Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πριν λιγες εβδομάδες πωλητής της Forthnet επικοινώνησε μαζι μου (και με αλλους 1000 της περιοχής μου) για να μου πουλήσει υπηρεσίες Forthnet. Εγω, ποτέ μα ποτέ δεν θα άλλαζα εταιρεία. Πως με βρήκε στα καλά μου, μου είπε κι οτι με τα ίδια λεφτα θα εχω και Nova, ε ψιλοενθουσιάστηκα ειναι η αλήθεια και είπαμε το ναι. Ο όρος μου ηταν σαφής. Τους λεω "Αυτη την στιγμή κατεβάζω με 2,4mb/sec. Αν ερθω σε εσας θα χασω ταχύτητα;". Η απάντηση ηταν κατηγορηματική. Δεν χάνεται ταχύτητα καθως η forthnet κανει χρήση δικτύου ΟΤΕ. Κι απο 2,4mb/sec πέσαμε περίπου στο 1,5mb/sec. (direct download speed πάντα) Επειδη στην βραση κολλάει το σίδερο, ξερετε πως μπορώ να κανω καταγγελία του συμβολαίου; Λεω να επικοινωνήσω με την ΕΕΤΤ. Δεν θα παρουν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ! Κι ας με πάνε δικαστικά...
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πριν λιγες εβδομάδες πωλητής της Forthnet επικοινώνησε μαζι μου (και με αλλους 1000 της περιοχής μου) για να μου πουλήσει υπηρεσίες Forthnet. Εγω, ποτέ μα ποτέ δεν θα άλλαζα εταιρεία. Πως με βρήκε στα καλά μου, μου είπε κι οτι με τα ίδια λεφτα θα εχω και Nova, ε ψιλοενθουσιάστηκα ειναι η αλήθεια και είπαμε το ναι. Ο όρος μου ηταν σαφής. Τους λεω "Αυτη την στιγμή κατεβάζω με 2,4mb/sec. Αν ερθω σε εσας θα χασω ταχύτητα;". Η απάντηση ηταν κατηγορηματική. Δεν χάνεται ταχύτητα καθως η forthnet κανει χρήση δικτύου ΟΤΕ. Κι απο 2,4mb/sec πέσαμε περίπου στο 1,5mb/sec. (direct download speed πάντα) Επειδη στην βραση κολλάει το σίδερο, ξερετε πως μπορώ να κανω καταγγελία του συμβολαίου; Λεω να επικοινωνήσω με την ΕΕΤΤ. Δεν θα παρουν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ! Κι ας με πάνε δικαστικά... Αυτο ειτε το είπατε ειτε δεν το ειπατε το ιδιο ειναι, ο ορος ειναι μεχρι χχ ταχύτητα. Ακομα και με 0.5 αυτός ειναι καλυμενο, το deal εκλησε η Forthnet πηρε το συμβόλαιο και εσυ οπου και να πας δεν δικαιώνεσαι.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 χαχα οχι ρε τρελε ξερεις ποσο παει για καθαρισμα το δικανο? δεν συμφερει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 χαχα οχι ρε τρελε ξερεις ποσο παει για καθαρισμα το δικανο? δεν συμφερει Ναι ε; Τωρα χωρις πλακα, επειδη το ιντερνετ ειναι η δουλεια μου και ειμαι ολη μερα καθε μερα μεσα δεν την παλευω. Αυτα τα λιγα που χανω στην ταχυτητα μου προκαλουν κομπλεξ. Μπορώ λες να κανω παραπονα; δεν μπορει να μην μπορει να γινει καταγγελία ρε γμτ. Νομοι δεν υπάρχουν;
geekas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αυτή η Forthnet, αχ! Ευτυχώς που έχω πάει Wind και να σου πω είμαι καλύτερα και από τον Οτε αφού μου μένουν και 40 με 50 ευρώ στην άκρη κάθε μήνα . Στο θέμα σου, νομίζω δεν μπορείς να κάνεις κάτι νόμιμα που να κατοχυρώνεσαι απόλυτα.
June Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εντός 14 ημερών από την ενεργοποίηση απ' όσο γνωρίζω μπορείς να σταματήσεις το συμβόλαιο και να επιστρέψεις στον ΟΤΕ... 1
makfil Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πριν λιγες εβδομάδες πωλητής της Forthnet επικοινώνησε μαζι μου (και με αλλους 1000 της περιοχής μου) για να μου πουλήσει υπηρεσίες Forthnet. Εγω, ποτέ μα ποτέ δεν θα άλλαζα εταιρεία. Πως με βρήκε στα καλά μου, μου είπε κι οτι με τα ίδια λεφτα θα εχω και Nova, ε ψιλοενθουσιάστηκα ειναι η αλήθεια και είπαμε το ναι. Ο όρος μου ηταν σαφής. Τους λεω "Αυτη την στιγμή κατεβάζω με 2,4mb/sec. Αν ερθω σε εσας θα χασω ταχύτητα;". Η απάντηση ηταν κατηγορηματική. Δεν χάνεται ταχύτητα καθως η forthnet κανει χρήση δικτύου ΟΤΕ. Κι απο 2,4mb/sec πέσαμε περίπου στο 1,5mb/sec. (direct download speed πάντα) Επειδη στην βραση κολλάει το σίδερο, ξερετε πως μπορώ να κανω καταγγελία του συμβολαίου; Λεω να επικοινωνήσω με την ΕΕΤΤ. Δεν θα παρουν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ! Κι ας με πάνε δικαστικά... πριν καθαρίσεις την καραμπίνα και γυαλίσεις το εξάσφαιρο, δεν κοιτάς τη συνδεσμολογία σου, γιατί τέτοιες ταχύτητες και με πτώση από προηγούμενο πάροχο σε forthnet δεν ακούγεται καλά. Συγκεκριμένα, αφού ελέγξεις τη συνδεσμολογία σου για ενδεχόμενο πρόβλημα, πρέπει να γνωρίζεις ότι η Forthnet χρησιμοποιεί snr 6 αντί 9 και 12 άλλων παρόχων που σημαίνει αύξηση ταχύτητας, με το ίδιο χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ, σε σχέση με άλλο πάροχο που χρησιμοποιεί μεγαλύτερο snr. Αφού ολοκληρώσεις τους ελέγχους στο χώρο σου, επικοινώνησε με το τεχνικό τμήμα της Forthnet και ζήτησε να ελέγξουν τη γραμμή σου.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Περίεργο βασικά που έχασες τοσο πολυ αν ειναι όντως ετσι γιατι η forthnet ισα ισα που χρησιμοποιεί μικρότερο snr 6 οποτε θα έπρεπε να ησουν πανω κατω στα ίδια. Δώσε βασικά μερικά στοιχεία μεσα απο το router να δουμε , downstream , upstream snr κτλπ
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Η πτώση μπορεί να οφείλεται στο crosstalk φαινόμενο
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 παραπάνω θα έπρεπε να είναι και όχι στα ίδια (λόγο 6 SNR) . Οταν έφυγα απο forthnet Και πήγα σε ΟΤΕ οσο είχα ADSL είδα αισθητά μικρότερη ταχύτητα. Και οταν τους ρώτησα WHY ?? μου είπαν οτι δεν έχουν τον ίδιο εξοπλισμό με forthnet.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλα παραπάνω απο 2.4 mb/s με 24αρα δεν γίνεται αν ηταν και τόσο ακριβώς αλλα τουλάχιστον κοντα στα ιδια
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι σωστά δεν είδα πόσο έπιανε. αλλά ναι στα ίδια όπως λές πρέπει να είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και παραπάνω να κουμπώνει με forthnet, από μόνο του αυτό δεν εγγυάται ίδιο ή καλύτερο download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα