Προς το περιεχόμενο

Σφάλμα κατά την αντιγραφή αρχείου avi από cd-rw στο σκληρό

PLaCeBo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώντας να περάσω ένα αρχείο avi από ένα cd-rw στο σκληρό μου έβγαλε το εξής μήνυμα σφάλματος:

Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του A_Clockwork_Orange. Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού).

Ανάλογο σφάλμα εμφανίζεται 6-7 λεπτά πριν το τέλος, κατά την αναπαραγωγή του αρχείου. (Σφάλμα=80070017).

Δοκίμασα να την κάνω upload σε ένα ftp σέρβερ και η διαδικασία σταμάτησε στα 96%.

Το data verification είχε αποτύχει βέβαια όταν την πέρασα στο cdrw.

Τι σημαίνει τώρα αυτό;;; Η ταινία πρέπει να ξαναπεραστεί στο cd;; Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να διορθώσω κάτι ή να το ξεχάσω εντελώς;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων όπως π.χ. το πολύ καλό Bad Copy Pro (http://www.jufsoft.com). Με έχει γλιτώσει από παρόμοιες καταστάσεις αρκετές φορές.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει. Μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο μήνυμα και σε άλλη ταινία που προσπάθησα να αντιγράψω από cdrw ->> σκληρό. Μάλιστα δε, σ' αυτή τη περίπτωση το Data verification ήταν εντάξει όταν έκαψα το cd.

Κατεβάζω το πρόγραμμα αυτό για να το δοκιμάσω.

Thanks

Εξαιρετικά χρήσιμη η εφαρμογή που μου πρότεινες.

Αφού ξεπεράστηκαν τα γνωστά "εμπόδια" η όλη διαδικασία ήταν πολύ στρωτή και εύκολη.

Ευχαριστώ και πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...