Salonikios12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλημερα σε ολους στο ινσομνια. Σημερα μου παραδοθηκε το τροφοδοτικο του τιτλου αγορασμενο χθες απο vision studio. Πιστευω ειναι περιτο να πω οτι τα παιδια απο το μαγαζι ειναι ευγενεστατοι και εξυπηρετικοι. Ειδα τρομερη βελτιωση γενικα στις επιδοσεις του υπολογυστη, συν οτι ο θορυβος του απο τα ανεμηστηρακια εχει μειωθει σε σημαντικο βαθμο!!(δεν ξερω πως εγινε αυτο ακριβως αλλα δεν με χαλαει το αποτελεσμα ,παντως ολα λειτουργουν οπως πρεπει.) Αριστο προιον και μπραβο σε ολα τα παιδια εδω που το συστηνουν για νεα συστηματα αλλα και αναβαθμισεις! Και παλι λεω μπραβο στο vision studio για την γρηγορη εξυπηρετηση!
CorpseGrinder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 E....με γεια !(?) αλλα γιατι αυτο το θεμα ειναι στις καρτες γραφικων και ηχου?
pcfan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τι σχέση έχει το τροφοδοτικό με την αύξηση των επιδοσεών σου;; Αυτο δεν μπορώ να το καταλάβω...
CorpseGrinder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τι σχέση έχει το τροφοδοτικό με την αύξηση των επιδοσεών σου;; Αυτο δεν μπορώ να το καταλάβω... χαχαχαχα..αυτο δεν το ειδα καν!
coolerman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 κρατάω τα 2 τελευταία λόγια του φίλου **Αριστο προιον και μπραβο σε ολα τα παιδια εδω που το συστηνουν για νεα συστηματα αλλα και αναβαθμισεις! Και παλι λεω μπραβο στο vision studio για την γρηγορη εξυπηρετηση! καλορίζικο/καλοδουλευτο το xfx πολύ καλή επιλογή. τα υπόλοιπα δεν νομίζω να ισχύουν περί αύξησης επιδόσεων
Salonikios12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω παιδια! τι να πω. Ισως να ειναι ο αερας που φυσαει το τροφοδοτικο και να ειναι ιδιες οι επιδοσεις To θεμα μεταφερθηκε εδω απο moderator και δεν ξερω και εγω γιατι..στο hardware γενικα το ειχα?!
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπαααα ξαναπεσε η τιμή του -10 ευρώ τώρα στο vidion studio? Συγγνώμη αλλά μόνο και μόνο τα +10€ στην τιμή του εντελώς ξαφνικά πριν λίγο καιρό μου δώσαν την εντύπωση πως το συγκεκριμενο κατάστημα δεν την παλεύει και θα το σκεφτόμουν αρκετά να πάρω κάτι από αυτούς.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ε που και που τα κανουν αυτα. παντως να πω και για το θεμα της εγγυησης που μου ειχε καει η μητρικη της asus με τον πυκνωτη που ειχε σκασει,ενω ειχα μια ειλικρινη συζητηση με τα παιδια εκει οτι παιζει να μην περαστει σε εγγυηση (ειχε 3 χρονια και καηκε στα 2.5) λογω οτι μπορει να το βγαλουν με υγρασια και μπλα μπλα,υστερα απο 40 μερες με ενημερωσαν οτι η asus την δεχτηκε και εστειλε αλλη μητρικη πισω. τωρα,καινουργια,ανακατασκευασμενη,δεν ξερω,οταν την παραλαβω θα δουμε.
Salonikios12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 To vision studio κατα την γνωμη μου παντα, ειναι το πλεον ΤΙΜΙΟ και ΚΥΡΙΟ μαγαζι με τεχνολογικα προιοντα! Οπωσδηποτε θα τους ξαναπροτιμησω και θα το προτεινω σε αλλους ανεπιφυλαχτα! Τοσα χρονια μονο πλαισιο ηξερα κτλ...τι να σου κανει το ονομα...αμα το περιεχομενο ειναι σκατα...(με συγχωρειτε για την εκφραση αλλα το πλαισιο ειδικα με ειχε αγαναχτησει και ητανε και χρονιαρες μερες....) Μπαααα ξαναπεσε η τιμή του -10 ευρώ τώρα στο vidion studio? Συγγνώμη αλλά μόνο και μόνο τα +10€ στην τιμή του εντελώς ξαφνικά πριν λίγο καιρό μου δώσαν την εντύπωση πως το συγκεκριμενο κατάστημα δεν την παλεύει και θα το σκεφτόμουν αρκετά να πάρω κάτι από αυτούς. Ισως να επαιζε κατι με την τιμη του γενικα οταν ητανε +10Ε.Παντως να σου πω φιλε μου Νικο τα παιδια εκει δεν παιζονται απλα! Πηρα και ενα τηλεφωνο για βλακεια ερωτηση βεβαια(δεν ηξερα που παει τι!) και αντι να μου το κλεισει στα μουτρα οπως κανουνε αλλα μαγαζια εκατσε και μου εξηγησε τα παντα! Και παλι μπραβο! Υ.Γ: Μην με δινετε δικαιολογιες να τους γεμιζω μπραβο (αν και τα αξιζουνε)
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Άστα αυτά σου δίνουν ποσοστά με το κάθε μπράβο Πέρα από την πλάκα όταν οι άλλοι το είχαν 60 ξαφνικά ανέβηκε στα 72 στο vision. Αφού με 5-10€ παραπάνω έπαιρνες το 650αρι. Εγώ αυτό το θεώρησα απαράδεκτο γιατί να σου πω τι παίχτηκε; Τρελή ζήτηση του συγκεκριμένου μοντελου, εξαντλήθηκε από πολλά σκρουτζομαγαζα, και το visionstudio λέει κάτσε να βάλουμε +10€! Δεν έχω αγοράσει από αυτό το μαγαζί, αλλά δεν θα ήταν και η πρώτη προτεραιότητα μου. (μιας και μένω και Αθήνα και ίσως δε με συμφέρει κιόλας λόγω μεταφορικών)
ksideras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εγω πηρα το pc μου απο εκει και της πρωτες μερες κατι επαθε το εθερνετ και δεν αναβε τους εστειλα την μητρικη πληρωσα 15 ευρω μου ειπαν πως δουλευε μια χαρα οκ ναι δουλευε μια χαρα αφορου της εκαναν bios update και ξανα πληρωσα μεταφορικα γτ αν "ειχε κατι" θα τα πληρωναν αυτη και ειχα δει για το xfx το ειχα δει το ειχα γραψει και στατους και απο τοτε δεν ξανα ψωνησα απο εκει
Salonikios12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τι να πω παιδια, κσιδερα φιλε μου μαλλον επεσες στην περιπτωση. Εγω μονο για την δικια μου εμπειρια μιλαω και μονο παντως Μακαρι να επερνα ποσοστα απο τα μπραβο Θα τους εξυμνουσα ολη μερα! Απλα εξυπηρετηθηκα οπως επρεπε και εκρινα οτι το αξιζανε το ΜΠΡΑΒΟ ! Εδω πανω θεσσαλονικη μερια παντως κυριαρχος το πλαισιο το παιζει,και ητανε για μενα πραγματικα αναζογωνιητηκο(το σκοτωσα) να νιωσω πελατης ικανοποιημενος!!!!
IOSTEFO Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τι να πω παιδια, κσιδερα φιλε μου μαλλον επεσες στην περιπτωση. Εγω μονο για την δικια μου εμπειρια μιλαω και μονο παντως Μακαρι να επερνα ποσοστα απο τα μπραβο Θα τους εξυμνουσα ολη μερα! Απλα εξυπηρετηθηκα οπως επρεπε και εκρινα οτι το αξιζανε το ΜΠΡΑΒΟ ! Εδω πανω θεσσαλονικη μερια παντως κυριαρχος το πλαισιο το παιζει,και ητανε για μενα πραγματικα αναζογωνιητηκο(το σκοτωσα) να νιωσω πελατης ικανοποιημενος!!!! Μην ξεχάσεις μέσα σε 30 ημέρες να το δηλώσεις στην XFX για να ισχύει η πεντάχρονη εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα