Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις μέσα σε 30 ημέρες να το δηλώσεις στην XFX για να ισχύει η πεντάχρονη εγγύηση.

Με εσωσες φιλε προλαβα στο 29ημερο χΔ 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για το vision

ως προς τον τομεα της πωλησης, φυσικα και ειναι ευγενικοι και εξυπηρετικοι. δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα αν θελουν να πουλησουν.

τωρα, ως προς τον τομεα της αντικαταστασης χαλασμενου προϊοντος μεσα στην εγγυηση, θα σου ελεγα να κρατησεις μικρο καλαθι.

αυτοι συνεχιζουν να ειναι ευγενικοι, αλλα θα αναγκαστεις να χασεις εσυ την δικια σου ευγενεια και υπομονη και σου δινω τον λογο μου

οτι δεν διαφερει καθολου απο τις μεγαλες αλυσιδες πωλησης ηλεκτρονικων.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ψωνήσει ποτέ από το συγκεκριμένο κατάστημα ,αλλά από παλαιότερα θέματα υπήρχαν πολλά παράπονα για το after sale support και δεν μου έχει αφήσει και της καλύτερες εντυπώσεις.

Όλοι ευγενικοι είναι όταν πουλάνε ,μετά είναι το θέμα τι κάνουν

Δημοσ.

Δεν έχω ψωνήσει ποτέ από το συγκεκριμένο κατάστημα ,αλλά από παλαιότερα θέματα υπήρχαν πολλά παράπονα για το after sale support και δεν μου έχει αφήσει και της καλύτερες εντυπώσεις.

Από visionstudio είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια, πολύ εξυπηρετικοί κλπ. Μην μου βάζεις αμφιβολίες γιατί όλο το pc από εκεί το πήρα λόγω του aftersale support...

Δημοσ.

<p>εεελα ρε maik,αφου τα βρηκαμε μεταξυ μας,τι αγχωνεσε.την πουλησες τελικα?</p>

Χαχα. Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει. :-P

Την έχω ακόμη. Έβαλα και έναν ανεμιστήρα πίσω στο back plate, θυμάσαι που τα λέγαμε και είναι μια χαρά. Είναι περίπου 10 βαθμούς κάτω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει πολλες αγορες απο το vision studio και δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παιδια ειναι πολυ ενταξει και το μαγαζι απο τα καλυτερα. 

Δημοσ.

Από πότε πρέπει να περάσουν 40 μέρες για να σου πουν το οκ και άλλες πόσες για να παραλαβεις σε εγγύηση ?

Η απλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή υπάρχουν και χειρότερα ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό που είπα έχει να κάνει με το after sale που έχαν γράψει παιδιά στο παρόν topic στο παρελθον.

Οπως είπα δεν εχώ ψωνίσει εγώ προσωπικά ποτέ από αυτούς στο παρελθόν.Επομένως η προσωπική μου άποψη έχει διαμορφωφεί από σχόλια άλλων και μπορεί να είναι λανθασμένη.

Θυμάμαι για παράδειγμα ένα παιδί που είχε πάρει κάποιο laptop παρουσίασε πρόβλημα και δεν δεχονταν να το πάρουν πίσω (εντός εγγύησης) ,όταν τα κατάφερε τελικά περίμενε κανα 2μηνο (και νομίζω πως μετά ξαναπαρουσίασε την ίδια βλάβη).

Σε σχέση με αλλά καταστήματα πιθανόν να είναι και καλύτεροι πάντως

Δημοσ.

Από πότε πρέπει να περάσουν 40 μέρες για να σου πουν το οκ και άλλες πόσες για να παραλαβεις σε εγγύηση ?

Η απλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή υπάρχουν και χειρότερα ?

επρεπε να σταλει στην asus.μου ειχαν πει κανενα μηνα.ειχανε τα παλια στοιχεια μου με αλλο κινητο γιαυτο αργησαν να μου πουν.

οταν τους επερνα τηλεφωνο για να δω τι γινετε,δεν ειχαν απαντηση στις πωλησεις και το ατομο που ασχοληθηκε με το θεμα μου ελειπε τοτε.

την μητρικη την εχει παραλαβει ηδη ο αδερφος μου απο το καταστημα μιας και εγω το ζητησα ετσι.

γενικοτερα δεν το ετρεξα και πολυ το θεμα γιατι ηδη ειχα παρει αλλη μητρικη.δεν την βιαζομουνα.απλα ηθελα να περαστει σε εγγυηση οπως και εγινε.αυτα.

Δημοσ.

φοβερο  θεματακι   για το χφχ  .......τι καλο που εινα το μαγαζακι κτλπ  (κανε αλλαγη  τιτλου αγαπω βιζιον)

Δημοσ.

φοβερο  θεματακι   για το χφχ  .......τι καλο που εινα το μαγαζακι κτλπ  (κανε αλλαγη  τιτλου αγαπω βιζιον

Αφου εληξε το θεμα,λεμε τις εμπειριες μας για το aftersales.

εκτος και εαν οταν βλεπεις οτι υπαρχει καινουργιο μηνυμα στο νημα αυτο,νομιζεις οτι πλεον θα διαβασεις για το xfx.

δεν ειναι και τοσο ασχετα αυτα που λεμε.πιστευω να καταλαβαινεις πως το λεω,εχεις κριση σαν ανθρωπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...