DoeJohn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, πριν από μερικές μέρες συναρμολόγησα ένα PC όλα δούλευαν κανονικά μέχρι που εγκατέστησα drivers για την κάρτα γραφικών, έκανε restart και στη συνέχεια μετά το logo των windows blue screen στο atikmdag.sys και ξανά από την αρχή, restart κτλ... Δοκίμασα να ξανά περάσω τους drivers μετά από format σε win7 και win8 αλλά τα ίδια. Με του drivers των windows δουλεύει κανονικά (όπως και σε safe mode). Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να παίζεται; mb: Asus Sabertooth 990FX R2.0 CPU: AMD 8350 GPU: XFX 7870 DD PSU: CoolerMaster GX 750W
umbrella co. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Συνηθως οι bsod προκαλουνται απο ελαττωματικη ram. Tρεξε ενα memtest να δεις αν βγαζει errors πρωτα. http://www.memtest86.com/
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οπως ειπε και ο umbrella co. τρεξε το memtest αν βγαλει errors ειναι οι μνημες...Δοκιμασε λιγο πιο παλιους drivers μπας και δουλεψουν.
DoeJohn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ΟΚ, έβαλα το memtest να τρέξει και βρήκε ήδη error. Κάτι που πρόσεξα μόλις τώρα, blue screen δεν βγάζει μόλις φορτώσει τον driver το λειτουργικό αλλά μόλις συνδέσω το καλώδιο της οθόνης... Και κάνει το ίδιο και με άλλες δύο οθόνες που έχω (και διαφορετικά καλώδια). Παλιούς drivers δοκίμασα όπως και beta.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ξεκίνα αλλάζοντας θέσεις τις μνήμες (αν έχεις κενές θέσεις) ή δοκιμάζοντας με μία μόνο μνήμη πάνω σε άλλη θέση. Πρέπει να βρεις αν είναι πρόβλημα κάποιας μνήμης ή κάποιου slot της μητρικής. Για αυτό δεν αρκεί μόνο το memtest με όλες τις μνήμες πάνω. (καλύτερα θέλει μία μία, και όταν κάποια βγάζει ερρορ την βάζεις και σε άλλη θέση)
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html Κατέβασε και βάλε αυτό. Εμένα μου βρήκε ένα dll. που ευθυνόταν το ethernet (και οι drivers atheros) για τα bsod. Ο,τι κόκκινο σου βγάλει googlare το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα