Προς το περιεχόμενο

Cosmos S και ψυγεια, ενα χερακι καποιος????

fallen4ngel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον ειπα να κανω μια αναβαθμιση στο κουτακι και πηρα ακομη 2 120αρια ψυγεια, το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο κουτι ειναι λιγο δυσκολο.
Το setup παει αντλια-->3χ120 60αρι--->cpu--->1χ120 60αρι--->vga--->1x120 45αρι--->αντλια.Το 3χ120 ειναι με 3χGT 1850 σε pull, στο 1χ120 60αρι σκεφτομαι να μπoυν 2 Phobya G-Silent 12 Slim Edition 1800rpm σε push-pull ή ενας Swiftech Helix 1800rpm σε push και κατι αντιστοιχο στο 1χ120 45αρι
Δεν το εχω βαλει μπροστα ακομη με το συγκεκριμενο setup, αυτο που με φοβιζει ειναι οτι με το 60αρι πισω κλεινω υπερβολικα τα VRM της μητρικης αλλα απο την αλλη κατω δεν χωραει οποτε ειμαι σε ενα μικρο αδιεξοδο!!!!
Επισης μιας και δεν εχω παρει ακομη τους ανεμιστηρες ποια ειναι η γνωμη σας για τους Phobya?Μου κανει εντυπωση οτι στα χαρακτηριστικα τους εχουν ιδιες επιδοσεις με κανονικους και οχι slimexcl.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυσκολευτηκα λιγο να καταλαβω την ερωτηση.Αυτα που αναφερεις τα εχεις στημενα στο πσ σου;εαν ναι,δωσε καποια φωτο,και δειξε,τι ακριβως ζητας,και να σε βοηθησουμε,ολα τα παιδια εδω που ξερουν.Αναφερεις πολλα πραγματα,διχως να'χει καποιος μια εικονα αυτου που ζητας.Νομιζω καταλαβαινεις.

To setup το αναφερω αναλυτικα το βασικο ερωτημα ειναι εαν εχει καποιος δοκιμασμενα τα Phobya Slim, ο λογος ειναι οτι το πισω ψυγειο σχεδον καλυπτει τα VRM της μητρικης οποτε και δεν αεριζονται σωστα εαν μπουν 25mm ανεμιστηρες αλλα για τους slim δεν γνωριζω και ουτε μπορεσα να βρω καποιο σωστο review...

Φωτο δεν μπορω να σου δωσω με ακριβεια για τον απλο λογο οτι μιας και λειπουν καποια ανεμιστηρια δυσκολο να βγει σωστα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...