ggbbqqks2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Περιμενω γνωμες! Το xperia φαινεται να επικρατει αλλα χαλει το οτι δεν παιρνει Micro sd,το s3 mini Λεει αρκετα και το advance φαινεται αρκετα καλο edit:εννοειται android for the win
disqualified Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 το advance αν και φαινοταν πολυ καλο ως ευκαιρια πριν κατι μηνες η εμπειρια χρησης του καποιες φορες που επαιξα μαζι του δεν με επεισε καθολου 1
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Επίσης το Xperia P δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Έχει βέβαια 16GB αποθηκευτικό χώρο. Πριν λίγο καιρό έβρισκες το S Advance με ~170€, και η διαφορά με το SIII mini ήταν μεγαλύτερη. Πλέον είναι στα ~26€, οπότε αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση σε σχέση με τα άλλα δύο, μάλλον αξίζει περισσότερο το SIII mini. 2
ggbbqqks2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Επίσης το Xperia P δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Έχει βέβαια 16GB αποθηκευτικό χώρο. Πριν λίγο καιρό έβρισκες το S Advance με ~170€, και η διαφορά με το SIII mini ήταν μεγαλύτερη. Πλέον είναι στα ~26€, οπότε αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση σε σχέση με τα άλλα δύο, μάλλον αξίζει περισσότερο το SIII mini. δηλαδη ειναι πολυ μειον το οτι δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια; και απ'οτι καταλαβαινω το advance φευγει απο τη συγκριση και μενουν μονο xperia p kai siii
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Είναι δικό σου θέμα περισσότερο. Νομίζω ελάχιστοι μπαίνουν στη διαδικασία να αλλάξουν τη μπαταρία πάντως.
ggbbqqks2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Είναι δικό σου θέμα περισσότερο. Νομίζω ελάχιστοι μπαίνουν στη διαδικασία να αλλάξουν τη μπαταρία πάντως. ισχυει αυτο που λες αλλα αμα μετα απο καιρο τα φτυσει η μπαταρια τι κανουμε; γενικα ειμαι χρηστης που τα κραταει αρκετο καιρο τα κινητα Παντως και σε αλλο ποστ που ειχα κανει τα παιδια εδω περα μου ειπαν οτι για μπατζετ στα περιπου 200+- ευρω ειναι Best choice,ισχυει αυτο;σημειωση οτι λογικα δε θελω wp γιατι δε με πολυτραβανε μετα απο συντομη εμπειρια που ειχα γενικα ειμαι χρηστης που το κραταει αρκετο καιρο το κινητο
kostas_tech Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Για μένα η καλύτερη λύση είναι το Samsung, όχι μονόδρομος βέβαια. Είναι αρκετά πιο νεότερο μοντέλο σε σχέση με το Xperia P να έχεις υπ'οψιν. Τα χαρακτηριστικά τους δεν έχουν τεράστιες διαφορές, μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Μεγάλο ατού του Sony είναι η κάμερα, η κατασκευή και ο διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος που όμως δεν επεκτείνεται, σε σχέση με το S3 Mini. Το Samsung είναι πιο γρήγορο συνολικά σαν τηλέφωνο και παίρνει τις αναβαθμίσεις αρκετά πιο γρήγορα από τα Sony και τις λοιπές μάρκες. Η κάμερα του μέτρια. Η οθόνη του αρκετά καλή, με εντυπωσιακές θα έλεγα γωνίες θέασης. Διαλέγεις και παίρνεις! 1
ggbbqqks2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Για μένα η καλύτερη λύση είναι το Samsung, όχι μονόδρομος βέβαια. Είναι αρκετά πιο νεότερο μοντέλο σε σχέση με το Xperia P να έχεις υπ'οψιν. Τα χαρακτηριστικά τους δεν έχουν τεράστιες διαφορές, μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Μεγάλο ατού του Sony είναι η κάμερα, η κατασκευή και ο διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος που όμως δεν επεκτείνεται, σε σχέση με το S3 Mini. Το Samsung είναι πιο γρήγορο συνολικά σαν τηλέφωνο και παίρνει τις αναβαθμίσεις αρκετά πιο γρήγορα από τα Sony και τις λοιπές μάρκες. Η κάμερα του μέτρια. Η οθόνη του αρκετά καλή, με εντυπωσιακές θα έλεγα γωνίες θέασης. Διαλέγεις και παίρνεις! εχω μπερδευτει απειρα ομως... μεγαλο + ομως του xperia η κατασκευη του μετραει τρελα μεγαλο μειον το οτι δεν εχει αποσπομενη μπαταρια....παντως σε αυτα τα λεφτα νμζ πως αυτα τα 2 κινητα ειναι best values ετσι δν ειναι;
kostas_tech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το Xperia έχει παλιώσει πολύ κατά την γνώμη μου, πέρασε σχεδόν 1 χρόνος από την κυκλοφορία του. Έρχεται επίσης με 2.3 GB εργοστασιακά που το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Έχει πάρε αναβάθμιση μέχρι 4.0 ICS αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει πάρει JB. Έχουν αναφερθεί πάμπολλα προβλήματα για την οθόνη του πάντως, όταν προσπερνάει το 75% η φωτεινότητα σαν να αλλάζουν οι τόνοι των χρωμάτων κ.α. Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις κάτι πιο "φρέσκο", ίσως να περιμένεις και για το S4 mini αν δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα 3 που αναφέρεις απόλυτα. 1
ggbbqqks2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το Xperia έχει παλιώσει πολύ κατά την γνώμη μου, πέρασε σχεδόν 1 χρόνος από την κυκλοφορία του. Έρχεται επίσης με 2.3 GB εργοστασιακά που το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Έχει πάρε αναβάθμιση μέχρι 4.0 ICS αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει πάρει JB. Έχουν αναφερθεί πάμπολλα προβλήματα για την οθόνη του πάντως, όταν προσπερνάει το 75% η φωτεινότητα σαν να αλλάζουν οι τόνοι των χρωμάτων κ.α. Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις κάτι πιο "φρέσκο", ίσως να περιμένεις και για το S4 mini αν δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα 3 που αναφέρεις απόλυτα. Αρα να καταληξω στο s3 mini απ'οτι φαινεται.οσον αφορα το s4 mini ειναι λιγο μακρια απο το Budget Μου. απ'οτι φαινεται ομως στα 200+- το s3 mini πρπ ν ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα επιλογη,εκτος κι αν κανω λαθος; EDIT:το xperia το L τι λεει;
michalisv Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το Xperia έχει παλιώσει πολύ κατά την γνώμη μου, πέρασε σχεδόν 1 χρόνος από την κυκλοφορία του. Έρχεται επίσης με 2.3 GB εργοστασιακά που το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Έχει πάρε αναβάθμιση μέχρι 4.0 ICS αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει πάρει JB. Έχουν αναφερθεί πάμπολλα προβλήματα για την οθόνη του πάντως, όταν προσπερνάει το 75% η φωτεινότητα σαν να αλλάζουν οι τόνοι των χρωμάτων κ.α. Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις κάτι πιο "φρέσκο", ίσως να περιμένεις και για το S4 mini αν δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα 3 που αναφέρεις απόλυτα.Μην λέμε υπερβολές και τα δύο δεν έχουν μεγάλη Διάφορα κυκλοφορίας.Το Xperia p τρέχει εδώ και πολύ καιρό jelly bean.Η οθόνη είναι φανταστική με πολύ καλά χρώματα και είναι πολύ φωτεινή Κάτω απ'τον ήλιο σε αντίθεση με την super amoled του galaxy s3 mini.Πάντως το Xperia l αξίζει τα λίγα παραπάνω χρήματα,οπότε Xperia l από μένα. 3
stevenosfp1999 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 <p>Δεν τα λέω μόνο εγώ αυτά: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=NA_N-AEeSTk">http://www.youtube.com/watch?v=NA_N-AEeSTk</a></p> Έχω το Xperia P. ( το 50% της φωτεινότητας του είναι το 100% του s3mini), δεν έχω δει ΠΟΤΈ πρόβλημα με οθόνη, τρέχει jb Απο 24 Απριλίου, και η οθόνη έχει γωνία θέασης 176 μοίρες (το μέτρησα και μόνος μου). Το ΜΟΝΟ κατά είναι η μπαταρία και μικροbug του jb.
ggbbqqks2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Έχω το Xperia P. ( το 50% της φωτεινότητας του είναι το 100% του s3mini), δεν έχω δει ΠΟΤΈ πρόβλημα με οθόνη, τρέχει jb Απο 24 Απριλίου, και η οθόνη έχει γωνία θέασης 176 μοίρες (το μέτρησα και μόνος μου). Το ΜΟΝΟ κατά είναι η μπαταρία και μικροbug του jb. η μπαταρια τι διαρκεια εχει γενικα;φανταζομαι πως το κυριοτερο προβλημα ειναι οτι δεν ειναι αποσπωμενη...αυτο ειναι κακο αν θες να κρατησεις καιρο το κινητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα