@zouve@ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 κατά καιρούς κυκλοφορούν κάτι κονσόλες (όχι original) οι οποίες έχουν συλλογές από ενσωματωμένα παιχνιδάκια μέσα κάποιες του snes άλλες του megadrive οι οποίες συνδέονται με την τηλεόραση ξέρετε κάποια που να έχει το dr mario ;
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πω τι μου θύμισες τώρα. Αν έχεις οποιαδήποτε απ'τις παλιές μαϊμού-κονσόλες πρέπει να βρεις κασέτα, ξέρεις με τα 999+1 παιχνίδια. Αν το θες ενσωματωμένο απλώς διαβάζεις τα games που έχει, στην συσκευασία. Σε κάνα Polystation θα το'χει λογικά. Το παρακάτω ποδοσφαιράκι το έψαχνα παλιότερα και δεν το πετυχα πουθενά.
stavros88 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 mxls εγω το εχω το ποδοσφαιρακι.Το βρηκα πριν κανα χρονο και το ελιωσα.Nintento World Cup!Θυμαμαι παλια μεγαλο καψιμο! Τωρα που το βλεπω εχει καποιες μικρες διαφορες με το ninteto world cup αλλα πανω κατω το ιδιο παιχνιδι ειναι.
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Στο Nintendo είναι καλύτερο. Έψαχνα τότε την κασέτα για ένα UFO, έτσι λεγόταν η δικια μου κονσόλα, πριν βγει το N64. Αυτό και το παρακάτω δεν ξεχνιούνται χαχαχαχ http://www.youtube.com/watch?v=O2zj7rlfQfQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα