opcast Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μετά από 3 χρόνια ήρθε η ώρα για αλλαγή συσκευής.Κάτοχος samsung galaxy s, το οποίο πλέον είναι μη λειτουργικό,ακόμα και στα πιο απλά πράγματα(απλή τηλεφωνική κλήση) είμαι σε αναζήτηση νεας συσκευής.Κριτήρια:όχι τεράστια οθόνη(το πολύ 4,7''),ιδανική η 4,3''σχετικά καλή φωτογραφικήχρήματα 300-400 το πολυ.οσο λιγότερα τόσο καλύτερα.Κοιτάζω τα εξής:htc one s.+ άψογη ποιότητα κατασκευής, γρήγορο τηλ,sense,τιμή(290), - σχετικά παλιό μοντέλο, δεν θα πάρει άλλη αναβάθμισηhtc one x 16gb.+- ιδια με htc one s,απλά είναι πιο ακριβό(366)lg nexus 4.+ καλά χαρακτηριστικά,άμεσες ενημερώσεις, - το stock android δε μου πολυαρέσει(το sense το θεωρώ 1000 φορές καλύτερο,τουλάχιστον οπτικά)htc one sv.+ sense,τιμή(264),υποδοχη κάρτας microsd,lte, - ανάλυση οθόνης,ποιότητα κατασκευής(πλαστικό)samsung galaxy s4 mini + τεχνικά χαρακτηριστικά,υποδοχη κάρτας microsd,lte, - είναι samsung,ακόμα είναι ακριβόhtc one mini(όταν έρθει). - δεν υπάρχει ακόμα τιμήΚάθε άλλη πρόταση δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων
fraris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Htc one X , Lg Nexus 4 , S4 mini βασει αυτων που θες , θα σου προτεινα τα συγκεκριμενα να κοιταξεις..
opcast Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. το one s το αποκλειεις για καποιο συγκεκριμενο λογο;
spook Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγώ θα το απέκλεια λόγο επεξεργαστή. Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν έχεις 4πήρυνο , δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Εγώ προτείνω να διαλέξεις ένα εκ των nexus 4 ή one x. Από τα 2 αντικειμενικά καλύτερο είναι το nexus 4 αλλά είπες ότι δεν σου αρέσει καθόλου το stock android, γι αυτό οι λύσεις είναι launcher ή να περάσεις custom rom. Edit: Σκέψου και το ενδεχόμενο του Siii LTE κοστίζει περίπου στα 410 καινούργιο.
opcast Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγώ θα το απέκλεια λόγο επεξεργαστή. Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν έχεις 4πήρυνο , δεν θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Εγώ προτείνω να διαλέξεις ένα εκ των nexus 4 ή one x. Από τα 2 αντικειμενικά καλύτερο είναι το nexus 4 αλλά είπες ότι δεν σου αρέσει καθόλου το stock android, γι αυτό οι λύσεις είναι launcher ή να περάσεις custom rom. Edit: Σκέψου και το ενδεχόμενο του Siii LTE κοστίζει περίπου στα 410 καινούργιο. γενικα δεν θελω να ξεφυγω και πολυ σε χρηματα. για το one s το λεω γιατι απο αποψη επιδοσεων ειναι πολυ κοντα στο one x απο οσο εχω διαβασει.αξιζουν τα 80 περιπου ευρω παραπανω για το one x?
spook Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Προσωπικά θα τα έδινα, θα έπαιρνα μεγαλύτερη και με καλύτερη ανάλυση οθόνη, καλύτερο cpu και nfc αν έχει κάποια σημασία. Τώρα το τι θέλει ο κάθε ένας και το πόσα χρήματα διαθέτει είναι δικό του θέμα. Βέβαια βλέπω ότι πλέον έχει ανέβει η τιμή στο 32αρι οπότε πας αναγκαστηκά στο 16αρι. Τώρα με το nexus παίρνεις λίγο καλύτερο cpu και 2 gb ram(!).
opcast Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εχεις δικιο τοσο για τα χαρακτηριστικα και τι προσφερει το καθενα, οσο και για το οικονομικο του καθενος. απλα ειμαι αρκετα αναποφασιστος και ψαχνω να βρω κατι για να δικαιολογησω στον εαυτο μου την αγορα του ενος ή του αλλου. οποτε για σενα one x και nexus 4 αξιζει; thanks
spook Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εγώ ως παλιός χρήστης s3 θα έβαζα και αυτό στο παιχνίδι. τώρα είναι το ζητάει ο κάθε ένας από τον κινητό του Siii: removable battery, sd card, exynos cpu , 1gb ram, super amoled hd 4.7" screen, 16 gb ssd , 4.1.2 android nexus: non removable battery, no sd card, snapdragon s4, 2 gb ram, true hd ips plus hd 4.7" screen, 16gb ssd , 4.2.2 android one x: non removable battery, no sd cadrd, tegra 3, 1gb ram, super ips hd 4.7" screen, 16gb ssd, 4.1.1 android νομίζω χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος και έχοντας χρησιμοποιήσει siii και nexus πως το siii έχει την μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3 , πράγμα που είναι σημαντικό για αρκετούς χρήστες.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μετά από 3 χρόνια ήρθε η ώρα για αλλαγή συσκευής. Κάτοχος samsung galaxy s, το οποίο πλέον είναι μη λειτουργικό,ακόμα και στα πιο απλά πράγματα(απλή τηλεφωνική κλήση) είμαι σε αναζήτηση νεας συσκευής. Κριτήρια: όχι τεράστια οθόνη(το πολύ 4,7''),ιδανική η 4,3'' σχετικά καλή φωτογραφική χρήματα 300-400 το πολυ.οσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Κοιτάζω τα εξής: htc one s.+ άψογη ποιότητα κατασκευής, γρήγορο τηλ,sense,τιμή(290), - σχετικά παλιό μοντέλο, δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση htc one x 16gb.+- ιδια με htc one s,απλά είναι πιο ακριβό(366) lg nexus 4.+ καλά χαρακτηριστικά,άμεσες ενημερώσεις, - το stock android δε μου πολυαρέσει(το sense το θεωρώ 1000 φορές καλύτερο,τουλάχιστον οπτικά) htc one sv.+ sense,τιμή(264),υποδοχη κάρτας microsd,lte, - ανάλυση οθόνης,ποιότητα κατασκευής(πλαστικό) samsung galaxy s4 mini + τεχνικά χαρακτηριστικά,υποδοχη κάρτας microsd,lte, - είναι samsung,ακόμα είναι ακριβό htc one mini(όταν έρθει). - δεν υπάρχει ακόμα τιμή Κάθε άλλη πρόταση δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων Custom Rom εχεις βαλει στο Galaxy S?
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Custom Rom εχεις βαλει στο Galaxy S? εχω δοκιμασει αρκετες και η μονη που μπορω να πω οτι κανει το τηλεφωνο ανεκτο στη λειτουργια του ειναι του cyanogen
LosV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγω θα σου προτεινα να παρεις κινητο με 2GB Ram..Απο αυτα που αναφερεις το Lg Nexus 4 ειναι το μονο.. Αν θες κοιτα και το Optimus G..Eχω ακουσει καλα λογια και για την αυτονομια του..Απο καμερα μετρια πραγματα..
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 το optimus g το ειδα απο κοντα και δε μου αρεσε.μου φανηκε πολυ μεγαλο σε αισθηση,σε ανιθεση με το nexus 4 το οποιο μου φανηκε πιο μικρο, παρολο που εχουν νομιζω τις ιδιες διαστασεις.
stevenosfp1999 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πάρε nexus 4 και βάλε launcher Νόβα ή ότι άλλο θέλεις. Αξίζει με τα 1000
opcast Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πάρε nexus 4 και βάλε launcher Νόβα ή ότι άλλο θέλεις. Αξίζει με τα 1000 το εχω σκεφτει και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα