chrisnik89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση τον windows 7 κάθε φορά καθώς κάνω εγκατάσταση κολλάει στο σημείο 85% με 92% μπορεί να βοηθήσει κανείς σε αυτό το θέμα? επίσεις αυτό γίνετε σε δύο σταθερούς και δύο laptop πάντα κολλάει δοκίμασα με διάφορα cd και πάλι το ίδιο το μόνο που δέχονται όλοι οι υπολογιστές είναι να παίρνουν τα windows xp (όλη οι υπολογιστές που έκανα format είχαν αρχικά τα windows 7)
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δε μπορεί να συμβαίνει σε όλα τα PC και να μην φταίει το cd εγκατάστασης. Λες ότι δοκίμασες διαφορετικό cd αλλά μήπως έχεις γράψει το ίδιο .iso σε όλα τα dvd ή δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι διαφορετικό; Επίσης υπάρχει δυνατότητα να περάσεις σε στικακι το αρχείο .iso (αν τα κατεβάζεις από ιντερνετ) με το πρόγραμα της microsoft http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe και να κάνεις εγκατάσταση από το USB. 1
chrisnik89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 για την ακρίβεια από τρία διαφορετικά άτομα πήρα windows και 2 έγραψα εγώ ... προς το παρών δεν έχω δοκιμάσει με usb αυτό είναι το επόμενο μου βήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα