Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω μια σελιδα οπως μια δοκιμαστικη που εκανα στο wix....

http://nayth8.wix.com/test

Εννοω δηλαδη τα μενου, τις φορμες κλπ.

Με τι προγραμμα μπορω να το φτιαξω πιο ευκολα?

θενκς  :unsure:

Δημοσ.

επειδή είμαι στην δουλειά και λόγο proxy η δεν ξέρω εγώ τι δεν μπορώ να ανοίξω την σελίδα μπορείς να ανεβάσεις ένα prtscn για να δω και αν μπορώ να σε βοειθίσω?

Δημοσ.

βαζω ενα screenshot αλλα πρεπει να δουλεψεις τα μενου για να καταλαβεις τι σου λεω.

Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον  :-)

post-68340-0-29096100-1373276599_thumb.jpg

Δημοσ.

έχεις δίκιο δεν μπορώ να καταλάβω τη εννοείς από μια φωτογραφία αλλά από την μικρή μου εμπειρία θα σου πω ότι λογικά δεν είναι από κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα και ότι είναι μέσα από το wix ψαχτώ λίγο όταν βρω χρόνο θα το κοιτάξω και εγώ μήπως βγάλω καμία άκρη

Δημοσ.

Απλά αργεί να ανοίξει η σελίδα...

Τα μενού απλά αλλάζουν χρώμα στο mouse over(όταν περνάει το ποντίκι άπω πάνω) δεν είναι κάτι τραγικό,αν μάθεις τα βασικά για html+css είναι 3-4 πράγματα όλη η σελίδα.

Το μόνο λίγο δύσκολο είναι οι αλλαγή τον εικόνων όταν μπαίνεις σε μενού,αν θες να γίνεται έτσι με κίνηση θέλει και λίγο javascript αλλά αυτά μπορείς να τα βρεις έτοιμα και απλά θα τα εισάγεις.

Δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να γίνεται εύκολα μια τέτοια σελίδα,αλλά αν θες να μάθεις πέντε πράγματα δες εδώ http://www.htmldog.com/guides/html/beginner/ με τα βασικά που μπορείς να τα μάθεις πάρα πολύ γρήγορα θα φτιάχνεις τέτοιες σελίδες άνετα...

Δημοσ.

Μπορείς ακόμα να επιλέξεις μία από τις free πλατφόρμες  Joomla Wordpress ή drupal που   έχουν πολλά πράγματα έτοιμα , support από extensions καλό community  και είναι ποιο εύκολο για κάποιον  που δεν ξέρει αρκετά επάνω στο  html - css  

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια....

καραμπιλ,

πιστευεις οτι θα ειναι πιο ευκολο η το ιδιο αν το εφτιαχνα με joomla?

ειπα να μην ασχοληθω με κατι τετοιο και το φοβηθηκα.....  :whistle:

Δημοσ.

Το να το φτιαξεις σε joomla θελει πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι στο wix. Τ

α menu τα κανεις edit στο ιδιο το wix: πατας πανω και κανεις κλικ στο change style. Τωρα, αν η φωτο η μεγαλη (σε διαστασεις και αναλυση) τοτε ειναι βαρυ αρχειο και δεν φορτωνει γρηγορα η σελιδα, κατι που ειναι βασικο και για τοτ seo.

Ελπιζω να καταλαβα καλα την αρχικη σου απορια και να βοηθησα λιγο. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...