Προς το περιεχόμενο

Violin Tunes

man_with_no_name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναφέρνω αυτό το θέμα πάνω για να προτείνω τους Tuxedomoon με το album τους "The Ghost Sonata".

Το τελευταίο της καριέρας τους, αρχές '90ς σε πολύ διαφορετικό ύφος από ό,τι είχαν παρουσιάσει μέχρι πριν.

Ακούστε γι αρχή οπωσδήποτε το "Music Number Two (Reprise)".

Και για συνέχεια:

The Ghost Sonata

Licorice Stick Ostinato

Basso Pomade (Dogs Licking My Heart)

Υ.Γ.: Το "Music Number Two (Reprise)" κάτι μου θυμίζει... Ας μου πει κάποιος, τι... Δεν μπορώ να θυμηθώ! :)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Sxetiko mono logo twn xordwn, alla pame sto tselo, sorry pou sas bgazw apo to bioli. Apocalyptica legetai to sugkrothma kai eginan gnwstoi apo diaskeues se tragoudia metallica pou ekanan alla exoun kai dika tous polu kala kommatia

Δημοσ.

Ακούστε και το πολύ καλό τελευταίο άλμπουμ του Γάλλου (Κινεζικής καταγωγής) τσελίστα Yo-Yo Ma με τον τίτλο Obrigado Brazil με υπέροχες διασκευές Βραζιλιάνικων κομματιών.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε όλους !

Ψάχνω τραγούδια που να έχουν βιολί ή τσέλο κτλ.

Όχι όμως κλασικά, αλλά τραγούδια που δεν περιμένεις ότι θα έχουν τέτοια κλασικά όργανα. Για παράδειγμα: Waterboys - Good will hunting, Jewel - Foolish games, Pavlov's Dog - Episode....

Ακόμη θα ήθελα να μου προτείνετε τραγούδια με φυσαρμόνικα π.χ Bob Dylan.

Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας :)

Δημοσ.

Πολύ ωραίο κομμάτι με βιολί ειναι η διασκευή στο "Pictures Of Matchstick Men" των Status Quo απο Camper Van Beethoven. Πολύ όμορφο άκουσμα... ;-)

Δημοσ.

Πολλά,πάρα πολλά ενδεικτικά τώρα μου ερχονται στο μυαλό:

Όλα από Tindersticks και Corrs

Smashing pumpkins - Disarm

Kristin Hersh & M.Stype - Your Ghost

Therapy? - Diane

Beattles - Eleanor Rigby

Oasis - Wanderwall, Μasterplan

Levellers (ιρλανδικό φολκ βιολι)

και πολλά άλλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...