epir21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Σιγά σιγά πρέπει να ασχοληθώ με το project που εχω για την σχολή. Θα πρέπει να φτιάξω εναν parser για μια φανταστική αντικειμενοστραφή γλώσσα. Τα 2 εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσω απο οτι μου εχουν πει συμφοιτητές μου ειναι αρκετά περίεργα. Το θέμα μου είναι αν υπάρχουν κάπως προεγκατεστημένα στο λογισμικό του mac (έχω και το xCode αν παίζει κάποιο ρόλο) Μετα απο αναζητήσεις δεν εχω καταλάβει αν υπάρχουν μιας και δεν ξέρω πως να το τεστάρω απο το terminal. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πει πως μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν; Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
mtsouk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 mtsouk$ which flex /usr/bin/flex mtsouk$ which bison /usr/bin/bison Άρα υπάρχουν και τα δύο Δες και το http://www.macports.org αν θελήσεις κάτι παραπάνω στο μέλλον. καλημέρα,
epir21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ωραιος σε ευχαριστώ. Το εκανα και εγω και υπάρχουν. Τώρα πως θα ξεκινήσω να τα δουλεύω ειναι άλλο θέμα. Ασχολούμε καθόλου με xCode; Είναι καλύτερα να γράφω εκεί ή στο terminal; Μήπως υπάρχει κανα tutorial;
mtsouk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα συγκεκριμένα εργαλεία δουλεύουν από Terminal. ΔΕΝ δουλεύουν από Xcode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα