panosno1com Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 για τη θηκη θα μπορουσε να το επιβεβαιωσει ο νομος του μερφυ και ο γκαλαξιας 1 μου, εδω και 1,5 χρονο σε θηκη , μια φορα το εβγαλα και γλιστρησε απο τη τσεπη που καθομουν σε παραλια και εκανε μια μικρουλα χαρακια πανω δεξια Επισης ηθελα να ρωτησω κατι Physic_rulez αλλα και προς τους υπολοιπους : (φιλικα ε οχι να το παιξω εξυπνακιας) . Γιατι σε ενδιαφερει τοοοσο πολυ η μνημη RAM αφου δε θες παιχνιδια αλλα μονο το 3G [υποθετω για να λες viber] και τα e-mail ? Επειδη στο γαλαξια , με τα 384 ram [512 εχει αλλα δεσμευει ο επεξεργαστης νομιζω οποτε για δικη σου χρηση σου δινει 384] τα κανει ανεκτά αυτά , οποτε θεωρουσα οτι με 1 GB ραμ θα πεταει που λεμε, ειναι τοσο λίγο στη σημερινη εποχη ,στο κινητο, η μνημη 1 gb ? εκτος και αν ηταν η geek συμβουλη, στα λεφτα που δινεις παρε με 2 gb αφου μπορεις, οποτε οκ.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 28 ευρώ από Αμερική, η πιο συμφέρουσα τιμή. Οι Άγγλοι θέλανε τρελίτσες για να τη στείλουν Ελλάδα... Ας ελπίσω ότι δε θα περάσει τελωνείο, τόσο μικρό ποσό.. Με ενδιαφέρει η ram, γιατί όταν τρέχει συνεχώς viber, email, swype, skype και facebook και opera υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν έχεις και τίποτα περίεργα widgets από δω κι από κει ψιλογονατίζει το 1G ram. Άσε που νομίζω πως είναι επένδυση η ram σε μια συσκευή. Το nexus 4 με quad core και 2G ram πότε να απαρχαιωθεί;
panosno1com Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εχεις κ ενα δικιο, το σκεφτομαι κ εγω για lg optimus 4x p880 και εκτος της μπαταριας , το σκεφτομαι και για τη ram.. αλλα μη σου χαλαω το τοπικ ! ευχαριστω που απαντησες!
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στα χρήματα του optimus 4X 2
panosno1com Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 διαβαζω ομως οτι τρωει γρηγορα μπαταρια,βεβαια αυτο ειναι σχετικο επισης οτι εχει κακογραμμενους drivers για τον cpu του.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδιά το nexus σπέρνει btw. Εχω λιώσει στο κατέβασμα και στο browsing και στέκεται μια χαρά η μπαταρία του. Μηδενικό lag, η πιο γρήγορη απόκριση που έχω δει σε κινητό και τρέχουν στο background αρκετές εφαρμογές.
nikoskon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδιά το nexus σπέρνει btw. Εχω λιώσει στο κατέβασμα και στο browsing και στέκεται μια χαρά η μπαταρία του. Μηδενικό lag, η πιο γρήγορη απόκριση που έχω δει σε κινητό και τρέχουν στο background αρκετές εφαρμογές. Καλό λιώσιμο! Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα