rfc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 shit happens all the time παιδια, ακομη και στις καλυτερες οικογενειες.
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Πάντως μου αρέσει που επειδή μιλάμε για XFX δεν λέει κανένας τίποτα, αλλά αν μιλάγαμε για κάνα τουβλο-χ το κραξιμο δε θα ειχε σταματημο
samniotis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εδώ Νικόλα ξέρεις ότι απο πίσω είναι ολόκληρη seasonic οπότε είσαι και λίγο ήσυχος.τα τούβλα τα πουλάνε με το κιλό κυριολεκτικά και παρόλο που πληρώνεις μαλλιοκεφαλα μιας και τα κάνουν και βαριά, δεν ξέρεις ποτέ θα σου σκάσει σαν φωτοβολίδα.... Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
sobi1984 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 καλα εδω που τα λεμε ναι μεν η seasonic ειναι εγγυηση αλλα αστοχιες υπαρχουν παντου και σε xfx και σε σειρες ΑΧ της corsair.το θεμα ειναι να μην σου κατσει... και αν σου κατσει να ευχεσαι να μην παρει τιποτε αλλο μαζι..ειτε xfx / corsair / superflower /tουβλο Χ ειναι
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εδώ Νικόλα ξέρεις ότι απο πίσω είναι ολόκληρη seasonic οπότε είσαι και λίγο ήσυχος.τα τούβλα τα πουλάνε με το κιλό κυριολεκτικά και παρόλο που πληρώνεις μαλλιοκεφαλα μιας και τα κάνουν και βαριά, δεν ξέρεις ποτέ θα σου σκάσει σαν φωτοβολίδα.... Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App Καλά ναι εξάλλου όπως λέει και ο sobi σε όλα υπάρχουν ελλατωματικά. (και θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχουν πολύ λιγότερα ελλατωματικά XFX από ότι τουβλαξ απλά έτυχε να μιλάμε για XFX) Anyway τελος καλο. Από περιέργεια, τώρα εσύ ξαναέκανες register και ανανεώθηκε η εγγύηση ή όχι;
samniotis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εδώ έχω φάει λίγο κόλλημα βασικά δοκίμασα τους κωδικούς με τους οποίους κάνω login στο site της εταιρίας και δεν τους αναγνωρίζει... μου λέει να ξανακάνω register απο την αρχή και εδώ είναι και το θέμα - αν ας πούμε το psu χαλούσε στην 3ετία και έπρεπε να το στείλω σε αυτούς, πως θα βλέπανε ότι το είχα κάνει register??? έκανα εγγραφή απο την αρχή και δεν μου δέχεται τον κωδικό.... και την προηγ. φορά είχα πρόβλημα αλλά τότε σε άφηνε να βάλεις το μοντέλο και το προχωρούσε έτσι...
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε δεχεται το προηγούμενο account σου; Ώπα κάτσε να τσεκάρω το δικό μου! Edit: αααααααααα δε θα τα πάμε καλά!!!!! Είχα κάνει register οτι το πηρα στις 23/1/2013, και τώρα αυτό έχει περασμένη ημερομηνία: Purchase Date 1/1/2010 Για κάτσε να στειλω κανα εμαιλ γιατι δε μας τα λενε καλα! Πρεπει να εχουν αλλαξει το site τους ολιγον και εχει γινει οικος ανοχης μαλλον. Ουτε εμενα εμπαινε ο λογαριασμος και εκανα recover password. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2013 από .::NikoS::.
samniotis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Σε μένα ούτε recover - μου έλεγε ότι το όνομα χρήστη δεν υπάρχει σε κάθε προσπάθεια, είτε login, είτε recover...
Salonikios12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω λετε να εχω προβλημα που δεν το εκανα register στην χφχ?λετε να εχω κανα παρατραγουδο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα