stratos789 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν πριν λίγες μέρες το xperia sole και του είχα βάλει μια κάρτα μνήμης 8αρα και το κινητό έκανε σχεδόν συνέχεια επανεκκίνηση. Αγόρασα άλλη και πάλι τα ίδια μόνο με τι διάφορα ότι κάνει σπάνια και συνήθως όταν μπω μέσα στο άλμπουμ. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει, μήπως φταίει κάποια εφαρμογή που έχω βάλει εγώ (πχ. το file manager)?Ευχαριστώ
CorpseGrinder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 κανε ενα factory data reset και για gallery χρησιμοποιησε το Quickpic.
stratos789 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Του είχα κάνει factory data reset όσο για την εφαρμογή θα την δοκιμάσω. Άλλα μου το κάνει γενικά και σε άλλες στιγμές.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 περνα και το τελευταιο firmware πουεχει.και δοκιμασε το μετα απο Hard reset χωρις να βαλεις εξτρα πραγματα μεσα
stratos789 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Του έχω μέσα το τελευταίο firmware. Όταν λες να μην βάλω τίποτα μέσα εννοείς μόνο από εφαρμογές?
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Του έχω μέσα το τελευταίο firmware. Όταν λες να μην βάλω τίποτα μέσα εννοείς μόνο από εφαρμογές? ναι ουτε εφαρμογες ουτε τιποτα.απλα τα βασικα που χρειαζεται το κινητο για να δεις αν σου κανει το ιδιο προβλημα.πχ το προγραμμα για τις φωτογραφιες για την καρτα.το λεω μηπως καποιε εφαρμογη κανει προβλημα.και καλου κακου θα εριχνα και ενα format στην καρτα και θα ξαναβαζα παλι μεσα τα αρχεια απο την αρχη.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 δεν ξερω αν εχει και καποιο προγραμμα το ιδιο το κινητο για τις φωτο για ναμην περασεις τιποτε αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα