alex74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 παιδια καλησπερα εχω την εξης καρτα gigabyte gv-7970c-3gd rev2.1 μου την εστειλε φιλος απο us την εβαλα πανω στο συστημα μου, ι7,8gb corsair, GA-Z68MA-D2H-B3 mobo δουλεψε 3 βδομαδες και ξαφνικα τιποτα,εβγαζε κατι χρωματιστες γραμες και τιποτα αλλο.παιδες τι μπορει να συμβαινει?βεβαια οτι και να συμβαινει επισκευαζεται???συμφερει? ευχαριστω προκαταβολικα
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Απο τροφοδοτικό τι έχουμε? Θερμοκρασίες καρτας? Παντως αν βγάζει artifacts μαλλον την χαιρετάμε...
alex74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 το τροφοδοτικο ειναι 650w και οι θερμοκρασιες πολυ χαμηλες γιατι δεν προλαβα να τρεξω καποιο προγραμμα/παιχνιδι υψηλων απαιτησεων.αν εχει χαλασει φτιαχνεται?αν ναι αξιζη?
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μας ρωτας εαν αξιζει να φτιαχτει μια καρτα που αυτη την στιγμη στην αγορα εχει πανω απο 300 euros????
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οχι δεν φτιάχνεται.... πιο τροφοδοτικό ακριβως... (αντε να δω σε ποσους ακομη θα ρωτήσω το ίδιο πράγμα.... ένα μαμημενο ξερό ταδε βατ δεν λέει απολύτως τπτ).
alex74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ναι γιατι δεν ξερω αν επισκευαζεται καθως και το κοστος επισκευης συγνωμη ειναι 600w και ειναι αυτο http://www.enhanceusa.com/series.php?series_id=59#188
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Κριμα ειναι τετοια καρτούλα να κάθεται σε no name τροφοδοτικό το οποιο ειναι πολυ πιθανόν να δημιουργεί και το πρόβλημα ... Βασικά δες και ανέβασε θερμοκρασίες να δουμε με το hwmonitor και αν μπορείς να βρεις απο καπου ενα αλλο τροφοδοτικό και τρέξε καποιο παιχνίδι κτλπ να δεις αν κανει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα