Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω 4 αλλά 2.

Συγνωμη,δεν το ανεφερες καπου,οποτε υπεθεσα,διοτι υπαρχουν και 4Χ4 σε αυτες τις μνημες.Οποτε,εαν εχεις 4 slot μνημων,βαζεις τις 2χ8 στα τελευταια slots,και πιστευω οτι θα εισαι μια χαρα.Φαινεται και στις φωτο,τι σου δεσμευει η ψυκτρα.

Απλα εαν θελησεις(που ειναι υπερβολη ανω των 16 γιγα),να βαλεις αλλες 2(δηλαδη 32 γιγα :confused: ),εκει θα εχεις ενα θεματακι.Που ΔΕΝ το νομιζω να παιζει τετοιο πραγμα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακομα και αν δε χωραει, βαζει τον ενα ανεμηστηρα αριστερα και τον αλλο στη μεση. Το ειχα δοκιμασει στην sb extreme και η διαφορα ηταν στον ενα βαθμο και αν..:)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν το ανεφερα καπου δικη μου παραλειψη. Απο οτι ειδα στην φωτο πρεπει να χωραει. Πολυ καλες οι Noctua δεν λεω αλλα ξεπερναει κατα πολυ το budget. Θεωρω οτι για την χρηση που την θελω τα 50 ευρω ειναι καλα. Οταν λεω χρηση εννοω λιγο εως μετριο gaming, αρκετες ταινιες και σειρες σερφαρισμα και κατεβασμα αρχειων. Το μηχανημα μενει αρκετες ωρες την ημερα ανοικτο καθως πολλες φορες και νυκτες. Την ψυκτρα την θελω κυριως για ησυχια καθως με την εργοστασιακη πλεον ουτε διπλα δεν μπορω να κατσω αλλα και για καλυτερες θερμοκρασιες, που σε συνδυασμο με το καινουριο κουτι μπορουν θεωρω να επιτευχθουν. Τωρα οποιο κουτι κι αν επιλεξω θα χρειαστω καποια εξτρα ανεμιστηρακια η με οτι περιλαμβανεται ειμαι πληρως καλυμμενος?

Δημοσ.

Ναι δεν το ανεφερα καπου δικη μου παραλειψη. Απο οτι ειδα στην φωτο πρεπει να χωραει. Πολυ καλες οι Noctua δεν λεω αλλα ξεπερναει κατα πολυ το budget. Θεωρω οτι για την χρηση που την θελω τα 50 ευρω ειναι καλα. Οταν λεω χρηση εννοω λιγο εως μετριο gaming, αρκετες ταινιες και σειρες σερφαρισμα και κατεβασμα αρχειων. Το μηχανημα μενει αρκετες ωρες την ημερα ανοικτο καθως πολλες φορες και νυκτες. Την ψυκτρα την θελω κυριως για ησυχια καθως με την εργοστασιακη πλεον ουτε διπλα δεν μπορω να κατσω αλλα και για καλυτερες θερμοκρασιες, που σε συνδυασμο με το καινουριο κουτι μπορουν θεωρω να επιτευχθουν. Τωρα οποιο κουτι κι αν επιλεξω θα χρειαστω καποια εξτρα ανεμιστηρακια η με οτι περιλαμβανεται ειμαι πληρως καλυμμενος?

Απ'οτι ειδα σε reviews,αλλα και οπως αναφερουν τα sites προς αγορα,και τα δυο εχουν ανεμιστηρες.

Εμπρος,πισω,και πλαγιο.Εισαι καλυμενος ανετα!Το πολυ,και αν θελεις μια βελτιωση,να βαλεις εναν ακομη στο επανω τμημα,για καλυτερη απομακρυνση του θερμου αερα που θα συσσωρευεται,ΛΟΓΩ οπως ανεφερες των πολλων συνεχομενων ωρων λειτουργιας.Μικρο το κοστος.Και τα 2 ειναι πολυ καλα κουτακια.

Δημοσ.

Λοιπόν η τελική απόφαση πάρθηκε!! Πάω για το C70 και για ψύκτρα την Scythe. Σας ευχαριστω πολύ όλους για την βοήθεια. Και μιας και  σας βρήκα  B) μπορώ να κάνω μία ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα καθώς το τόπικ που έχω ανοίξει δεν έχει μεγαλη απήχηση?

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν η τελική απόφαση πάρθηκε!! Πάω για το C70 και για ψύκτρα την Scythe. Σας ευχαριστω πολύ όλους για την βοήθεια. Και μιας και  σας βρήκα  B) μπορώ να κάνω μία ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα καθώς το τόπικ που έχω ανοίξει δεν έχει μεγαλη απήχηση?

Ελπιζω η ερωτηση,να μην εχει να κανει με καρτα γραφικων,διοτι θα ξημερωσουμε... :lol:

Εχεις ανοιξει καποιο τοπικ καπου αλλου;Μεγειες σου ευχομαι,και επειδη η προληψη ειναι το σημαντικοτερο κομματι,ΣΥΧΝΟ καθαρισματακι ετσι; ;)

Δημοσ.

Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Όχι ευτυχώς δεν έχει να κάνει με κάρτα γραφικών αλλά κάτι σχετικό, με οθόνη. Παραθέτω Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/492448-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/">εδώ το άλλο μου τόπικ για να μην χαλάσω εδώ το θέμα για μελλοντικους αναγνώστες. 

Δημοσ.

Λοιπόν η τελική απόφαση πάρθηκε!! Πάω για το C70 και για ψύκτρα την Scythe. Σας ευχαριστω πολύ όλους για την βοήθεια.

Παρακαλώ.

Το κουτί δε θα σε απογοητεύσει, στο υπογράφω.

Η συγκεκριμένη ψύκτρα όπως ήδη ειπώθηκε και μόνο που τη κοιτάς είναι αστήρ!

Με το καλό να τα πάρεις και να τα χαρείς στο έπακρο!  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...