Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Είχα μια κουβέντα με κάτι συναδέλφους για τα παλιά κλασικά anime-cartoons της δεκαετίας του 80 και θυμήθηκα πως κάποια στιγμή είχα βρει ένα link εδώ στο φόρουμ από ένα blog (ελληνικό) που είχε σχεδόν τα πάντα για online προβολή..

Από τα πιο παλιά μέχρι και νεότερα cartoons!

Αν κάποιος το θυμάται ή αν ξέρετε κάποιο αντίστοιχο ρίξτε κανένα link γιατί δεν μπορώ να το βρω δυστυχώς :(

Δημοσ.

Ναι έχω βρει κάποια αλλά συγκεκριμένα Saber Rider που θέλει ένας φίλος δεν μπόρεσα να βρω πάρα πολλά!

Δημοσ.

Υπάρχει μια σελίδα στο facebook, Οι Λιωμένοι, έχουν ανεβάσει κάμποσα επεισόδια αλλά όχι όλα δυστυχώς

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα. διαβασα ενα παλιο σου Post αναφορικα με παλια παιδικα απο την εποχη που προφανος (οπως και εγω που ειμαι 40+) ησουν παιδι....ψαχνω παλιες κασσετες απο παλια παιδικα, η ψηφιακα αρχεια με παλιες μεταφρασεις της εποχης του 80. εχω ξεκινησει μια προσπαθεια να τα διασωσω και με την βοηθεια ΑΙ να τα καθαρισω και να τα κανω upscale σε  4k.... εαν εχεις κατι και μπορεις να στειλεις θα ηταν εξαιρετικο, εαν παλι ξερεις καποιον αλλον που εχει εαν μπορεις σε παρακαλω ενημερωσε τον για τη προσπαθεια....παρακατω σου στελνω να δεις μια πρωτη γευση σε ενα υποτυπωδη καναλι που εκανα στο youtube. σε ευχαριστω οπως και να εχει...!!!

https://www.youtube.com/channel/UCoZJVIhc8SGh6HPt-XVoFBA

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θυμάμαι κάποια στιγμη στα late 90s, early 00s (νομίζω) , σε κατι παρακμιακά τοπικα κανάλια να προβάλλονται μεταγλωττισμένες ταινίες του studio Ghibli στα Ελληνικά.

Συγκεκριμένα το Nausika of the valley of the wind, και μαλιστα σε επεισόδια.

Ξέρετε αν υπαρχουν μεταγλωττισμένες οι υπόλοιπες ταινίες του studio;

Ξερω οτι είναι ιεροσυλία να τις βλέπεις μεταγλωττισμένες, αλλα η 7χρονη κορη μου έχει κολλήσει με τις ταινιες αυτες στο Νετφλιξ και δυσκολεύεται με υπότιτλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Kaboomzer είπε

Θυμάμαι κάποια στιγμη στα late 90s, early 00s (νομίζω) , σε κατι παρακμιακά τοπικα κανάλια να προβάλλονται μεταγλωττισμένες ταινίες του studio Ghibli στα Ελληνικά.

Συγκεκριμένα το Nausika of the valley of the wind, και μαλιστα σε επεισόδια.

Ξέρετε αν υπαρχουν μεταγλωττισμένες οι υπόλοιπες ταινίες του studio;

Ξερω οτι είναι ιεροσυλία να τις βλέπεις μεταγλωττισμένες, αλλα η 7χρονη κορη μου έχει κολλήσει με τις ταινιες αυτες στο Νετφλιξ και δυσκολεύεται με υπότιτλους.

Βρήκα και

Το κινούμενο κάστρο / Howl's Moving Castle / Hauru no ugoku shiro (2004) μεταγλωττισμένο 

Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων / Spirited Away (2001) μεταγλωττισμένο 

Στα έστειλα σε pm.

Πάντως με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχουν και άλλα.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...