_wise_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω δύο επεξεργστές AMD ο ένας είναι ο AMD Phenom 9500 και πρέπει να είναι από την πρώτη γενιά Phenom που είχαν βγει αν δεν κάνω λάθος και ο άλλος είναι ο AMD Athlon 64 x2 4200. Αν δεν κάνω λάθος και οι δύο είναι socket AM2. Άρα ψάχνω για motherboard που να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτούς τους επεξεργαστές για να φτιάξω δύο συστήμματα για γενική χρήση. Καλό θα ήταν τουλάχιστον η μία μητρική να δέχεται DDR2 μνήμες ώστε να εκμεταλλευτώ 4gb που έχω ήδη. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο skroutz είδα οτι λογικά αυτή η Site: http://www.skroutz.gr/s/1786115/Asrock-N68C-GS-FX.html">μητρική με καλύπτει αν δεν κάνω λάθος. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ.
Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις; Ίσως να κοιτούσες σε μεταχειρισμένη.
_wise_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα χρήμματα θα ήθελα να είναι οσο το δυνατόν λιγότερα. Μέχρι περίπου στα λεφτά της μητρικλης που έχω πιο πάνω. Θα προτιμούσα καινούρια λόγο εγγύησης.
Millennium Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Παίρνει και κάποιους am3+ η μητρική.DDR3 παίρνει και...Supports DDR2 1066.
_wise_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στις φωτογραφίες βλέπω ότι έχει 4 υποδοχές για μνήμες αλλα στην περγραφή λέει για δύο μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι καλά?
adtakhs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δες αν στο cpu support list υπάρχουν οι επεξεργαστές, περισσότερο ο 9500 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πουλήσεις και τους δυο και να πάς σε PHENOM II X4 965 , A6 3670K , A8 5600K ή FX 6300 Με μια AM3+ μητρική με 140watt TDP .
_wise_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Γιατί να μπω σε όλη αυτή την διαδικασία αφού ο υπολογιστής ή οι υπολογιστές που θα φτιαχτούν θα είναι για απλό σερφάρισμα και χρήση word. Εκτός από αυτό θα πρέπει να πουλήσω και τις μνήμες και πόσο μπορί να πιάσουν όλα αυτά? Το θέμα είναι να μειώσω το κόστος.
John-lamia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 γενικά τα πράγματα που έχεισ είναι καλά για την δουλειά που θεσ αλλά είναι παλιά. σκέψου να τα ΔΏΣΕΙΣ και να πασ σε καινούριο σετ, άσχετα την πλατφόρμα για να έχεισ καλύτερη υποστήριξη και μεγαλύτερες επιδώσεισ σε όλουσ τουσ τομείς. και θα έχεισ και εγγύηση. αν θεσ σονει και καλά να δουλέψεις αυτα που έχεισ τότε θα πασ για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. πιστεύω με καμία 20άρια € θα βρεισ μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα