john6945 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και ο τίτλος αναζητώ μια compact μηχανή με αρκετά μεγάλο zoοm και να μπορεί να βγάλει αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό μέχρι τα 180€. Mέχρι τώρα έχω υπόψιν μου την Olympus SP 720 http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=22318 Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη αρκεί να μην ξεπεράσουμε το όριο... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2013 από john6945 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 lz20 bridge αλλα σε ασυναγωνιστη τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ζουμ και αξιοπρεπεις φωτο,ειναι ενα θεμα,αλλα ζουμ,με κομπακτ,και νυχτερινο,ειναι ανεκδοτο........... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 για να βγαλεις καλες φωτο σε μεγαλο focal length (zoom πες το εσυ) σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου, σε μια DSLR θελεις φακους εκατονταδων ευρω.. τωρα σε compact και με 180 ευρω συνολο, λιγο δυσκολακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coutnoob Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ψάχνω κι εγώ κάτι παρεμφερές με ελάχιστα μεγαλύτερο budget από το δικό σου ! Δες και την olympus sz-31mr που ξεπερνά ελάχιστα το όριο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john6945 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τελικά επειδή το ξανασκέφτηκα με το budget κατέληξα σε μια προσφορά του eshop με την olympus sz14 στα 109€ από τα 169 που την είχε αρχική τιμή... Δεν είναι ό,τι το καλύτερο αλλά στα λεφτά αυτά ήταν πρόκληση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλοριζικη Για πες αντυπωσεις Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coutnoob Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Να τη χαρείς σου εύχομαι !!! όντως περιμένουμε εντυπώσεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john6945 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Aπό ευκολία χρήσης και ποιότητα φωτογραφίας μια χαρά μέχρι τώρα αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ. Αυτό που με απασχολεί κάπως είναι η ποιότητα κατασκευής της. Όταν η κάμερα είναι κλειστλη και την κουνάς λίγο ακούγεται κάτι σαν κροτάλισμα από το χώρο του φακού. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα μιας και είναι απόλυτα λειτουργική αλλά γενικά δε σου δίνει και την εντύπωση μιας στιβαρής κατασκευής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα