Προς το περιεχόμενο

format απο usb stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας..θέλω να κάνω format σε έναν υπολογιστή που όμως δεν έχει υποδοχή για cd,πράγμα που αυτόματα σημαίνει πως πρέπει να γίνει όλη η δουλειά από usb stick...διαθέτω ένα στικάκι 8gb και νομίζω πως φτάνουν, όπως επίσης και διαθέτω τα windows που θέλω σε cd.ξέρω πως πρέπει να γίνει burn το stick με σκοπό να γίνει bootable...αυτά....θέλω να με βοηθήσετε όσον αφορά την διαδικασία το να γράψω τα windows στο στικάκι,το πως γίνεται burn,bootable κτλ...αν υπάρχει κάποιο προγράμμα κτλ..

είμαι αρχάρια σε αυτά και θα ήθελα παρακαλω πολύ αναλυτικές οδηγίες...

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Αν μιλάς για windows 7 ή 8 τρέχεις το Windows 7 USB/DVD download tool είναι της ίδιας της microsoft και θα τα κάνει όλα αυτόματα,το μόνο που πρέπει να βρεις εσύ από το εγχειρίδιο είναι το πως θα πεις στον Η/Υ σου να ξεκινήσει από το Usb αντί για τον δίσκο,αλλά και αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν θα ξεκινήσει αυτόματα από το usb.

Δημοσ.

Αν μιλάς για windows 7 ή 8 τρέχεις το Windows 7 USB/DVD download tool είναι της ίδιας της microsoft και θα τα κάνει όλα αυτόματα,το μόνο που πρέπει να βρεις εσύ από το εγχειρίδιο είναι το πως θα πεις στον Η/Υ σου να ξεκινήσει από το Usb αντί για τον δίσκο,αλλά και αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν θα ξεκινήσει αυτόματα από το usb.

Για κάποιο λόγο το link που έβαλες δεν οδηγεί στη σωστή σελίδα. Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-usb-stick-r63

Το συγκεκριμένο άρθρο έχει αναλυτικές οδηγίες για το πρόγραμμα που αναφέρθηκε πιο πάνω. Επίσης έχει και αντίστοιχα λεπτομερή οδηγό για να το κάνεις δίχως πρόσθετα προγράμματα (προσωπικά ποτέ δε μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο από τα προγράμματα για αυτή τη δουλειά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...