Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τα χαρακτηριστικά του PC μου είναι τα παρακάτω : http://prntscr.com/1eeqp8 + τροφοδοτικό Thermaltake Smart M750W.

Θέλω να αναβαθμίσω αυτό το PC και να βάλω μια δεύτερη 660 ( το ξέρω ότι το mb δεν υποστηρίζει θα πάρω new motherboard+Intel Core i7 4770k ).

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Το τροφοδοτικό θα αντέξει την αναβάθμιση;

Δημοσ.

άνετα θα αντέξει, αλλά αν έχεις ανάγκη από επιπλέον δύναμη κάθισες να υπολογίσεις αν σε συμφέρει να πας απλά σε πιο δυνατή κάρτα, αντί να ξηλώνεις όλο τον υπολογιστή σου; 

• Like 1
Δημοσ.

εάν και δέν ξέρω πολλά σχετικά με τα τροφοδοτικά , απο αυτά τα λίγα πού έχω συγκρατίσει απο εδώ κι'από εκεί νομίζω πώς για SLI kai Crossfire είναι συγκεκριμένα πχ. Gold Certified. Μπορείς να κοιτάξεις τα Corsair ειναι πολύ καλής ποιότητας.(εγώ έχω το Corsair GS700 και είμαι με 2 660ti Power edition  χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα !

Δημοσ.

σιγά μην πάρει και τροφοδοτικό ενώ έχει ήδη τέρας για να σηκώσει μια 2η 660 (ένα 6pin δεν παίρνουν αυτές όλο κι όλο; ) 

Δημοσ.

Βαλε αγγελια την καρτα σου κ με την διαφορα αγορασε την 770GTX.

κι εγώ κάτι τέτοιο θά έκανα μάλλον, αλλά από επιδόσεις σε σχέση με το να έκανε sli τι παίζει; ξέρουμε; 

Δημοσ.

Σε βγάζει το τροδοφοδοτικό καλύτερα θα ηταν ομως να πήγαινες σε μια κάρτα δυνατότερη

Δημοσ.

Βασικά, αυτά περί ati + intel που δεν αποδίδουν σωστά ισχύει ή είναι απλά μύθοι; Τι κάρτα μου προτείνεται;

Επίσης γνωρίζουμε πότε βγαίνουν οι 8xxx series της AMD? Αξίζει να περιμένω; 

Δημοσ.

Βασικά, αυτά περί ati + intel που δεν αποδίδουν σωστά ισχύει ή είναι απλά μύθοι; Τι κάρτα μου προτείνεται;

Επίσης γνωρίζουμε πότε βγαίνουν οι 8xxx series της AMD? Αξίζει να περιμένω; 

δεν ξέρουμε ακριβώς πότε βγαίνουν, μάλλον 4ο 3μηνο του '13 με αρχές του άλλου χρόνου 

τα περί ati-intel είναι μύθοι μη δίνεις σημασία 

Δημοσ.

δεν έχει τόσο νόημα αυτή η μετάβαση, νόημα αρχίζει να υπάρχει (σε μονή κάρτα πάντα) από 770 ή 7970 

Δημοσ.

Λοιπον 2 x 660 = 780 (περιπου).

Φυσικα και σε συμφερει να πας σε sli με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό σου, εγώ έχω SLi με αυτές τις κάρτες και το τροφοδοτικό μου είναι 650.:-)

Αν πουλησειςτην 660 για να πάρεις μια 680 ή 770 το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χάσεις πιο πολλά λεφτά και να έχεις χαμηλότερες επιδόσεις. Και την ίδια κατανάλωση με μια 770.

Καλά το σκέφτηκες το sli με τις 660 , είσαι πιο πάνω από μια 680/770 και πιανεις την 780.

Κάτι διάβασα για i7 ότι το σκέφτεσαι, όχι δεν σου χρειάζεται ο i7 σε καμία περίπτωση.

αν πάω σε 760 + 3770k έχει νόημα λέτε; (χρειάζομαι τον i7 δεν τον βάζω τυχαία)

Τι λες θα δώσεις την 660 για να πάρεις 760 ? Ποιος σου τα λεει αυτα ? Θα χασεις λεφτα για μα πάρεις την ίδια κάρτα ?( Με λιγο καλύτερες επιδόσεις υπερ της 760)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...