Cryptic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 με ξενερωσε λιγακι οταν επιχειρησα να ζουμαρο με το χερι μια εικονα κ η ανταποκριση δεν ηταν οπως με γινοταν με ipad η samsung s3 δηλαδη καπως ειχε μια καθυστερηση.. θα το ξανακοιταξω κ σε αλλο καταστημα! Αν και δεν έχω εμπειρία με άλλο tablet, δεν παρατήρησα κάποιες καθυστερήσεις. Έχω δοκιμάσει εικόνες μεγέθους ~2MB, έχω διαβάσει μεγάλα αρχία pdf ~100MB και πάνω, και ήταν αρκετά γρήγορο. Βέβαια μπορεί να μην κάνει για τη χρήση που θες.
Demon13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοιτα μετα απο 2-3 χρονια κανενα tablet δεν θα υποστηριζεται.Αλλα τα android εχουν τις custom roms που θα του βαλεις την εκδοση που θες εστω και ανεπισημα.Το iPad ομως μετα απο 2-3 χρονια θα ειναι μονο για να βαρας το κεφαλι σου με αυτο. Το βάρεμα κεφαλιού είναι μια καλή λύση, όταν κάποιος δίνει συμβουλές χωρίς να γνωρίζει. Είχες ποτέ Ipad; Πως λες οτι δεν αναβαθμίζεται; Ισα ισα αυτή είναι και η δυναμή του, οτι αναβαθμίζεται. Την ερώτηση του μίτου μπορεί να την απαντήσει κάποιος που είχε δουλέψει Android 4.1 ή Ιos. Αυτό είναι το βασικό ερώτημα. Τώρα αν το droid θα είναι nexus ή samsung, μικρή η διαφορά και τα 2 κορυφαία στο droid. Για μένα αν δεν παίζεις games, ipad mini ή κανονικό. Αλλιώς πάρε τα άλλα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από Demon13
gkanel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Έχω αρκετά tablets στην κατοχή μου. Από Android θα πρότεινα το kindle fire HD. Με εντυπωσιάζει καθημερινά το store της Amazon το οποίο και προτιμώ έναντι του Play (το έχω κάνει root). Η τιμη του είναι πολύ καλή 223 EUR αν δεν κάνω λάθος. Προτείνω να δεις και τα Asus αφού από την έκδοση Windows RT (Vivo Tab) είμαι πολύ ικανοποιημένος από ποιότητα κατασκευής αλλά και από τος επιδόσεις του Tegra 3
Wrech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για μένα αν δεν παίζεις games, ipad mini ή κανονικό. Αλλιώς πάρε τα άλλα. Αν παιζει games ειναι που πρεπει να παρει ipad. Και για πες μου,εσυ που γνωριζεις,παιρνει ios 7 το ipad 2??
Demon13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Eίπαμε, όταν είσαι σίγουρος για κάτι, δώσε συμβουλές. Όλοι που μιλάτε δεν έχετε ipad. Έχετε ξεσαλώσει διαφημίζοντας το android και έχω ΒΑΣΙΜΕΣ υποψίες οτι είναι και χειρότερο. Easy to update. iOS updates are free. And they’re available to download wirelessly on your iPhone, iPad, or iPod touch the moment they’re released. Your device even alerts you when it’s time to get the latest version. So you won’t miss out on all the amazing features in new updates. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από Demon13 1
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν ενδιαφερεσαι για games με ios&android εισαι μια χαρα,οποιο και να επιλεξεις! Για ταινίες υπερτερει το android λογο οτι εχεις πιο ευκολη μεταφορα απο pc(copy/paste) και πολλες επιλογες για torrents clients και ολα χωρις την αναγκη root Στο ios με jailbreak λυνεις το θεμα των torrents και το θεμα μεταφορας υπαρχουν διαφοροι τροποι που μπορεις να το κανεις πιο ευκολα απο τον κλασσικο itune! Στο θεμα flash δε ξερω αν στο ipad μπορεις να το εγκαταστησεις manual και να σου τρεχει κανονικα με Firefox beta,όπως στο android,γιατι ο photon browser,τουλαχιστον στο android δε παλευεται! Αν σε ενδιαφερουν οι συχνές αναβαθμησεις τοτε πας είτε σε ipad,ειτε σε nexus συσκευή! Αυτα απο μενα,αν και πιστευω οτι και να παρεις μια χαρά θα τα βολέψεις,με τον ενα ή τον αλλο τρόπο! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από ektor7 1
Zephyros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για το Nexus 7 πάντως, απλά επειδή το έχω κάμποσο καιρό τώρα (το Wifi όχι το 3G) εαν δεν βάλεις custom ROM, δεν...πολύ λαγκ. Αν πάλι δεν το φοβάσαι το Custom, εγώ θα σου το πρότεινα, μικρό/βολικό, μπαταρία εμένα μου κρατάει 2 ημέρες με νορμάλ χρήση. Το navigation της Google μια χάρα. Αν έχεις καμιά ερώτηση πες μου.
Wrech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Eίπαμε, όταν είσαι σίγουρος για κάτι, δώσε συμβουλές. Όλοι που μιλάτε δεν έχετε ipad. Έχετε ξεσαλώσει διαφημίζοντας το android και έχω ΒΑΣΙΜΕΣ υποψίες οτι είναι και χειρότερο. Easy to update. iOS updates are free. And they’re available to download wirelessly on your iPhone, iPad, or iPod touch the moment they’re released. Your device even alerts you when it’s time to get the latest version. So you won’t miss out on all the amazing features in new updates. Εγω πρωσοπικα δεν διαφημιζω τιποτα,το εχω χρησιμοποιησει-το εχω δει μπορω να εκφερω αποψη περι του θεματος τελειωσε.Αμα ειναι κατι για τον π*****ο δεν θα πω οτι ειναι καλο. Το παιδι θελει ενα ταμπλετ για 3 δουλειες του προτεινα αυτο που πιστευω οτι θα τις κανει καλυτερα.Απλα.Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε(και να φαμε κανα μπαν). Το χειροτερο πως το εννοεις?αιτιολογησε το αμα δεν βαριεσε... Αναβαθμισμένο Siri Υποστηρίζει: iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini, iPad 3rd gen, iPad 4th gen, iPod Touch 5G Δεν υποστηρίζει: iPhone 4, iPad 2 iTunes Radio Υποστηρίζει: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini, iPad 2, iPad 3rd gen, iPad 4th gen, iPod 5G Δεν υποστηρίζει: - AirDrop Υποστηρίζει: iPhone 5, iPad mini, iPad 4th gen, iPod Touch 5G Δεν υποστηρίζει: iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, iPad 3rd gen Panorama Υποστηρίζει: iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch 5G Δεν υποστηρίζει: iPhone 4, iPad mini, iPad 2, iPad 3rd gen, iPad 4th gen, Square Photos Υποστηρίζει: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini, iPad 2, iPad 3rd gen, iPad 4th gen, iPod 5G Δεν υποστηρίζει: - Φίλτρα κάμερας Υποστηρίζει: iPhone 5, iPad 4th gen, iPod 5G Δεν υποστηρίζει: iPhone 4, iPhone 4S, iPad mini, iPad 2, iPad 3rd gen, iPod 5G Φίλτρα στις φωτογραφίες Υποστηρίζει: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini, iPad 2, iPad 3rd gen, iPad 4th gen, iPod 5G Δεν υποστηρίζει: - Οι συσκευές που θα λάβουν το iOS 7 είναι: iPhone 4 iPhone 4S iPhone 5 iPad mini iPad 2 iPad 3rd gen iPad 4th gen iPod Touch 5G Τα iPhone 3Gs και iPod Touch 4G κρίθηκαν από την Apple «ανεπαρκή» για τις απαιτήσεις της νέας έκδοσης του iOS. Εντύπωση προκαλεί ότι το iPad 2, παρόλο που είναι ανώτερο -όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά- από το iPhone 4 και είναι παρόμοιο με το iPad mini, θα λάβει ελάχιστα νέα χαρακτηριστικά, κάτι που ισχύει και με το iPad 3rd gen, το οποίο η Apple το «παράτησε» νωρίς για το iPad 4th gen. Πηγή Κείμενο: Χρήστος Παπαντωνίου απο techblog.gr 1
Demon13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) οκ το ipad mini που μιλάμε εδώ, αναβαθμίζεται, σε επερχόμενο λειτουργικό που δεν έχει βγει ακόμα. Και κοίτα πόσα άλλα. Και αυτά που δεν είναι στην λίστα έχουν λάβει πολλές αναβαθμίσεις και ΔΕΝ έχουν κλειδώσει. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από Demon13
kisto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ και πάλι όλους(η διαμαχη android- ios καλά κρατεί!) και οφείλω να σας πω που κατέληξα τελικά! οπως σας ειχα αναφέρει ήμουν κάτοχος του ipad 1 με το οποιο δεν ειχα ιδιαιτερα παραπονα παρα τα γνωστά (μεταφορα αρχείων..) το οποιο αρχικά το πούλησα για να παρω το ipad 2 αλλα εχοντας τα χρήματα στη τσέπη είπα να ανοίξω λίγο παραπάνω τα μάτια μου για κατι άλλο και είδα οτι τελικά ξεφευγει πολύ για παράδειγμα για το note 10.1 μεταχειρισμένο επρεπε να βάλω 130 ευρω απ την τσέπη μου για να καλυψω τη διαφορά απ την πωληση του ipad 1 η 200ευρω για να το πάρω καινούργιο δηλαδή σαν να πέρνω δυο ipad 2 μεταχειρισμένα..αρα η πρώτη σκέψη ήταν το οικονομικό η δεύτερη σκεψη ήταν τα τρελα χαρακτηριστικά που δίνει το samsung δηλαδη 4 πυρηνες , 2 γιγα μνήμη..για πιο λειτουργικό ?? για το android? καλος η κακως ολα τα ταμπλετ ειναι κατασκευασμένα για συγκεκριμενη χρήση : internet, email, ταινιες... δεν θα τρεξω ποτε adobe premier στο ταμπλετ ειναι σαν να μου εχουν δώσει μια ferrari αλλα να μου λένε οτι θα την οδηγό μόνο στα στενά του κορυδαλού (με τα διπλοπαρκαρισμένα). Ημουν ανάμεσα σε ipad mini και ipad 2 μεταχειρισμένο και πάλι σκέφτηκα το οικονομικό (130 ευρω διαφορά) και έπειτα παρατηρησα οτι το μινι εχει αλλαξει θυρα οποτε το καμερα κιτ (για να διαβάζει καρτες μνήμης..κτλπ) που εχω, και το καλωδιο για να δείχνει τα περιεχομενα στην τηλεοραση οπως εκανα με το ipad 1 δεν θα εκανε τελος το 2 εχει μεγαλυτερη οθονη. Ετσι κατέληξα στο ipad 2 μεταχειρισμένο δινοντας μια διαφορα της ταξεως των 50 ευρώ. Τέλος Ενας ακόμη λόγος που με οδήγησε σε αυτη την επιλογή είναι οτι το εκπληκτικο με τις συσκευες της apple ειναι οτι ενα παιχνιδι η μια εφαρμογη η οποια ανεβαινει στο apple store θα την παίξουν όλες οι συσκευές της σχεδόν το ίδιο. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από kisto
kisto Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 λιγες μερες μετα την απόκτηση του Ipad 2 είμαι παραπολυ ικανοποιημένος με την ταχύτητα του! ωστόσο το γεγονός οτι το πηρα με την 6.1.3 ..και για να περασω σπασμενη εφαρμογη θα περασουν 500 χρονια...να βγει το os7 και τα jailbreak του....θα παραμενω εγκλωβισμένος... μα γιατι δεν επιτρεπει η apple να μπορεις να γυρισεις σε οποια εκδοση θες της συσκευές σου? πχ το ipad 1 στην 4.2 πέταγε!! μετα μολις μπήκε η 5... βουλιαξε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα