kjj Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Bλεπω οτι στο bios υπαρχει η επιλογη dynamic overclocking και ειναι στο επιπεδο captain.Δηλαδη ενοργοποιημενη.Τα προηγουμενα πριν το captain(πχ private) σημαινει οτι αν επιλεγουν θα γινεται μικροτερο overclocking απο οτι στο captain mode; Και δευτερον,κατω απο την επιλογη dynamic overclocking εχει το system performance (αν θυμαμαι καλα) και εχει ως επιλογες το low,fast,turbo kai ultra turbo.Αυτα δηλαδη ειναι διαφορετικα απο το dynamic o/c;Τι ακριβως ειναι και ποιο να εοιλεξω; Να αναφερω οτι δεν θελω να ζοριζεται ο υπολογιστης και γι αυτο προσωρινα επελεξα private και fast.(προεπιλογες αν θυμαστε εχει captain και turbo).Γινεται να εχω private kαι turbo;Ποιος ο καλυτερος συνδιασμος; Αν ξερετε που μπορω να βρω ακριβεις οδηγιες στο site της msi πειτε μου.
kjj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Ακομη δεν πηρε κανενας την συγκεκριμενη M/B για να απαντησει; Περιμενω παιδια..
dpolal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Ρε φιλαράκο Αύγουστος μήνας είναι. :) Δεν είναι όλοι παλαβοί σαν και εμάς να κάθονται μπροστά στο pc και να δοκιμάζουν temps και ο/c. Προτιμούν μια αμμουδιά. :wink:
kjj Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Εγω εχω απεναντι την αμμουδια...Ετσι εξηγειται....
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 nomizo oti eixe epilogi to mobo afto na kanei oc mono tou sta win mesa i kano lathos? kapio tis msi itan pantos
kjj Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δεν κανεις λαθος.Με το core center της msi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.