Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!!εκανα αναβάθμιση  πηρα μια μαδερμποτ την MSI 760GM-P23 KAI επεξεργαστη τον AMD FX-8350 EIGHT-CORE PROCESSOR 4.00GHZ 

ΜΕ WINDOWS VISTA!! ΜΕ RAM ΣΤΑ 4.00GB

ΟΤΑΝ παω να ξεκινησω και ενα παιχνιδι μετα απο λιγο μου κανει ρισετ το pc???γιατι μπορει να γινεται αυτο????

Δημοσ.

Βασικά για αρχή δεν σκέφτεσαι να βάλεις τα 7 η τα 8 ?

Οσο για το reset που σου κανει μπορει να ειναι πολλα πράγματα , δωσε μερικα στοιχεία ακομα οπως τι κάρτα γραφικών εχεις και τι τροφοδοτικό

Δημοσ.

Από υψηλές θερμοκρασίες ίσως. Κατεβασε το File.png Download: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html">HWmonitor και ζορισε λιγο το PC και δες θερμοκρασίες. Αν δε ξερεις τι να δεις βαλε μας μια φωτο εδω να το δουμε.

Εσύ το συνερμολογησες; Θερμοαγωγιμη παστα έβαλες σωστά; Κούμπωσε σωστά η ψύχτρα στον επεξεργαστή;

Δημοσ.

Η μητρική σου λογο αδύναμοθ\υ συστήματος τροφοδοσίας δεν είναι και οτι καλύτερο για τον επεξεργαστή σου... 

Ασε που δεν υπαρχει και στο cpu support list της... 

http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

οποτε μία πιθανότητα είναι να φταίει αυτή.... 

Αλλη μια πιθανότητα είναι να φταίει το τροφοδοτικο που καλό θα ήταν να μας πεις πιο ακριβώς είναι...

Επισης μπορει να έχεις πολύ υψηλές θερμοκρασίες , τσεκαρέ τες με καποιο προγραμμα όπως το hwinfo....

Τελος είναι κρίμα να γονατίζεις το σύστημα σου με τα vista , βαλε 7αρια ή 8αρια....

Καλο είναι να μας πεις και τα υπολοιπα υποσυστηματα του υπολογιστή σου... 

• Like 1
Δημοσ.

προλαβα και εβγαλα αυτην φωτο που μου βγαζει πριν κανει επανεκκινηση!!!οποίος μπορει να καταλαβει ας μου πει!!!απο κατα γραφικων εχω  την geforce  gtx 560..και απο τροφοδοτικό εχω ενα 650w!! 

προλαβα και εβγαλα αυτην φωτο που μου βγαζει πριν κανει επανεκκινηση!!!οποίος μπορει να καταλαβει ας μου πει!!!απο κατα γραφικων εχω  την geforce  gtx 560..και απο τροφοδοτικό εχω ενα 650w!! 

απο θερμοκρασίες πιστευω οτι ειμαι καλα!!!ο cpu exei 35βαθμους!!και ο υπολογιστής ειναι 2 ωρες σε λειτουργιά    

post-270114-0-50973600-1373307372_thumb.jpg

Δημοσ.

και απο τροφοδοτικό εχω ενα 650w!! 

Αυτή η απάντηση δεν μας λέει τπτ... μαρκα και μοντέλο υπαρχουν 650αρια που δεν προκειται να σηκώσουν το συστημα σου ουτε για πλακα και 650αρι ποθ σηκώνουν δυο συστηματα σαν το δικο σου... 

• Like 1
Δημοσ.

Επισης το πρώτο και ευκολότερο πραγμα που μπορεις να κανεις είναι να δοκιμάσεις τις μνήμες σου με ένα πολύωρο memtest...

http://www.memtest.org/

Το μυρίζομαι το turbo-x :P

Εγω δεν το μυριζομαι είμαι σιγουρος .. απλα περιμένω την επιβεβαιωση....

Αν και πραγματικά πιστευω ότι ειναι μητρική.... τα mofset της είναι για γέλια και ο 8350 θελει πολύ και καλο ρευματακι... δεν είναι τυχαιο οτι δεν υπαρχεισ το cpu support list της. 

Δημοσ.

βρε παιδια δεν ξερω πολλα απο υπολογιστές!!!το τροφοδοτικό γραφει πανω  FP-650W!!πως κανω το memtest???

Δημοσ.

Οποτε μιλαμε είτε για Nitrox ειτε για Inter tech τροφοδοτικά... καθόλου καλό σημαδι..... 

Για το memtest κατεβάζεις το iso το γράφεις σε ένα cd .. και ξεκινάς τον υπολογιστή απο αυτό και το αφήνεις να τρέχει για κανενα 5ωρο..

Δημοσ.

κλαφτα χαραλαμπε δλδ!!!!μου το εχει κανει το reset 1,2 φορες οταν δεν παιζω παιχνιδια και ειμαι στο νετ!!

Δημοσ.

ριξε λιγο το multi του επεξεργαστη μια που υποστιριζει 8320  ριχτω 3,3 ghz περιπου ,εχεις τελευταιο bios?ειναι clean install?τις μνημες σε τι συχνοτητα τις τρεχεις? βαλτες 1333 με ayto timings και τα βολτ που ζητανε για αρχη ,drivers?win7 καλυτερη υποστιριξη dx11 

Δημοσ.

καλα εγω τα γυμνασιακα μου χρονια τα περνουσα μαζι με blue screen of death.γαματη παρεα μου εκανε :P

Ευχαριστούμε για την χρησιμότατη συνεισφορά σου στο  θεμα!!  :mad:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...