dust7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας.Έχω τρομερό θέμα με blue screens ακόμα και idle μέσα στα windows πέρα από τα παιχνίδια. Το pc είναι καθαρό είναι περίπου 3 βδομάδες μετά από format. Επισύναψα την εικόνα της μπλε οθόνης για να με βοηθήσετε. Έχω μια υποψία ότι είναι από σκληρό δίσκο. Έκανα check στους σκληρούς μου ο ssd είναι κομπλέ το κυρίως λειτουργικό και έχω και έναν 2ο που έχω τα games εκεί το HD tune βγάλει το health ok αλλά στο C7 Interface CRC Error count βγάζει error. Άλλαξα καλώδιο θέση κτλ αλλά τίποτα συνεχίζονται κανονικά. Κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ
umbrella co. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μαλλον ελαττωματικη ram. Tρεξε memtest και δες αν βγαζει errors. http://www.memtest86.com/
CorpseGrinder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 και γω Ram ψηφιζω οτι φταιει, πες αποτελεσματα memtest.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το pc είναι καθαρό είναι περίπου 3 βδομάδες μετά από format. Δεν γνωριζω τη χρηση που του κανεις, αλλα εχω δει pc τριων εβδομαδων μετα format εποχη, που ηταν κολαση. Ακομα και εαν δεν εισαι "βαλε-βγαλε-οτι-μου-καπνισει" χρηστης, εν αγνοια σου μπορει να εχει μπει ενας και μοναδικος driver που διαλυει το συμπαν. Long story short, μην βασιζεσαι στο χρονικο διαστημα, ενα προβληματικο installation λεπτα μετα το format αρκει. Ξεκινα με memtest (bootable) οπως προτειναν και τα παιδια πριν και στη συνεχεια, εαν χρειαστει, γενικο hardware test. 1
dust7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ θερμά για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Λοιπόν έκανα να κάνει test το άφησα αρκετά έκανε σύνολο 4 τεστ. Από ότι κατάλαβα δείτε και την εικόνα πέρασε επιτυχώς.... Τώρα για σκληρό πρέπει να δω λογικά τι λέτε?
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 hard disk sentinel για το σκληρο και ποσταρισμα φωτο με το αποτελεσμα εδώ...
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πολυ πιθανό να ειναι ο δίσκος , τα blue screens στα βγάζει συνέχεια και στο άκυρο ? Βγάλε τον 2ο δίσκο που εχεις μεσα αφου τσεκάρεις με hard disk sentinel και δες αν τρώει παλι μπλε οθόνες
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οι σκληρόι σου είναι αριστοι.... Οι μνημες φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα.... οποτε μαλλον καταλήγουμε εκει που λέει ο gio... καποιος driver δεν περαστικε καλά ή καποιο προγραμμα σου δημιουργεί πρόβλημα... εκτος και αν υπαρχει καποιο θεμα με την κάρτα γραφικών...
dust7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Λοιπόν έβγαλα τους 2 σκληρούς που και καλά πιστεύω ότι έχουν θέμα και άφησα τον ssd μόνο του και πάλι το έκανε. Όσο αφορά την κάρτα γραφικών δεν έχει θέμα την είχα δοκιμάσει και σε άλλο pc ήταν κομπλέ. Με ανησυχεί ότι και στο προηγούμενο λειτουργικό πριν το φορματ είχα καμια μπλε οθόνη αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό άντε 1 σε κανα μήνα και μπορεί και περισσότερο καιρό. Λετε να ξανακάνω format? και να περάσω λειτουργικό πάλι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 οποτε μαλλον καταλήγουμε εκει που λέει ο gio... καποιος driver δεν περαστικε καλά ή καποιο προγραμμα σου δημιουργεί πρόβλημα...Δεν ειπα κατι τετοιο. Τουλαχιστον οχι πριν βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι οκ Ξεκινα με memtest (bootable) οπως προτειναν και τα παιδια πριν και στη συνεχεια, εαν χρειαστει, γενικο hardware test.Μπορει να ακουγομαι πρηχτης, αλλα εαν δεν σου κανει κοπο, βαλε το memtest να τρεχει το βραδυ πριν πας για υπνο. 1.30 ωρα ειναι πολυ καλο αποτελεσμα, αλλα εχω δει μνημες να "σκανε" στο 2ωρο. Ολα τα παραπανω εξυπακουεται πως τα κανεις με default ρυθμισεις σε bios, ρευματα στα default, κλπ, κλπ. Λετε να ξανακάνω format? και να περάσω λειτουργικό πάλι?Εαν πιστευεις οτι θα λυσει το προβλημα. Προφανως εσυ αποφασιζεις. 1
dust7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Gi0 Ok θα το βάλω δεν είναι κόπος ναι όλα είναι default δεν θα το βάλω να κάνει και θα σας πω αύριο το αποτέλεσμα..
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Gi0 Ok θα το βάλω δεν είναι κόπος ναι όλα είναι default δεν θα το βάλω να κάνει και θα σας πω αύριο το αποτέλεσμα.. Για να μην στα λεω ολα μεμονωμενα, υπαρχει οδηγος με ολα τα βηματα που μπορεις να εφαρμοσεις για να φτασεις οσο το δυνατον πιο κοντα στο τι προκαλει μια μπλε οθονη. Περα απο το αρχικο post, ριξε μια ματια και στο thread.
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας.Έχω τρομερό θέμα με blue screens ακόμα και idle μέσα στα windows πέρα από τα παιχνίδια. Το pc είναι καθαρό είναι περίπου 3 βδομάδες μετά από format. Επισύναψα την εικόνα της μπλε οθόνης για να με βοηθήσετε. Έχω μια υποψία ότι είναι από σκληρό δίσκο. Έκανα check στους σκληρούς μου ο ssd είναι κομπλέ το κυρίως λειτουργικό και έχω και έναν 2ο που έχω τα games εκεί το HD tune βγάλει το health ok αλλά στο C7 Interface CRC Error count βγάζει error. Άλλαξα καλώδιο θέση κτλ αλλά τίποτα συνεχίζονται κανονικά. Κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ Μια προσπαθεια για λυση απο εμενα: Επειδη οπως βλεπω στην υπογραφη σου εχεις nvidia καρτα κοιτα τα drivers. Αν εχεις βαλει 320.49 απο εκει παιζει να ειναι. Ειμαι παθον γιαυτο σου λεω, ειχα 320.49 drivers και ειχα και αλλα προβληματα.Μου ειχε βγαλει και εμενα μπλε οθονη καποιες φορες απο τοτε που εκανε αναβαθμηση αλλα επειδη ηταν πολυ λιγες δεν ασχοληθηκα. Σημειωση : και 320.18 εχει προβληματα...στην ουσια 320.ΧΧ μακρυα προς το παρον. Αν εχει καποιο απο τα παραπανω drivers απλα βαλε 314.22, εμενα λυθηκαν ολα τα προβληματα.
panos0100 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 προβλημμα δισκου βεβαια μπωρει να ειναι και αλλα τοσα, ξεκινα με hd sendinel και μετα πας σε μεμτεστ αν και ο δισκος σου φενεται καλος, υπαρχει περιπτωση να ειναι και στο λογισμικο γιατι δεν λεει καπια αιτια αυτη η μπλε οθονη, αυτα τα μηδενικα μπωρει να ειναι και καπιος οδηγος οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω, ή να εχεις καπιον ιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα