Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε ορισμενες ιστοσελιδες κατω στην οθονη μου βγαζει μια μπαρα που γραφει Η σελιδα δεν αποκρινεται εξ αιτις δεσμης μεγαλων διεργασιων == Διακοπη δεσμης και πρεπει να πατησω το διακοπη για να συνεχισει Τι διορθωση θελει ? Ευχαριστω Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2013 από Γιάννης Platano
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τον έχεις φορτώσει με add-ons/toolbars; Πιθανόν εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τον έχεις φορτώσει με add-ons/toolbars; Πιθανόν εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα. Ναι το εχω βαλει αυτο το add Θα το βγαλω και θα δουμε Edit Τιποτα...Το απενεργοποιησα αλλα τα ιδια...Οχι σε ολλες αλλα σε ορισμενες σελιδες Για παραδειγμα http://www.gkourou.com/
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τι φταίει, να πω πάντως ότι στη σελίδα που αναφέρεις ο ΙΕ10 και στο δικό μου σύστημα κολλάει για αρκετά δευτερόλεπτα (γύρω στα 15), με το ίδιο μήνυμα, και ύστερα επανέρχεται. Ίσως φταίει κάτι στη σελίδα και όχι ο ΙΕ10. 1
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μήπως αν κανεις ενα καθάρισμο σε cache cookies ιστορικό κτλπ σου φτιάξει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μήπως αν κανεις ενα καθάρισμο σε cache cookies ιστορικό κτλπ σου φτιάξει Προχθες ειχα κανει format για αλλο λογο αλλα θα το δοκιμασω κι αυτο .Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα