Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχεις πει ακομα βασικες πληροφοριες, αλλα απο αυτα που λες να βγαλεις λεφτα απο το χωραφι ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!

ΜΟΝΟ αν το νοικιασεις θα δεις φραγκο στην τσεπη...

Αν θες να κανεις τον χαβαλε σου βαλε κανενα δεντρακι οπως ειπαν και οι αλλοι αλλα να ξερεις πως τα φρουτα κλπ που θα παρεις θα σου βγουν πιο φθηνα αν τα αγορασεις απο την λαικη. Λαμβανοντας υποψη βενζινες κλπ που θα χρειαστεις για πηγαινε ελα...

Δημοσ.

Πουλησε το και επενδυσε τα χρηματα

Πολύ φοβάμαι ότι, ειδικά αυτή την εποχή, πώληση = σκότωμα...

Δημοσ.

Έχεις υπόψιν καμιά καλή ευκαιρία για επένδυση?

Ένας γνωστός πάντως το 09' πούλησε κάτι χωράφια και αγόρασε 1500 μετοχές της εθνικής προς 13€ έκαστη. Πριν 2 μήνες περίπου άξιζαν 700€...

Δημοσ.

Υπήρχε ένα πρόγραμμα με καλά χρήματα για να βάλεις στο χωράφι σου για 10~15 χρόνια δέντρα. Λεύκες; Ακακίες; Κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Γελάω με όλους τους "πρωτευουσιάνους" εδώ μέσα, που δείχνουν ότι δεν έχουν ιδέα, παρόλα αυτά ρίχνουν το ανάλογο post συμβουλή.

Ελαιώδεντρα λέει... Τα δέντρα αυτά χρειάζονται αρκετά χρόνια (7-35) για να παράγουν ελιές. Πόσοι είχαν παππούδες που λέγανε "έβαλα αυτά τα δέντρα για τα εγκόνια μου"; Ο φίλος θέλει το πολύ μέχρι του χρόνου να παράγει κάτι. Ξεχάστε τα δέντρα. Είναι μακροπρόθεσμο project που κανείς νεο-νεοέλληνας έχει υπομονή να κάνει.

Αν μας πει ο φίλος περί διαθεσημότητα ποτιστικών και νερού, μπορεί να βάλει και πατάτες.

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα δεν μπορει να βαλει ο φιλος.

Απο 200 χιλιομετρα μακρυα, να παει μια στο τοσο, με ελαχιστη δουλεια και θελει να βγαλει και λεφτα.

Τι την περασατε την γεωργια...

Εχει αυξηθει παντως πολυ το ποσοστο των ανθρωπων που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ απο χωραφια και νομιζουν πως θα βγαλουν φραγκα επειδη εχουν 10-20 στρεμματα χωραφι στο χωριο. Και το αστειο ειναι πως θελουν να κονομησουν χωρις κοπο και χωρις να ειναι καν εκει!!!

Λεφτα θα βγαλει ΜΟΝΟ αν το νοικιασει.

Υπήρχε ένα πρόγραμμα με καλά χρήματα για να βάλεις στο χωράφι σου για 10~15 χρόνια δέντρα. Λεύκες; Ακακίες; Κάτι τέτοιο.

Αυτο βασικα ειναι το μονο που θα μπορουσε να κανει αλλα τα προγραμματα αυτα δεν τρεχουν πια (νομιζω τουλαχιστον). Δεν ξερω τι προυποθεσεις ειχε το προγραμμα βεβαια...

Και σε αυτη την περιπτωση βεβαια τα πρωτα χρονια τουλαχιστον θελουν περιποιηση τα δεντρα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις υπόψιν καμιά καλή ευκαιρία για επένδυση?

Ένας γνωστός πάντως το 09' πούλησε κάτι χωράφια και αγόρασε 1500 μετοχές της εθνικής προς 13€ έκαστη. Πριν 2 μήνες περίπου άξιζαν 700€...

Αγοραζεις αδεια ταξι και την νοικιαζεις

Δημοσ.

Τιποτα δεν μπορει να βαλει ο φιλος.

Απο 200 χιλιομετρα μακρυα, να παει μια στο τοσο, με ελαχιστη δουλεια και θελει να βγαλει και λεφτα.

Τι την περασατε την γεωργια...

Λεφτα θα βγαλει ΜΟΝΟ αν το νοικιασει.

εχεις την εντυπωση οτι οι αγροτες εχουν ολα τα στρεμματα του χωραφιου στο ποδι τους? 

-----

-----

-----

φιλος δες το απο σεπτεμβριο που ανοιγουν τα επιδοτουμενα προγραμματα... τωρα μονο μελισσια και ελιες μπορεις να βαλεις!

Δημοσ.

Οχι ρε φιλε τι λες. Αυτη ειναι η χειροτερη συμβουλη.. ελεοσ.... Ειδικα στην εποχη μας.

Μην κανεις καμια βλακεια και το πουλησεις.

Δημοσ.

εχεις την εντυπωση οτι οι αγροτες εχουν ολα τα στρεμματα του χωραφιου στο ποδι τους?

Ρε φίλε ο άλλος είναι 2 ώρες μακρυα. Τι μου λες τώρα... Πρέπει να κάνει ταξίδι για να φτάσει εκεί με ότι συνεπάγεται αυτό.
Δημοσ.

Ενα πολυ ωραιο τοπικ ηταν αυτο, που αποδεικνύει πως an κάποιος έχει κληρονομήσει ένα χωράφι, δε σημαίνει οτι μπορει και να το εκμεταλλευτεί, ειδικά αν δεν έχει το κεφάλαιο να το κάνει.

Δημοσ.
επειδή λες για κοντά λουτράκι και έτσι όπως το ανάφερες έχει απλά βρύση από το δίκτυο του δήμου

πρόσεχε για τα ποτίσματα κτλ

ο δήμος λουτρακίου έχει μικρό όριο κατανάλωσης νερού και αρκετά ψιλά πρόστιμα
Δημοσ.

Ενα πολυ ωραιο τοπικ ηταν αυτο, που αποδεικνύει πως an κάποιος έχει κληρονομήσει ένα χωράφι, δε σημαίνει οτι μπορει και να το εκμεταλλευτεί, ειδικά αν δεν έχει το κεφάλαιο να το κάνει.

Εγώ πάντως κληρονόμησα και πρόλαβα να το πουλήσω προ κρίσης! Τέσσερα στρεμματάκια, μόλις είχε μπει και εντός σχεδίου, λουκούμι μου ήρθε! Αν το είχα κρατήσει, τώρα θα σκεφτόμουν κι εγώ τι σκ... να το κάνω, μέχρι τη στιγμή που θα το άφηνα κληρονομιά στα παιδιά που δεν έχω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...