Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω λίγο βοήθεια σχετικά με την access 2003 στα ερωτήματα... Λοιπόν έχω μία βάσει δεδομένων: και θέλω να φτιάξω το εξής ερώτημα ---> με πεδία Πωλήσεις και Προμηθευτές,   θέλω να εισάγω το κατάλληλο κριτήριο ώστε να εμφανίσω τις υψηλότες πωλήσεις για κάθε προμηθευτή ... τι κριτήριο εισάγω ??

Επίσης θέλω να φτιάξω και άλλο ένα ερώτημα παραμέτρου ώστε (έχω τα εξής πεδία --> προϊόν και κατάσταση δηλ. αν ειναι διαθέσιμο κ.λπ. και βεβαίως και άλλα πεδία  )  όταν το εκτελώ να προτρέπομαι να εισάγω το προϊόν και  την κατάσταση του, και να μου το εμφανίζει.

Τhank you for useful solutions  :P

Δημοσ.

Θέλω λίγο βοήθεια σχετικά με την access 2003 στα ερωτήματα... Λοιπόν έχω μία βάσει δεδομένων: και θέλω να φτιάξω το εξής ερώτημα ---> με πεδία Πωλήσεις και Προμηθευτές,   θέλω να εισάγω το κατάλληλο κριτήριο ώστε να εμφανίσω τις υψηλότες πωλήσεις για κάθε προμηθευτή ... τι κριτήριο εισάγω ??

Επίσης θέλω να φτιάξω και άλλο ένα ερώτημα παραμέτρου ώστε (έχω τα εξής πεδία --> προϊόν και κατάσταση δηλ. αν ειναι διαθέσιμο κ.λπ. και βεβαίως και άλλα πεδία  )  όταν το εκτελώ να προτρέπομαι να εισάγω το προϊόν και  την κατάσταση του, και να μου το εμφανίζει.

Τhank you for useful solutions  :P

Ανέβασε εδώ το αρχείο της access που θέλεις να φτιάξεις τα queries γιατί δε γίνεται να φανταζόμαστε πως είναι οι πίνακες φτιαγμένοι, πόσα και ποιά πεδία έχουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...