Matomenos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους που κατεβαζω. Οταν τους κατεβαζω και τους ανοιγω στον player μου τα δειχνει αλαμπουρνεζικα. Εχω δοκιμασει να : βαλω στο vlc προεπιλεγμενη κοδικοποιηση : Ελληνικη (Windows-1253), να αλλαξω την κοδικοποιηση των υποτιτλων σε unicode και utf-8, να αλαξω τα regional settings και να αλαξω την γλωσσα. Οι υποτιτλοι ειναι αλαμπουρνεζικα και οταν τους ανοιγω με γραμματοσειρα. Θα βαλω και 2 φωτο για να δειτε το προβλημα... (Αν το topic ειναι σε λαθος κατηγορια παρακαλω καποιος admin να το αλλαξει και να μου στειλει μυνημα που το εβαλε , δεν ηξερα που να το βαλω...)
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δοκίμασες με άλλους υπότιτλους?Στο κάνει και σε άλλα έργα πχ αυτό?Μήπως έπεσες σε ελαττωματικούς.
Matomenos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οτι υποτιτλους/ταινιες και να κατεβασω το ιδιο μου κανει...δεν ειπαρχει περιπτωση να επεσα σε αλατοματικους ειμαι σιγουρος.
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Άλλαξε την κωδικοποίηση σε ελληνικά(iso 8859-7) πατάς αποθήκευση και κλείνεις τον vlc ανοίγεις και δοκιμάζεις
bikey77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Κατέβασε το notepad++, άνοιξε τον υπότιτλο και πήγαινε στο μενού Encoding και επέλεξε ANSI, σώσε το αρχείο και δοκίμασε.
Matomenos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 1) Τα ειχα κανονικα στο iso 8859-7 μετα τα αλλαξα σε αυτο που ειπα. 2)Τα εχω κανει και ΑΝSI και Unicode και UTF-8. Tιποτα δεν γινετε...
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ... να αλαξω τα regional settings και να αλαξω την γλωσσα. ... Το παραπάνω το έκανες στα windows ή σε αναλογές ρυθμίσεις του vlc; Αν το έκανες στα windows, το έκανες ΚΑΙ για μη-Unicode προγράμματα; Τέλος ποια windows (ή αλλο λειτουργικό) εχεις; (έκδοση και γλώσσα) Κάθε φορά που πέρναγες νεες ρυθμίσεις στο vlc, του εκανες επανεκκίνηση; Αν οχι, ξεκίνα πάλι απο την αρχή και καθε φορά κάνε επανεκκίνηση.
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ανέβασε κάπου τους υπότιτλους και δώσε το λινκ να το δούμε. Δεν είναι λογικό με τόσες ρυθμίσεις και αλλαγές και να μην σου διορθώνει τους υπότιτλους. Δοκίμασε και με το mpc-hc ή με το kmplayer. Αλλά για να μην στους εμφανίζει σωστά το σημειωματάριο ή έχουν πρόβλημα οι υπότιτλοι ή έχεις λάθος κωδικοποίηση στα windows. Θα επισημάνω αυτό που είπε ο isay, ότι δεν μας λες ποια windows έχεις και σε ποια γλώσσα είναι. Επίσης, πες μας αν ήταν στα Αγγλικά η αρχική εγκατάσταση και τα γύρισες μετά στα Ελληνικά με το Ελληνικό mui. Ψάξε στο ενδιάμεσο στο google για "win 7 μη unicode προγράμματα" αλλάζοντας το 7 με την έκδοση των windows που έχεις. Για τα 7άρια είναι εδώ (http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/change-the-system-locale). Βάλτο στα Ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα