samniotis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Σήμερα Σαββάτο 13/07/13 το απο 20/12/12 αγορασμένο XFX 550 παρέδωσε πνεύμα 8 μήνες μετά σταματησε να λειτουργεί μετά απο το τακτικό καθάρισμα απο σκόνες Εντελώς αψυχολόγητο συμβάν και πιστεύω τυχαία χρονική στιγμή Προσωπικά ότι εργασίες κάνω στο πισί, είτε καθαρισμό είτε κάποια αλλαγή σε ραμ ή κάρτες, πάντα βγάζω καλώδια, πατάω το power για αποφόρτιση και ακουμπάω στο καλοριφέρ πρίν πιάσω οτιδήποτε για να αποφορτίσω απο στατικό ηλεκτρισμό! Μέχρι και σε αλλαγή πάστας, φοράω γάντια μίας χρήσης για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει ζημιά! Πάντως να πώ ότι το XFX έως τώρα ήταν άψογο και με είχε ενθουσιάσει το πόσο ήσυχο ήταν. Ελπίζω μόνο να μήν καθυστερήσουν την αντικατάσταση γιατί προκειμένου να έχω λειτουργικό υπολογιστή, του πέρασα μία μπαχατέλα τροφοδοτικό απο τον παλιό μου υπολογιστή και δεν το βλέπω να αντέχει και πολύ! Ακούώ και όλα αυτά για μήνες-δίμηνα-τρίμηνα αναμονής και αγχώνομαι!
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Επειδη ειδα και το αλλο νημα σου,τωρα που δουλευει το pc,δοκιμασες να αλλαξεις παλι τα τροφοδοτικα να δεις εαν θα ανοιξει το pc?
samniotis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Θάνο δοκίμασα αλλά τζίφος - έβαλα το XFX και στο κατεβαστήρι απο το οποίο έβγαλα το τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ τώρα και εκεί άκρα του τάφου σιωπή. πολύ παράξενη βλάβη - ούτε κάποιο τσαφ, ούτε να μυρίσει κάτι, τίποτα απολύτως - απλά σταμάτησε να λειτουργεί λές και έπεσε ασφάλεια!
samniotis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 καθόλου απίθανο - απλά σε προιόν που είναι σε εγγύηση δεν βάζεις χέρι, ακόμα και για κάτι τόσο απλό όσο μία ασφάλεια Αν ήθελαν να αλλάζουμε ασφάλειες, θα τις αφήνανε απ'έξω όπως παλιά Άσε που υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να έχει αρπάξει μαζί και τίποτα άλλο!
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Σίγουρα δε βάζεις χέρι εννοείται. Και η αλήθεια είναι ότι όντως θα μπορούσα να έχουν την ασφάλεια απέξω και όχι εσωτερικά κολλημένη με κόληση κιόλας στην πλακέτα (όπως συνήθως έχω δει σε τροφοδοτικά). Ίσως το κάνουν αυτό διότι για να φτάσει να καεί η ασφάλεια τους προφανώς θα έχουν πάθει κάποια μεγαλύτερη ζημιά οπότε η αλλαγή της απλά δεν θα έχει νόημα. (υποθέτω)
coolerman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αν υπάρχει εγγύηση εννοείτε δεν το πειράζουμε,οτι και να έχει κάψει. θα αντικατασταθεί με άλλο
samniotis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πήγα το άφησα σήμερα στο vision studio και είμαι σε αναμονή. Ρώτησα χρόνο αναμονής και μου είπε το παλικάρι που το παρέλαβε περίπου 10μέρες, αν ήταν μητρική-επεξεργαστής που πρέπει να πάει εταιρία μήνα με δίμηνο αλλά ευτυχώς τα τροφοδοτικά τα παιδιά τα ελέγχουν απ'ότι μου είπε εκεί και τελειώνει η ιστορία γρήγορα (θέλει μία εβδομάδα για να έρθει η παραγγελία του καινούριου). Πάντως να το πώ, πολύ εξυπηρετικοί και είναι κρίμα να τρών αρνητικές λόγω καθυστέρησης. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο κόσμος ότι όταν κάτι το θές αμέσως το πληρώνεις και παραπάνω - το συγκεκριμένο μαγαζί έχει καλύτερες τιμές σε κάποια προιόντα αλλά πρέπει να περιμένεις* - γενικώς, υπομονή! *Για όποιον δεν κατάλαβε, αν σου σπάσει ο σωλήνας στο μπάνιο τρέχεις να βρείς υδραυλικό και όσα σου πεί τα σκάς - αν όμως αποφασίσεις να κάνεις ανακαίνιση το μπάνιο σου ψάχνεις κάνα δίμηνο και κάνεις και παζάρια!!! 1
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλό είναι να μην φτιάχνουμε δικούς μας νόμους ο καθένας .. Υπάρχει νομικο πλαίσιο για το πως πρέπει να εκτελούνται οι εγγυήσεις.. Όλα τ'αλλα είναι προσωπική άποψη όπως το "τι θα φάμε το βράδυ.."
samniotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Κυριάκο αν το πόστ σου αναφέρεται στο προηγ. δικό μου πόστ, τότε να ζητήσω συγνώμη που δεν έκανα πλήρως κατανοητό ότι λέγοντας για "αρνητικές λόγω καθυστέρησης", εννοούσα τίς παραγγελίες που καθυστερούν και όχι τις εγγυήσεις.
Salonikios12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εμενα στο site της XFX δεν δεχοτανε τον σειριακο για καποιον παραξενο λογο!Επικοινωνισα με το καταστημα και μου ειπανε να δοκιμασουνε αυτοι απο κει,δεν τα καταφερανε ουτε αυτοι αλλα μου ειπανε οτι εχω το δικαιωμα σε περιπτωση βλαβης να χρησημοποιησω την εγγυηση κανονικα και οτι δεν υπαρχει κανενα θεματακι. Να επαναπαυτω η κατι βρωμαει?
samniotis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 "είχα" επισήμως στην κατοχή μου το πρώτο "δαιμονισμένο" xfx!!!! Τα παιδιά στο VS το δοκιμάζανε 3 μέρες με πλήρες φορτίο και δούλευε μια χαρά! Με καλέσανε σήμερα να το πάρω και πήγα και το πήρα σκεπτόμενος ότι μάλλον καμιά φλασιά θα έφαγε.... πάω σπίτι, το συνδέω και.....μία απο τα ίδια - ούτε φωνή ούτε ακρόαση! τσιμπάω το xfx και το πισι παραμάσχαλα και τους τα πάω εκεί - τα βλέπει ο άνθρωπος, τα δοκιμάζει και μου φέρνει το πισί με περασμένο καινούριο xfx επίσημη διάγνωση - ξαφνικά μουλάρωσε και δεν δουλεύει με την δική μου μητρική!!!! ----------------κοινώς, "δαιμονισμένο"-------------------- 1
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αφού δε σου πανε να αλλάξεις μητρική πάλι καλά 1
samniotis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Nικόλα αν και η πρώτη αντίδραση αυτή ήταν, τους είπα ότι με το άλλο τροφοδοτικό δουλεύουν όλα ρολόι και καταλάβαν τα παιδιά ότι είναι ήδη δοκιμασμένη! Άσε που είχα μαζί μου και το premier απο το κατεβαστήρι! - μητρική να δουλεύει με premier (παραδοσιακό) και να μην δουλεύει με xfx - θα γελάνε μαζί μας και οι πέτρες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα