Προς το περιεχόμενο

polaroid pdc 100 digital

login

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν κάποιος έχει τη συγκεκριμένη ψηφ.μηχανή θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι σχετικά με την εγκατάσταση του software καθώς και την επεξεργασία photo που έχω πρόβλημα.Περιμένω απάντηση για να γίνω πιο συγκεκριμένος.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ενώ έχω κάνει εγκατάσταση το software όταν περνάω τις foto το pc δεν μου εμφανίζονται.Η εγκατάσταση του software έγινε σωστά και ενώ ακολουθώ όλες τις οδηγίες οι foto είναι αδύνατο να εμφανιστούν.Το ίδιο συμβαίνει και με τα video και τα audio.Έχω winxp pro gr και κοιτάω να δω μήπως κανείς έχει την ίδια μηχανή για να τα πάρω τα βήματα με τη σειρά για να βγάλω άκρη.Thanks anyway.

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν σου δείχνει τίποτα; Μαύρη μαυρίλα ή δεν τις ανοίγει καν;

Κανονικά, πρέπει μέσα από το Mycomputer να βλέπεις τη μηχανή ως εξωτερικό δίσκο και να κάνεις copy-paste...

Στο http://www.dpgr.gr είναί πιο πιθανό να συναντήσεις κάποιον χρήστη της ίδιας μηχανής.

Δημοσ.

Aκριβώς όπως λες άλλοτε μαύρη μαυρίλα και άλλοτε δεν τις ανοίγει.Τη βλέπω τη μηχανή στο my computer αλλά προσπαθώντας να κατεβάσω τις foto ....τζίφος!!To ίδιο και όταν προσπαθώ με ένα πρόγραμμα που τη συνοδεύει. Θα προσπαθήσω και εκεί που μου είπες,thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...