Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον print screen απο το iphone μπορεις να μου μεταφρασεις το χωρις ληξη? καταλαβαινουμε Ελληνικα ή μιλαμε Κινεζικα! Κανω εγω quit γιατι με σας αλλα θα διαβαζω και αλλα θα νομιζω! Αν νομιζετε οτι δεν ειναι προσφορα μην το κανετε download! Και οσοι δεν εχετε iphone να μην μιλατε μεσω ενος γνωστου του γειτονα την 3 ξαδερφη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ας καταθέσω και εγώ την άποψή μου, απλά για να λυθεί η παρεξήγηση και μιας και διάβασα και το θέμα στο iphonehellas.

Επίσης να προσθέσω πως είμαι κάτοχος iphone και έχω νόμιμα κατεβασμένη την εφαρμογή εδώ και αρκετούς μήνες.

Αν λοιπόν μιλάμε καθαρά για το κόστος απόκτησης της εφαρμογής τότε ναι θεωρείται προσφορά καθώς είναι πλέον δωρεάν.

Είναι δωρεάν όμως για τον ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ μόνο και όχι για πάντα. Αυτό αφορά τους ΝΕΟΥΣ συνδρομητές!!

Εγώ πχ που την είχα κανονικά και με το νόμο κατεβασμένη εδώ και μήνες μου κάνουν τη χάρη να τη χρησιμοποιώ δωρεάν για πάντα.

Οπότε από την άποψη μακροπρόθεσμης χρήσης φυσικά και δεν υφίσταται ως προσφορά μιας και ο ΝΕΟΣ χρήστης πρέπει να τα ακουμπάει κανονικά κάθε χρόνο.

Τώρα αν ο φίλος Αποστόλης την κατέβασε τώρα και του γράφει Lifetime τότε ή την είχε κατεβάσει και παλιότερα (σπασμενη ίσως) ή την έχει εδώ και μήνες όπως και εγώ ή τέλος πάντων έπεσε στην περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ας επιβεβαιώσει κάποιος που κατέβασε τώρα την εφαρμογή ότι του γράφει συνδρομή χωρίς λήξη για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς,η πιο απλή ερώτηση.

Εσύ Αποστόλη,κατέβασες τώρα την εφαρμογή και ήταν ΚΑΙ τζάμπα ΚΑΙ χωρίς λήξη;

Απάντα με ένα ναι ή όχι σε παρακαλώ και άσε τις αναφορές σε τυφλούς,χαζούς που δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

iTV shows 2 - Δωρεάν από 2,69€ - itunes link

Must have για όσους παρακολουθούν αρκετές σειρές καθώς σας ενημερώνει για το πότε θα παιχτεί το επόμενο επεισόδιο, alerts κλπ.

Δημοσ.

Δεν είναι δωρεάν αλλά έχει 50% έκπτωση.

1password - στα 6,99€ - itunes link

Το καλύτερο ίσως πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών.

Προστατεύεται με ένα μοναδικό κωδικό και μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς από ιστοσελίδες και να τις επισκευθείτε μέσω του ενσωματωμένου browser με αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών.

Αποθηκεύστε κωδικούς από πιστωτικές κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ.

Universal για iphone + ipad.

Δημοσ.

Δεν είναι δωρεάν αλλά έχει 50% έκπτωση.

1password - στα 6,99€ - itunes link

Το καλύτερο ίσως πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών.

Προστατεύεται με ένα μοναδικό κωδικό και μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς από ιστοσελίδες και να τις επισκευθείτε μέσω του ενσωματωμένου browser με αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών.

Αποθηκεύστε κωδικούς από πιστωτικές κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ.

Universal για iphone + ipad.

Συγχρονίζει με υπολογιστή και κρατάει κρυπτογραφημένο backup του εαυτού του στο dropbox.

Το χρησιμοποιώ κάνα-δυο χρόνια και πλέον μπορώ να πω ότι μου είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Με υπολογιστή συγχρονίζει αν έχεις αντίστοιχα αγορασμένη την έκδοση για pc υποθέτω.

Δημοσ.

Με υπολογιστή συγχρονίζει αν έχεις αντίστοιχα αγορασμένη την έκδοση για pc υποθέτω.

Σωστά τα λες.

Αλλη μία λεπτομέρεια είναι πώς ακόμα και αν είμαστε μακριά από το iphone/ipad/mac/pc μας με ένα απλό login στο dropbox έχουμε τα passwords μας διαθέσιμα οπουδήποτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...