PLaCeBo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Προσπαθώντας να περάσω ένα αρχείο avi από ένα cd-rw στο σκληρό μου έβγαλε το εξής μήνυμα σφάλματος: Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του A_Clockwork_Orange. Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού). Ανάλογο σφάλμα εμφανίζεται 6-7 λεπτά πριν το τέλος, κατά την αναπαραγωγή του αρχείου. (Σφάλμα=80070017). Δοκίμασα να την κάνω upload σε ένα ftp σέρβερ και η διαδικασία σταμάτησε στα 96%. Το data verification είχε αποτύχει βέβαια όταν την πέρασα στο cdrw. Τι σημαίνει τώρα αυτό;;; Η ταινία πρέπει να ξαναπεραστεί στο cd;; Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να διορθώσω κάτι ή να το ξεχάσω εντελώς;;;
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων όπως π.χ. το πολύ καλό Bad Copy Pro (http://www.jufsoft.com). Με έχει γλιτώσει από παρόμοιες καταστάσεις αρκετές φορές.
PLaCeBo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει. Μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο μήνυμα και σε άλλη ταινία που προσπάθησα να αντιγράψω από cdrw ->> σκληρό. Μάλιστα δε, σ' αυτή τη περίπτωση το Data verification ήταν εντάξει όταν έκαψα το cd. Κατεβάζω το πρόγραμμα αυτό για να το δοκιμάσω. Thanks
PLaCeBo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Απ' ότι λέει το recovery πέτυχε. Μόνο που για να σώσει το recovered file θέλει registration ...
PLaCeBo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Εξαιρετικά χρήσιμη η εφαρμογή που μου πρότεινες. Αφού ξεπεράστηκαν τα γνωστά "εμπόδια" η όλη διαδικασία ήταν πολύ στρωτή και εύκολη. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.