Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας λοιπόν έκανα άλλο ένα τεστ με το mem παραθέτω την εικόνα..

Όσο αφορά τους drivers της VGA είχα διαβάσει και απέφυγα να τους βάλω οπότε είναι με τους 314.22

Σε περίπτωση ιού πιο πρόγραμμα προτείνετε???

post-90528-0-31538300-1373354181_thumb.jpg

Δημοσ.

Για trojans κτλπ δοκίμασε το malwarebytes και superantispyware

Βασικά αφου εχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα κανε και ενα stess test στην κάρτα γραφικών με το furmark να δεις αν θα φαει crash εκει

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι ιος το προβλημα σου. That said βαλε οποιο προτιμας (microsoft, avast, eset, κλπ)

Δημοσ.

Καλημέρα σας λοιπόν έκανα άλλο ένα τεστ με το mem παραθέτω την εικόνα..

Όσο αφορά τους drivers της VGA είχα διαβάσει και απέφυγα να τους βάλω οπότε είναι με τους 314.22

Οποτε τσαμπα δεν σε βοηθησα!

Παντως κι εμενα μου φαινεται για driver αλλα ποιο νανε τωρα?

• Moderators
Δημοσ.

Παντως κι εμενα μου φαινεται για driver αλλα ποιο νανε τωρα?

Για αυτο το λογο υπαρχουν τα minidumps και η αναλυση τους

Δημοσ.

Καλήμερα σας λοιπόν τα νεότερα είναι ότι έκανα φορματ και έχω επάνω μόνο τον ssd έβαλα drivers της MB και της VGA και δυστηχώς πάλι το κάνει!!! Έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι ο ssd? Σήμερα θα δοκιμάσω να βάλω άλλο σκληρό ένα sata3 καινούργιο να δω αν το κάνει....  :fear:  θα σας έχω ενήμερους ...

Δημοσ.

Βασικά τώρα έιδα στην υπογραφή σου ότι εισαι κλοκαρισμένος .. για κανε λιγο ένα reset to defaults να δούμε πως θα συμπεριφερθει.... 

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά τώρα έιδα στην υπογραφή σου ότι εισαι κλοκαρισμένος .. για κανε λιγο ένα reset to defaults να δούμε πως θα συμπεριφερθει....

Gi0

Ok θα το βάλω δεν είναι κόπος ναι όλα είναι default δεν θα το βάλω να κάνει και θα σας πω αύριο το αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει overclocking από την αρχή που ξεκίνησα το θέμα είμαι με default bios settings!!!

• Moderators
Δημοσ.

@dust7

Απο περιεργεια, ανεβασε καπου το φακελο c:\windows\minidump (αφου το κανεις ενα rar/zip/7z) για να τον δω

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Πήρα και άλλο σκληρό στον οποίο φόρτωσα τα win και τον παλιό τον χρησιμοποιώ ως αποθηκευτικό χώρο. Βασανίζεσαι χωρίς λόγο και δεν θα βρεις άκρη....

Ένας παθών...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...