maxairas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παιδια γνωριζει καποιος μια καλη αφερμογη για ναγνωση βιβλιων στα ελληνικα δωρεαν και αν δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη μπορς με καποιον αλλο τροπο να περασω βιβλια στο κινητο μ...?
efo355 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγω τα ανεβαζω dropbox και απο κει τα κατεβαζω στο ipad και τα ανοιγω με το ibooks
iMarilina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγω τα ανεβαζω dropbox και απο κει τα κατεβαζω στο ipad και τα ανοιγω με το ibooks ναι απλά δε μας έχει πει αν έχει ios, android, windows phone για να μπορέσουμε να του απαντήσουμε.
maxairas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ναι εχεις δικιο android εχω...και εχς κατεβασει το aldiko..αλλα δεν εχει και πολλα ελληνικα βιβια μεσα...!
iMarilina Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 <p>ναι εχεις δικιο android εχω...και εχς κατεβασει το aldiko..αλλα δεν εχει και πολλα ελληνικα βιβια μεσα...! </p> Αυτό γενικά δύσκολο, μπορείς να ψάξεις σε σάιτ να βρεις ελληνικά βιβλία να τα περάσεις μέσα
dionisis1992 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 εγω που εχω windows phone μπορω πως μπορω να το κανω?? υπαρχει καμια εφαρμογη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα