Cristina Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Ξαναφέρνω αυτό το θέμα πάνω για να προτείνω τους Tuxedomoon με το album τους "The Ghost Sonata". Το τελευταίο της καριέρας τους, αρχές '90ς σε πολύ διαφορετικό ύφος από ό,τι είχαν παρουσιάσει μέχρι πριν. Ακούστε γι αρχή οπωσδήποτε το "Music Number Two (Reprise)". Και για συνέχεια: The Ghost Sonata Licorice Stick Ostinato Basso Pomade (Dogs Licking My Heart) Υ.Γ.: Το "Music Number Two (Reprise)" κάτι μου θυμίζει... Ας μου πει κάποιος, τι... Δεν μπορώ να θυμηθώ!
djmike Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Re Cristina sou thimizei tin iperoxi nixta pou ixame perasei......
Cristina Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 hahaha! Μιχάλη Βρήκα τι μου θύμιζει! Διαφήμιση του whiskey GRANT'S.
Dragonlord Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Sxetiko mono logo twn xordwn, alla pame sto tselo, sorry pou sas bgazw apo to bioli. Apocalyptica legetai to sugkrothma kai eginan gnwstoi apo diaskeues se tragoudia metallica pou ekanan alla exoun kai dika tous polu kala kommatia
dim_b Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Ακούστε και το πολύ καλό τελευταίο άλμπουμ του Γάλλου (Κινεζικής καταγωγής) τσελίστα Yo-Yo Ma με τον τίτλο Obrigado Brazil με υπέροχες διασκευές Βραζιλιάνικων κομματιών.
nick833 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Γεια σε όλους ! Ψάχνω τραγούδια που να έχουν βιολί ή τσέλο κτλ. Όχι όμως κλασικά, αλλά τραγούδια που δεν περιμένεις ότι θα έχουν τέτοια κλασικά όργανα. Για παράδειγμα: Waterboys - Good will hunting, Jewel - Foolish games, Pavlov's Dog - Episode.... Ακόμη θα ήθελα να μου προτείνετε τραγούδια με φυσαρμόνικα π.χ Bob Dylan. Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας
silencer51 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Πολύ ωραίο κομμάτι με βιολί ειναι η διασκευή στο "Pictures Of Matchstick Men" των Status Quo απο Camper Van Beethoven. Πολύ όμορφο άκουσμα... ;-)
shawn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Πολλά,πάρα πολλά ενδεικτικά τώρα μου ερχονται στο μυαλό: Όλα από Tindersticks και Corrs Smashing pumpkins - Disarm Kristin Hersh & M.Stype - Your Ghost Therapy? - Diane Beattles - Eleanor Rigby Oasis - Wanderwall, Μasterplan Levellers (ιρλανδικό φολκ βιολι) και πολλά άλλα...
cassidy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Skyclad - The Widdershin's Jig και Spinning Jenny Primus - Devil went down to Georgia
MariaTs. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Με φυσαρμόνικα; Για άκου και λίγο κάτι από Stevie Wonder!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Sopor Aeternus - ImhotepΚαλό κόλλημα. Σε ποιό albub ακριβώς είναι;;; Το ψάχνω και δεν το βρίσκω... εχμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.