Προς το περιεχόμενο

Violin Tunes

man_with_no_name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!

Άνοιξα νέο θέμα γιατί, όπως έγραψα, ήθελα τραγούδια που δεν θα περίμενες ότι έχουν βιολί ή τσέλο και ας μην είναι το κυρίαρχο όργανο, αλλά οι mods δεν θεώρησαν ότι υπάρχει διαφορά και να φανταστείς ότι σκεφτόμουν να κάνω ξεχωριστό θέμα για φυσαρμόνικα. Δεν πειράζει αφού πήρα και εδώ κάποιες ιδέες και καταλαβαίνω ότι τα πολλά post κουράζουν. Και η δική μου πρόταση A Cry for Love - Black Heart Procession και το θεσπέσιο One More Cup of Coffee - Bob Dylan !!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν σας πω οτι πάιζω βιολί και τα περισσότερα τραγούδια δεν τα ξέρω;;;

Παίρνω κόκκινη κάρτα;

Κίτρινη και αύριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου :-D

Ένας φίλος μου παίζει και αυτός' date=' αλλά ξέρει αρκετά. Τώρα τον έβαλα να μάθει το [b']Nothing Else Matters - Apocalyptica[/b]!

Και κάτι ακόμη Hurricane - Bob Dylan

Δημοσ.

City - Am Fenster

OMGGGGGGGG σε ευχαριστώ!!!!το έψαχνα σαν τρελός αυτό το κομμάτι!!!!!!νανε καλά και ο nick833 που επανέφερε το thread !!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,με αφορμή ένα τραγούδι των raining pleasure που άκουσα που λέγεται kemal, στο τέλος του κομματιού έχει υπέροχο ήχο βιολιών κ μου άρεσε πάρα πολύ,θα ήθελα να μου προτείνετε παρόμοια κομμάτια που περέχουν ήχο βιολιού ή κ ολόκληρο κομμάτι.Δεν έχω βρει κάτι γιατί δεν έχω ιδέα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Τις 4 εποχές του Βιβάλντι άκου. Είναι όλο με βιολί.Φαντάζομαι θα σου αρέσει...

nai einai wraio an k exw akousei tis 4 epoxes seyxaristw pantws:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...