vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 γεια σας εχω εναν υπολογιστη που αποτελειται απο pentium d945 ga-31m-s2c 800mhz 1gb 667 512mb no name psu gpu 8500gt msi dvd r/w lg και maxtor 6v160e0 το θεμα ειναι να του κανω αναβαθμιση ωστε να παιζει κανενα παιχνιδακι (πχ hitman call of duty κ.α) η αναλυση θα ειναι 1280χ1024 με 18ρα οθονη αρχικα εχω βρει για επεξεργαστη αν δεν κανει εναν Pentium e5700 και εναν c2d e7200 για ραμ λεω να κρατησω την μια που ειναι 1 γιγα και να βαλω αλλα ενα dimmακι των 2 γιγα αντιγραφικο και δισκος φανταζομαι ειναι κομπλε τωρα για καρτα γραφικων δεν ξερω τι να ψαξω και αν γινεται να βρουμε κανενα φτηνο κουτακι να αλλαξω και μεταχειρισμενα να ειναι τα πραγματα δεν με πειραζει απο λεφτα ιδανικα θα ηταν να δωσω 60 ευρω αλλα μπορω να ανεβω μεχρι 80-100 ευρω
johnny.tifosi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μόνο και μόνο για να πάρεις μια κάρτα γραφικών που θα είναι ικανή για τα σημερινά δεδομένα (π.χ. μια 7770) έχει φύγει το κατοστάρικο, και δεν ξέρουμε αν το τροφοδοτικό έχει την απαιτούμενη ισχύ και ποιότητα και αν ο επεξεργαστής δεν θα την φρενάρει. Για να αλλάξεις cpu και για να προσθέσεις ram οπως καταλαβαίνεις ξεφεύγει το κόστος.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 προς το παρον αφηστε την καρτα γραφικων μιας και μπορω να βρω μεταχειρισμενη στα 50 ευρω ααα ραμ κανει 20 ευρω και ο επεξεργστης 25 ευρω
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τσιμπας αυτην 4890 (αριστη για τα λεφτα της αλλα ενεργοβορα και ανεβαζει temps.αν και οι His,ειχαν καλο συστημα ψυξης). το τροφοδοτικο απο εδω την μνημη που λες με κανενα 15αρι και τον επεξεργαστη και εισαι οκ.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 τελεια παιρνω αυτην την καρτα(αν βρω ιδια σειρα αλλα καλυτερη υλοποιηση να την τσιμπησω?) τροφοδοτικο κανενα ποιο φτηνο; τι μαρκα να κοιταξω προς τροφοδοτικο; επεξεργσαστη ποιον να παρω;
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν θα βρεις ιδια σειρα σε καλυτερη υλοιποιηση σε αυτα τα λεφτα.ειναι αριστη στα λεφτα της.σκεφτηκα να την τσιμπισω εγω για backup.αλλα προηγεισαι.ρωτα τον πιο συστημα ψυξης εχει.να σου δειξει φωτογραφια. τροφοδοτικο οχι κανενα πιο φθηνο.αυτο που ειπαμε.πολυ καλο και σε καλη τιμη.πιστεψε με.ειναι και ενεργοβορα η 4890.απο τις καλυτερες μαρκες ειναι η Bequiet. επεξεργαστη τον 7200 και βλεπουμε. μετα βεβαια θα εισαι πολυ καλυτερα απο οτι εισαι τωρα. αλλα μην περιμενεις οτι θα εισαι και στην τελευταια λεξη της τεχνολογιας.κυριως λογο επεξεργαστη και ισως λιγο της μνημης.αλλα εαν πας στα 3,κατι κανεις. απο εκει και περα,το πιο σοβαρο κομματι που θα εχει μετα ο υπολογιστης σου θα ειναι το τροφοδοτικο.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 απο θεμα ραμ εχω ενα dimmακι του ενος και θα βαλω και ενα των 2 γιγα επεξεργαστη γιατι λες θα δουμε δεν κανει;
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αραια και που βγαινουν τετραπυρηνοι Q6600 στο 50ρικο. εαν εβρισκες εναν τετοιον θα ησουν κατι παραπανω απο καλα. ο επεξεργαστης κανει,πολυ καλυτερος απο αυτον που εχεις. αλλα δεν παυει να ειναι διπυρηνος core2duo.πολυ καλος για την εποχη του αλλα.... τρωγοντας ανοιγει η ορεξη,να το ξερεις.με εναν q6600 θα ησουν αρχοντας.αλλα βλεπεις ειναι και το οικονομικο στην μεση οποτε βολευεσαι με τα απο πανω parts.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 οποτε παιρνω αυτα τωρα μπορεις να μου πεις αν υπαρχει κανενα κουτακι κυριως 15 με 20 ευρω οχι παραπανω ωστε να το αλλαξω αυτο που εχει;
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δειξε μας μια φωτογραφια απο το κουτι σου και μια απο το εσωτερικο του να δουμε τι εχεις.και τι μπορεις να κανεις. γιατι μην νομιζεις οτι θα βρεις κατι αξιολογο στα χρημματα που ζητας.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 uα ανεβασω σημερα το βραδακι η αυριο πρωι εγω θελω να το αλλαξω γιατι ειναι χτυπημενο και σε μια μερια εχει σταβωασει η λαμαρινα
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μικρο το κακο εαν ειναι στραβωμενο.μαζευεις λιγα ακομα και πας σε κατι αξιοπρεπες.
Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να παίρνες κυρίως parts που θα μπορούσες να κρατήσεις αργότερα.Τροφοδοτικό δηλαδή,ίσως κάρτα,ψύκτρα.Ο Q6600 που σου πε ο θάνος θα'ταν καλά αλλά δεν είναι στις δυνατότητες σου λες.
vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αρχικα να σας πω δεν ειναι δικο ο υπολογιστης οποτε πανω σε αυτο πρεπει να κανουμε κατι ωστε να παιζει καποια παιχνδια μετα θα μπορει να παιζει battefield 3; εννοειτε πως οχι σε φουλ γραφικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα