Προς το περιεχόμενο

Htc one s vs Htc one x vs Htc one sv vs Nexus 4 vs S4 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εε ουσιαστικά είναι το most powerfull από άποψη hardware. Μπορείς να βάλεις launcher είτε τον nova, είτε τον apex , έχεις αρκετές επιλογές και μπορείς να φτιάξεις το ui του. Επίσης σαν stock θα παίρνεις πρώτος από όλους τα updates.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.

Εκτός αν πας στο s4 :P

Δημοσ.

εε ουσιαστικά είναι το most powerfull από άποψη hardware. Μπορείς να βάλεις launcher είτε τον nova, είτε τον apex , έχεις αρκετές επιλογές και μπορείς να φτιάξεις το ui του. Επίσης σαν stock θα παίρνεις πρώτος από όλους τα updates.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.

Εκτός αν πας στο s4 :P

ειναι πολλα τα λεφτα

Δημοσ.

Εφ'όσον σου αρέσει το sense, δοκίμασε το Nexus 4 με καμια custom rom. Δεν θα το μετανοιώσεις. Αμα θές κινήσου και για κανενα S3 ή Note 2

Δημοσ.

Εφ'όσον σου αρέσει το sense, δοκίμασε το Nexus 4 με καμια custom rom. Δεν θα το μετανοιώσεις. Αμα θές κινήσου και για κανενα S3 ή Note 2

το note 2 παραειναι μεγαλο.

για το s3 μαλλον ειμαι αρνητικος

Δημοσ.

μιας και αναφέρεις ότι σου αρέσει περισσότερο οι 4.3" σκέψου αν σου αρέσει και το s4 mini. Πιστεύω θα πέσει αρκετά μέσα στην εβδομάδα.

Δημοσ.

μιας και αναφέρεις ότι σου αρέσει περισσότερο οι 4.3" σκέψου αν σου αρέσει και το s4 mini. Πιστεύω θα πέσει αρκετά μέσα στην εβδομάδα.

ειναι μεσα στις επιλογες αλλα ακομα ειναι λιγο ακριβο

Δημοσ.

εχω δοκιμασει αρκετες και η μονη που μπορω να πω οτι κανει το τηλεφωνο ανεκτο στη λειτουργια του ειναι του cyanogen

Προσωπικα με τη slimbean που τρεχω ειμαι καλυμενος σε ολα
Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει πλέον δεν είναι θέμα η έκδοση για να λειτουργήσει κανονικά.Έχω βάλει μέχρι και την "μαμά" 2.3 και το κινητό σερνοτανε.άνοιγα τον dialer και έκανε 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει.μάλλον είναι θέμα hardware πλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...