Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Θεωρω πως το πρωτο σου spec που πρεπει να κοιταζεις ειναι η Ram (2GB) και εννοειται και ο επεξεργαστης...</p>

<p>Σε αυτα τα χρηματα το nexus 4 ειναι super πιστευω κατα τη γνωμη μου .</p>

Πιστευεις οτι χρειαζονται 2gb ram στο nexus εφοσον το 16gb μοντελο κοστιζει 350 και δεν επεκτεινετε?Μολις το ανοιξεις εχεις 13gb ελευθερα.Να βαλεις 2-3 βαρια παιχνιδια και τις εφαρμογες που θες τελος.Μουσικη?Καμια ταινια/σειρα?Για εναν power user τα max16gb τον περιοριζουν παααρα πολυ.Αν ειχε micro sd και εγω εκει θα πηγαινα

Sent from my u8800pro using Insomnia

Εφοσον ησουν 2 χρονια ευχαριστημενος με το lg2x το οποιο απο μπαταρια ειναι στα επιπεδα του 4x και θα το κραταγες και αλλο ποιος ο λογος να πεταξεις 100+ ευρο παραπανω για κατι παρομοιο/κατωτερο σε καποια πραγματα οπως το s3?Γιατι και custom rom βλεπω να εχει πολλες το 4x και kernels απο καλους devs και φυσικα παρατεινουν και την μπαταρια αναλογα τι σε ενδιαφερει.Το nexus 4 και μονο που δεν περνει micro sd αποριπτετε αυτοματως.Το sony εχει 80 ευρο παραπανω αλλα με διπυρηνο.Αποψη μου οτι εφοσον με το 2x ησουν ευχαριστημενος και το κρατισες 2 χρονια δεν υπαρχει λογως να πεταξεις παραπανω χρηματα

Βασικά ήμουν με custom rom και το ανεχόμουν, γιατί τα 512 ram ήταν λίγα.

Απ ότι διαβάζω η LG βαδίζει στα ίδια βήματα, δηλαδή προβληματικά updates και κολλήματα που δε δικαιολογούνται από το hardware, διότι πάντα έγραφε απαράδεκτους drivers και κατέστρεφε τις συσκευές της. Βέβαια τα 240 ευρώ είναι μια τέλεια τιμή.. ειδικά όταν δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω, φοβάμαι μην το μετανιώσω όμως.

Με το τρέχον επίσημο λογισμικό (ποιο είναι άραγε;; ) πως πάει το 4X?

Το παραλαμβανω σε λιγες ωρες φιλε μου θα κανω αναλυτικο review μολις το λιωσω λιγες ωρες.Το τελευταιο επισημο ειναι η 4.1.2 και απο οτι διαβασα στο myphone ολα stock παει πολυ καλυτερα απο galaxy s3.Με custom και kernel μπορεις να επεκτεινεις τη μπαταρια του αναλογα τι χρειαζεσε.Sent from my u8800pro using Insomnia
Δημοσ.

Πάντως θυμάμαι ότι και το optimus 2X που είχα, αν και ήταν το μοναδικό διπύρηνο κινητό τότε, δεν είχε τις ανάλογες επιδόσεις. Τα μονοπύρηνα που δούλευα είχαν πιο ομαλή λειτουργία. Όταν διαβάζω στα forum και για μισή μέρα αυτονομία ψιλοξενερώνω.

Ρίχνω παραγγελία στο nexus 4 μου φαίνεται...

Σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Πάντως θυμάμαι ότι και το optimus 2X που είχα, αν και ήταν το μοναδικό διπύρηνο κινητό τότε, δεν είχε τις ανάλογες επιδόσεις. Τα μονοπύρηνα που δούλευα είχαν πιο ομαλή λειτουργία. Όταν διαβάζω στα forum και για μισή μέρα αυτονομία ψιλοξενερώνω.

Το optimus 2x ηταν κατωτερο σε επιδοσεις μεχρι που πηρε μπρος το xda και το ειχαν κανει απο τα καλυτερα δυπηρινα το κινητο.Η μπαταρια του 4x απο οτι διαβαζω ειναι ελαχιστα καλυτερη απο του 2x.Αν στο 2x εβγαζες μερα με τη χρηση που το εκανες τοτε θα βγαζεις και με το 4x.Το s3 κραταει η μπαταρια του 2 ωρες παραπανω σε λειτουργιες οπως browsing/video playback αλλα κοστιζει 110 παραπανω.Αν τα εχεις φυσικα μπορεις να το σκεφτεις και να πας εκει.Αλλιως δεν βλεπω αλλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα για τετραπυρηνο

Δημοσ.

Κομμάτια να γίνει, 16GB είναι αυτά.

Περισσότερο τα 2G ram μου έκαναν κλικ, γιατί μου είχε γίνει βραχνάς η μικρή ram τόσο καιρό. Είναι δηλαδή ένα hardware που θα αντέξει στο χρόνο (στις πτώσεις δεν ξέρω, έφυγα για θήκη!)

Δημοσ.

Παρε και μια καλη θηκη και... Καλοριζικο μαν!

ευχαριστώ, διαστημάνθρωπο θα το κάνω :ph34r:

(καμιά puro silicon σκέφτομαι, εκτός αν παίζει καμιά καλύτερη)

• Moderators
Δημοσ.

Kαλες ειναι, αλλα εγω προτιμω τις flip wallet (αν και δεν αρεσουν σε παρα πολλους ειναι η αληθεια). Δες και τις ballistic οι οποιες το κανουν αθραυστο, προσθετοντας βεβαια λιγο bulk.

http://www.youtube.com/watch?v=HOVGOBjeEXI

Δημοσ.

Καλοδούλευτο!

Τα καλά της ενσωματωμένης μνήμης είναι η ταχύτητά της.

Πες μας εντυπώσεις! :)

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Καλοδούλευτο!<br>

Τα καλά της ενσωματωμένης μνήμης είναι η ταχύτητά της.<br>

Πες μας εντυπώσεις! :)<br><br>

Sent from my iPhone

Καλα ενσωματωμενη μνημη εχουν ολα τα τετραπυρηνα.Βαζεις τις εφαρμογες/παιχνιδια στην 16αρα εσωτερικη και τα τραγουδια/videos στην 32αρα εξωτερικη.Ολα καλα στα nexus αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορειτε χωρις εξωτερικη sd.2 32αρες εχω και ισα ισα μου φτανουν.

• Moderators
Δημοσ.

Yup αυτο ακριβως θα σου πω. Ειδα λιγο και στο σκρουτζ και δεν παιζει μεγαλη ποικιλια για το Nexus γμτ (μονο 10 θηκες!!).

Καλα γενικα παιζουν τρελες διαφορες τιμης Ελλαδας/Εξωτερικο στα αξεσουαρ, αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι και θεμα ποικιλιας. Xτυπα την μωρε απο το ημπεη απο κανενα βρετανικο καταστημα να σου ερθει και συντομα :P

• Moderators
Δημοσ.

Πιστεψε με στο πρωτο πεσιμο (λιγο μετα τα δευτερολεπτα που το αιμα θα εχει παγωσει και θα κοιτας το τηλεφωνο αποσβολωμενος), θα θυμηθεις αυτην την ατακα σου και θα γελας :lol: 

Disclaimer: Το ακουσατε εδω πρωτα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...