f1vettel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 πιο ολοκληρωμενη για gaming ειναι η 770 που εχει και physx τα ιδια ειναι,το physx ειναι για 2-3 games οπως το bordelands.Υπαρχουν τοπικ 60 σελιδων για συγκριση 7970/770,πηγαινε εκει. Στο θεμα μας. Πανουλιε ακολουθησε μια εκ των συνθεσεων του giokou και του adtakhs.Απο 7970 προτιμησε την gigabyte για σιγουρια. Οσο για κατι fanboys που πεταγονται αγνοησε τα. μαλιστα καλυτερο τοφοδοτικα επιδει εχει 100watt παραπανω και 54Αmber στο 12volt ουτε 40A δεν θα χρειαστει.... Να βαλει ενα turbo-x τοτε.Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα 2
khetzal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Να βαλει ενα turbo-x τοτε.Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα κλαιω με τους γελοιους εδω μεσα... καλα ειχα σταματησει ν ασχολουμε με το φορουμ γιατι παντα ξεπηδουσαν κατι ψευτοτρολ σαν εσενα. Ναι αγορινα μου turbo-x να λες και να κλαις!!
f1vettel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 κλαιω με τους γελοιους εδω μεσα... καλα ειχα σταματησει ν ασχολουμε με το φορουμ γιατι παντα ξεπηδουσαν κατι ψευτοτρολ σαν εσενα. Ναι αγορινα μου turbo-x να λες και να κλαις!! Τρολ εγω ή εσυ που μας ελεγες οτι τα διπυρηνα ειναι αψογα για games και μετα εκανες κωλοτουμπες για να τα καλυψεις. Εγω εχω βοηθησει αρκετους users στις αναβαθμισεις.Εσυ μονο διχονοια σπερνεις και απο ουσια 0.
adtakhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 5. Ram δεν προλάβαμε την ευκαιρία στα 44€, οπότε η vfm λύση είναι η εξής στα 62€: https://www.skroutz.gr/s/2530842/Corsair-Value-Select-DDR3-1600MHz-8GB.html Για να προκύψει αυτή η τελική τιμή, προσπάθησε να επιλέξεις απ' τα διαθέσιμα καταστήματα τα εξής: you.gr - digitalmaster.gr κι αν είναι Αθήνα ο φίλος σου και το e-gate.gr Τα 3 αυτά καταστήματα δε χρεώνουν μεταφορικά. Επίσης, αν είναι να περιμένει και 2-3 μέρες παραπάνω, δε πειράζει καθόλου, το σύστημα σκοτώνει και το αξίζει! Γιατί βάζεις ένα ντιμάκι των 8gb και όχι 2 των 4GB ώστε να έχεις Dual channel ? +1 για εμένα ! Ίσως όμως να έβαζα την 990XA για μητρική με +9€ είναι ! Για δυνατότητα cross και για να παίζει το HT στα 5200 και όχι στα 4800 ..
sotirisxp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τα ιδια ειναι,το physx ειναι για 2-3 games οπως το bordelands.Υπαρχουν τοπικ 60 σελιδων για συγκριση 7970/770,πηγαινε εκει. Στο θεμα μας. Πανουλιε ακολουθησε μια εκ των συνθεσεων του giokou και του adtakhs.Απο 7970 προτιμησε την gigabyte για σιγουρια. Οσο για κατι fanboys που πεταγονται αγνοησε τα. Να βαλει ενα turbo-x τοτε.Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα περα απο τα physx η 770 ειναι 7/10 games πιο γρηγορη http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html
adtakhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 H 7970 είναι επένδυση για την χρήση σε βάθος χρόνου του συστήματός σου και δεν μιλάω για games . Αυτό γιατί σε πάρα πολλές εφαρμογές έρχεται υποστήριξη opencl και επιτάχυνση των εφαρμογών με συνεπεξεργασία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών και εκεί απλά η 7970 δίνει μαθήματα . Τώρα αν η μια κάρτα χάνει με 2fps από την άλλη σε ένα game σιγά τα αυγά . Αν θες μπορώ να σου αποδείξω τον ισχυρισμό μου ! Σε opencl Η 7970 είναι δυνατότερη από την TITAN κατά πολύ.
sotirisxp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 H 7970 είναι επένδυση για την χρήση σε βάθος χρόνου του συστήματός σου και δεν μιλάω για games . Αυτό γιατί σε πάρα πολλές εφαρμογές έρχεται υποστήριξη opencl και επιτάχυνση των εφαρμογών με συνεπεξεργασία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών και εκεί απλά η 7970 δίνει μαθήματα . για games δεν μιλαμε? και η 580 εδινε μαθηματα ποιος ασχολειτε σημερα μαζι της 1
adtakhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 για games δεν μιλαμε? και η 580 εδινε μαθηματα ποιος ασχολειτε σημερα μαζι της Για συστημα μιλαμε ολοκληρωμενο και ετοιμο για πολλες και διαφορετικες εργασιες. Η 580 σε opencl δεν λέει τίποτα.
khetzal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τρολ εγω ή εσυ που μας ελεγες οτι τα διπυρηνα ειναι αψογα για games και μετα εκανες κωλοτουμπες για να τα καλυψεις. Εγω εχω βοηθησει αρκετους users στις αναβαθμισεις.Εσυ μονο διχονοια σπερνεις και απο ουσια 0. εχει ξεφυγει το θεμα... Αυτο που ειχα πει ειναι τα games ειναι δυσκολο να γραφουν για να τρεχουν σε πολλους πυρηνες και σου εστειλα και video που το αποδεικνύει!! Αμα εσυ δεν νιωθεις να διαβασεις τι γραφω και το ξεροκεφαλο μυαλουδακι σου δεν στροφαρει δεν φταιω εγω! Οσο για το ποσο εχεις βοηθησει ατομα εδω μεσα δεν θα το κρυνω εγω. Ουσια 0 ε? για πες ρε παντογνωστι που εχω κανει λαθος σ αυτα που ποσταρα αντε να σε δω να γινεσαι κομανετσι!!
sotirisxp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Για συστημα μιλαμε ολοκληρωμενο και ετοιμο για πολλες και διαφορετικες εργασιες. Η 580 σε opencl δεν λέει τίποτα. αυτο που ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο ειναι οι επιδοσεις της στα games και η 770 ειναι ξεκαθαρα γρηγοροτερη http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html Το physx σαν bonus στα games δεν με χαλαει να υπαρχει
darktraitor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 7970 με κλειστα τα ματια.Εγω συμφωνω με τον τακη
adtakhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ναι επειδή τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρουν οι επιδόσεις παντού και όχι μόνο στα games για αυτό μιλάω. Από εκεί και πέρα αν σε ένα game η μια κάρτα είναι 2% καλύτερη από την άλλη και μέσα παίζουν οδηγοί που αλλάζουν κάθε μήνα κ.λ.π. ποιος νοιάζεται . Εσύ μου το παρουσιάζεις λες και οι κάρτες έχουν τεράστιες διαφορές στο gaming που δεν έχουν όμως. Τα παραπάνω δε θα τα ανέφερα καν αλλά υπάρχει ένα γενικό κλίμα να πηγαίνουν τα πάντα προς open cl και δεν μιλώ για περίεργες εφαρμογές αλλά για πράγματα που τρέχουμε κάθε μέρα στο pc μας ! Λίγο οι I5 της Intel περισσότερο τα APUS της AMD οδηγούν σε αυτή την κατάσταση. Στα benches που βλέπω σε ότι αφορά το opencl για Image Processing, Video Processing, Encryption, Decryption, Rendering h 7970 είναι πάνω απ`όλες. 1
sotirisxp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ναι επειδή τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρουν οι επιδόσεις παντού και όχι μόνο στα games για αυτό μιλάω. Από εκεί και πέρα αν σε ένα game η μια κάρτα είναι 2% καλύτερη από την άλλη και μέσα παίζουν οδηγοί που αλλάζουν κάθε μήνα κ.λ.π. ποιος νοιάζεται . Εσύ μου το παρουσιάζεις λες και οι κάρτες έχουν τεράστιες διαφορές στο gaming που δεν έχουν όμως. Τα παραπάνω δε θα τα ανέφερα καν αλλά υπάρχει ένα γενικό κλίμα να πηγαίνουν τα πάντα προς open cl και δεν μιλώ για περίεργες εφαρμογές αλλά για πράγματα που τρέχουμε κάθε μέρα στο pc μας ! Λίγο οι I5 της Intel περισσότερο τα APUS της AMD οδηγούν σε αυτή την κατάσταση. μεχρι να γινει αυτο πραγματικοτητα και ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ θα εχουν βγει αλλες καρτες και αλλες εφαρμογες μεχρι τοτε η 770 θα ειναι πιο γρηγορη στα games
Fulgore1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ρε ειτε 7970 να παρει ειτε 770 παλι δεν θα καταλαβει την διαφορα στις επιδοσεις οπως λενε πολλοι. Αρκει βεβαια να μην αγορασει απο Πλαισιο οπου η 7970 ειναι πιο ακριβη απο 770...Με λιγα λογια http://www.skroutz.gr/s/430436/Gigabyte-Radeon-HD7970-3GB-OC.html ή http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html Οποια και να παρεις μια χαρα ικανοποιημενος θα εισαι.Στα ιδια λεφτα ειναι και οι 2,οι επιδοσεις πανω κατω ειναι ιδιες ειναι οπως ειπε και ο adtakhs απλα λογω ανταγωνισμου στο pc gaming,οι εταιριες εχουν και αυτες τα exclusive τους με την εννοια οτι καποια games τρεχουν καλυτερα σε amd και αλλα σε nvidia. Ενω εσυ που εισαι amd fanboy εισαι περηφανος darktraitor?? Εχει διαφορα στο να ειναι καποιος amd fanboy ή nvidia fanboy νομιζεις οταν προκειται να προτεινεις σε καποιον αλλο τι καρτα να παρει??Και οι δυο θα κανουν το μεγα λαθος να αναφερουν μονο την μια εταιρια και να δειξουν οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη που ειναι μεγα λαθος..Μην αρχισουμε παλι αυτες τις κουβεντες περι fanboys γιατι ριχνουν το επιπεδο της κουβεντας..και η 770 και η 7970 ειναι στα ιδια λεφτα και παρα πολυ καλες στα games.Η τελικη αποφαση ειναι στην κριση του ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις