλλά κάποια στιγμή που πήγε να το ανοίξει της εμφάνισε μήνυμα για repair, μην ξέρωντας τι να κάνει μου το λέει και είπαμε να βάλουμε τα 7. Πάω λοιπόν να κάνω boot από το drive αλλά δεν υπάρχει τπτ με το που ανοίγω το λάπτοπ με πηγαίνει στις επιλογές για repair.Ti μπορώ να κάνω?
TheELF Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πάω λοιπόν να κάνω boot από το drive αλλά δεν υπάρχει τπτ με το που ανοίγω το λάπτοπ με πηγαίνει στις επιλογές για repair.Ti μπορώ να κάνω?Και γαμώ της περιγραφές... Επέλεξες από το boot menu ή ακόμα και από μέσα από το bios να κάνει εκκίνηση από το DVD;;; Έχει μήπως uefi bios το laptop;; Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει και το dvd να είναι φτιαγμένο για uefi για να αναγνωριστεί και να κάνει εκκίνηση. 1
A_panM Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μάλλον δεν θα σου άρεσε η περιγραφή.... Από ότι κατάλαβα το λάπτοπ έχει uefi bios (το κατάλαβα από διάφορα που διάβαζα στο google). Πως θα φτιάξω κατάλληλα το dvd των 7 ώστε να το διαβάσει?
spirosd2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Η απλά να κάνεις repair τα γνήσια windows 8 και να μην περάσεις πειρατικά σε καινούργιο λαπτοπ κρίμα είναι...
spirosd2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οκ τότε θα σου πει ο TheELF τι να κάνεις γιατί εγώ δεν έκατσα να ασχοληθώ ποτέ πως να περάσω κατώτερο και πειρατικό λογισμικό σε καινούργιο υπολογιστή. 1
TheELF Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://www.hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/ Αυτές οι πληροφορίες είναι για να κάνεις usb αλλά αν επιμένεις και θέλεις να φτιάξεις νέο dvd το ίδιο είναι, όλο το ζήτημα είναι να υπάρχει το αρχείο bootx64.efi στο σωστό σημείο. (+1 στο να φτιάξεις ή να ξανά βάλεις τα 8,ιδίως αν έχει recovery partition το laptop,τα 8 είναι πολύ καλύτερα από τα 7)
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Βαλε το classic shell στα 8αρια και εχεις με την μια περιβάλλον απο τα 7
Atmos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Βαλε το classic shell στα 8αρια και εχεις με την μια περιβάλλον απο τα 7 +1 Ναι πραγματικά αν το πρόβλημα είναι το metro είναι κρίμα να βάλεις πειρατικά 7ρια. Άσε που λειτουργικά τα 8 είναι καλύτερα.
george888 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Φιλε τα 8 κρατα...ειναι οτι καλητερο,κανε το repair σου και απλα να προσεχει αυτο που το εχει να μην κατεβαζει πραγματα χωρις να ξερει τι ειναι και το χαλαει το συστημα...
JamesSP472 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μην τα αλλάξεις τα 8. Τώρα που έρχεται και το service pack (win 8.1) θα 'σαι στην πένα
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Είναι το νέο start(εκκίνηση),βασικά είναι διεπαφή για χρήση με tablet,μπορείς να την δουλέψεις άνετα και με ποντίκι/πληκτρολόγιο απλά έχει στόχαστρο τα tablet/οθόνες αφής. Πίσω από αυτήν την «πρόσοψη» τα 8 είναι κανονικότατα windows και δουλεύουν όπως και τα 7. 1
JamesSP472 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Metro για ΜΕΝΑ (να εξηγιώμαστε να μην παρεξηγιώμαστε ) είναι ένας μοντέρνος Launcher για τα apps μου. ΑΝ δεν το θες, στα win 8.1 υπάρχει boot to desktop και το αποφεύγεις κατά κάποιο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα