basipara Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, κάνω μία εργασία και θέλω μέσα στο contact form να έχω ενα div που να έχει μέσα στο 5+1=* και ακριβώς δίπλα ένα άλλο στο οποίο θα εμφανίζετε και το αποτέλεσμα!!Μπορεί κανείς να με βοηθήσει??Ευχαριστώ πολύ!
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εσυ αν διαβάσεις αυτό που έγραψες, καταλαβαίνεις τι ζητάς; Επίσης βάλε κώδικα (μεσα σε code tag) από το κομμάτι της form στο οποίο θές να γινει το ζητούμενο.
Xvipes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ή θα το κάνεις με placeholder ή με value.κάνε append με javascript το εκάστοτε πεδίο και βάλε την κάθε τιμή ή πράξη μέσα.
basipara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 isay μπορεί να μην διατύπωσα σωστά αυτο που θέλω.Λοιπόν θέλω στο contact form αφου συμπληρώσεις όνομα επώνυμο κτλ να μου έχει στο τέλος να γίνεται η αριθμητική πράξη 5+1=* (όπου * θα συμπληρώνει ο χρήστης το σωστό αποτέλεσμα) με javascript για να αποφεύγονται τα spam.Εγώ ρωτάω πως μπορώ με javascript να κάνω αυτή την αριθμητική πράξη??
nucleus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 <html> <head> <script> function checksum() { var input = document.getElementById("sum").value; var result=(input!=6)?"wrong":"correct"; alert(result); } </script> </head> <body> <form> <p>5+1=*<input type="text" id="sum"></p> <br><br> <input type="button" onclick="checksum()" value="Submit"> </form> </body> </html> Για δοκίμασε αυτό.
basipara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 nucleus δουλευει τελεια!!!ακριβως όπως ήθελα!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα