kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Απ' αυτά που έχεις στον τίτλο, θα προτιμούσα πάντως το Nexus 4.
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι προτεινετε το nexus 4. μαλλον προς τα εκει με βλεπω
spook Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εε ουσιαστικά είναι το most powerfull από άποψη hardware. Μπορείς να βάλεις launcher είτε τον nova, είτε τον apex , έχεις αρκετές επιλογές και μπορείς να φτιάξεις το ui του. Επίσης σαν stock θα παίρνεις πρώτος από όλους τα updates. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Εκτός αν πας στο s4
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εε ουσιαστικά είναι το most powerfull από άποψη hardware. Μπορείς να βάλεις launcher είτε τον nova, είτε τον apex , έχεις αρκετές επιλογές και μπορείς να φτιάξεις το ui του. Επίσης σαν stock θα παίρνεις πρώτος από όλους τα updates. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Εκτός αν πας στο s4 ειναι πολλα τα λεφτα
spook Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ξέρω, ήθελα απλά να τονίσω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτά που ζητάς το n4...
TasosThaStudent Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εφ'όσον σου αρέσει το sense, δοκίμασε το Nexus 4 με καμια custom rom. Δεν θα το μετανοιώσεις. Αμα θές κινήσου και για κανενα S3 ή Note 2
spook Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ο φίλος είπε στο αρχικό του post ότι δεν θέλει πάνω από 4.7" κινητό, το note2 ξεφεύγει από αυτά που θέλει.
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εφ'όσον σου αρέσει το sense, δοκίμασε το Nexus 4 με καμια custom rom. Δεν θα το μετανοιώσεις. Αμα θές κινήσου και για κανενα S3 ή Note 2 το note 2 παραειναι μεγαλο. για το s3 μαλλον ειμαι αρνητικος
spook Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 μιας και αναφέρεις ότι σου αρέσει περισσότερο οι 4.3" σκέψου αν σου αρέσει και το s4 mini. Πιστεύω θα πέσει αρκετά μέσα στην εβδομάδα.
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 μιας και αναφέρεις ότι σου αρέσει περισσότερο οι 4.3" σκέψου αν σου αρέσει και το s4 mini. Πιστεύω θα πέσει αρκετά μέσα στην εβδομάδα. ειναι μεσα στις επιλογες αλλα ακομα ειναι λιγο ακριβο
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εχω δοκιμασει αρκετες και η μονη που μπορω να πω οτι κανει το τηλεφωνο ανεκτο στη λειτουργια του ειναι του cyanogenΠροσωπικα με τη slimbean που τρεχω ειμαι καλυμενος σε ολα
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Από ότι έχω καταλάβει πλέον δεν είναι θέμα η έκδοση για να λειτουργήσει κανονικά.Έχω βάλει μέχρι και την "μαμά" 2.3 και το κινητό σερνοτανε.άνοιγα τον dialer και έκανε 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει.μάλλον είναι θέμα hardware πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα