Secret Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, γύρισα για καλοκαίρι στο χωριό και είπα να μην αποχωριστω το Άγαπημενο μου πισι για ατελείωτες ώρες dota. Στο θέμα μας τώρα. Συνδέω το ρουτερ στο πισι και δεν έχω internet access. Δηλαδή έχω το κλασικό κίτρινο θαυμαστικό. Και το περίεργο είναι ότι όποτε πάω να κανω μια αλλαγή στη τοπική συνδέσει μπουκωνει το πισι και χρειάζεται ρισταρτ. Wireless έχω κανονικά δόξα τω θεώ και μπορώ να σας στείλω από κινητό. Τέλος, στο 192.168.1.1 δεν μπορώ να μπω από το desktop που λογικά σημαίνει οτι δεν μπορεί να το αναγνωρίσει κανονικά το ρουτερ. Ευχαριστώ για τις οποιες απαντήσεις υπάρξουν.
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Κανε ενα restart στο router και σιγουρέψου οτι στις συνδέσεις δικτύου στο tcpip ειναι ολα στο auto για να παίρνει αυτόματα ip απο dhcp
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 επισης κλεισε firewall μην σε κοβει κατιι.επισης αν δεν πετυχει κανε Hard reset στο router και ξανασεταρε το.επισης σιγουρεψου οτι το καλωδιο που εχεις το Utp οτι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα