Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

Πριν 10 μερες αγορασα το lumia 820 και μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενοσ...εκτοσ ομως απο την μπαταρια!

Εκανα την πρωτη φορτιση για τουλαχιστον ενα 10ωρο ,αν και η ενδειξη οτι η μπαταρια ειναι πληρης ηταν απο το πρωτο 2ωρο.

Την επομενη μερα το πρωι το κινητο μου ζηταγε παλι να το φορτισω....λεω θα ειναι επειδη ασχοληθηκα αρκετα μαζι του σαν πρωτη μερα κιολας.λεω οκ λογικο. Το φορτιζω το απογευμα και την αλλη μερα το πρωι χωρις καμια ιδιαιτερη μεταχειριση μου ξαναζηταγε φορτιση....το ψαχνω λιγο και βρισκω καπου να λενε να ενεργοποιησω την εξικονιμηση μπαταριας, να απενεργοποιησω 3G και 4G (αν και χωρις αυτα θα επερνα αλλο κινητο αλλα λεω τελος παντων ασ το κανω),την επομενη μερα παλι τα ιδια....το κινητο εστω και λιγο να ασχοληθεις δλδ κανα τηλ ,μηνυμα και αντε και καμια φωτο στο τσακιρ κεφι την επομενη θελει παλι φορτιση. Επειδη δεν εχω και μεγαλη εμπειρια απο nokia και lumia ειναι λογικη αυτη η κατασταση με την μπαταρια? το κινητο ειναι 10 ημερων αλλα λετε να ειναι ελαττωαμτικη η μπαταρια? καμια ιδεα κανεισ?

Δημοσ.

Εγώ όλη μέρα παίζω και το φορτίζω κάθε πρωί,αλλιως χωρίς να το χρησιμοποιώ μπορεί ν μου πάρει και 3-4 μέρες.

Αρα η είναι αυτο που λες,η το χρησιμοποιείς πολύ..

PANOS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...