Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω εναν υπολογιστη που αποτελειται απο

pentium d945

ga-31m-s2c

800mhz 1gb

667 512mb

no name psu

gpu 8500gt msi

dvd r/w lg

και maxtor 6v160e0

το θεμα ειναι να του κανω αναβαθμιση ωστε να παιζει κανενα παιχνιδακι (πχ hitman call of duty κ.α)

η αναλυση θα ειναι 1280χ1024 με 18ρα οθονη

αρχικα εχω βρει για επεξεργαστη αν δεν κανει εναν Pentium e5700 και εναν c2d e7200

για ραμ λεω να κρατησω την μια που ειναι 1 γιγα και να βαλω αλλα ενα dimmακι των 2 γιγα

αντιγραφικο και δισκος φανταζομαι ειναι κομπλε

τωρα για καρτα γραφικων δεν ξερω τι να ψαξω

και αν γινεται να βρουμε κανενα φτηνο κουτακι να αλλαξω

και μεταχειρισμενα να ειναι τα πραγματα δεν με πειραζει

απο λεφτα ιδανικα θα ηταν να δωσω 60 ευρω αλλα μπορω να ανεβω μεχρι 80-100 ευρω

Δημοσ.

Μόνο και μόνο για να πάρεις μια κάρτα γραφικών που θα είναι ικανή για τα σημερινά δεδομένα (π.χ. μια 7770) έχει φύγει το κατοστάρικο, και δεν ξέρουμε αν το τροφοδοτικό έχει την απαιτούμενη ισχύ και ποιότητα και αν ο επεξεργαστής δεν θα την φρενάρει. Για να αλλάξεις cpu και για να προσθέσεις ram οπως καταλαβαίνεις ξεφεύγει το κόστος.

Δημοσ.

προς το παρον αφηστε την καρτα γραφικων μιας και μπορω να βρω μεταχειρισμενη στα 50 ευρω

ααα ραμ κανει 20 ευρω και ο επεξεργστης 25 ευρω

Δημοσ.

Τσιμπας αυτην 4890 (αριστη για τα λεφτα της αλλα ενεργοβορα και ανεβαζει temps.αν και οι His,ειχαν καλο συστημα ψυξης).

το τροφοδοτικο απο εδω

την μνημη που λες με κανενα 15αρι και τον επεξεργαστη και εισαι οκ.

Δημοσ.

τελεια παιρνω αυτην την καρτα(αν βρω ιδια σειρα αλλα καλυτερη υλοποιηση να την τσιμπησω?)

τροφοδοτικο κανενα ποιο φτηνο; τι μαρκα να κοιταξω προς τροφοδοτικο;

επεξεργσαστη ποιον να παρω;

Δημοσ.

Δεν θα βρεις ιδια σειρα σε καλυτερη υλοιποιηση σε αυτα τα λεφτα.ειναι αριστη στα λεφτα της.σκεφτηκα να την τσιμπισω εγω για backup.αλλα προηγεισαι.ρωτα τον πιο συστημα ψυξης εχει.να σου δειξει φωτογραφια.

τροφοδοτικο οχι κανενα πιο φθηνο.αυτο που ειπαμε.πολυ καλο και σε καλη τιμη.πιστεψε με.ειναι και ενεργοβορα η 4890.απο τις καλυτερες μαρκες ειναι η Bequiet.

επεξεργαστη τον 7200 και βλεπουμε.

μετα βεβαια θα εισαι πολυ καλυτερα απο οτι εισαι τωρα.

αλλα μην περιμενεις οτι θα εισαι και στην τελευταια λεξη της τεχνολογιας.κυριως λογο επεξεργαστη και ισως λιγο της μνημης.αλλα εαν πας στα 3,κατι κανεις.

απο εκει και περα,το πιο σοβαρο κομματι που θα εχει μετα ο υπολογιστης σου θα ειναι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

απο θεμα ραμ εχω ενα dimmακι του ενος και θα βαλω και ενα των 2 γιγα

επεξεργαστη γιατι λες θα δουμε δεν κανει;

Δημοσ.

Αραια και που βγαινουν τετραπυρηνοι Q6600 στο 50ρικο.

εαν εβρισκες εναν τετοιον θα ησουν κατι παραπανω απο καλα.

ο επεξεργαστης κανει,πολυ καλυτερος απο αυτον που εχεις.

αλλα δεν παυει να ειναι διπυρηνος core2duo.πολυ καλος για την εποχη του αλλα....

τρωγοντας ανοιγει η ορεξη,να το ξερεις.με εναν q6600 θα ησουν αρχοντας.αλλα βλεπεις ειναι και το οικονομικο στην μεση οποτε βολευεσαι με τα απο πανω parts.

Δημοσ.

οποτε παιρνω αυτα

τωρα μπορεις να μου πεις αν υπαρχει κανενα κουτακι κυριως 15 με 20 ευρω οχι παραπανω ωστε να το αλλαξω αυτο που εχει;

Δημοσ.

Δειξε μας μια φωτογραφια απο το κουτι σου και μια απο το εσωτερικο του να δουμε τι εχεις.και τι μπορεις να κανεις.

γιατι μην νομιζεις οτι θα βρεις κατι αξιολογο στα χρημματα που ζητας.

Δημοσ.

uα ανεβασω σημερα το βραδακι η αυριο πρωι

εγω θελω να το αλλαξω γιατι ειναι χτυπημενο και σε μια μερια εχει σταβωασει η λαμαρινα

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να παίρνες κυρίως parts που θα μπορούσες να κρατήσεις αργότερα.Τροφοδοτικό δηλαδή,ίσως κάρτα,ψύκτρα.Ο Q6600 που σου πε ο θάνος θα'ταν καλά αλλά δεν είναι στις δυνατότητες σου λες.

Δημοσ.

αρχικα να σας πω δεν ειναι δικο ο υπολογιστης

οποτε πανω σε αυτο πρεπει να κανουμε κατι ωστε να παιζει καποια παιχνδια

μετα θα μπορει να παιζει battefield 3; εννοειτε πως οχι σε φουλ γραφικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...