Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα παιδια!!Χθες εβαλα τα windows 7 home premium x64 σε ενα σχετικα παλιο pc.Εβαλα drivers,updates,antivirus και ολα τα συναφη.Εκανα restart και μετα πηγα να κανω την αξιολογηση συστηματος και ειδα οτι εγραφε οτι εχω 3gb ram και σε παρενθεση εγραφε 2,5gb ειναι δυνατη η χρηση.Εψαξα στο ιντερνετ και ειδα διαφορες λυσεις...οι οποιες τελικα δεν επιασαν.Μερικες ελεγαν να ανοιξω το msconfig.exe και να ξετσεκαρω την επιλογη μεγιστη μνημη(δεν επιασε).Αλλες ελεγαν να μπω στο bios και να κανω enable το memory remapping,εψαξα ολο το bios και δεν υπηρχε αυτη η επιλογη(δεν επιασε).Σε ενα αλλο site ελεγαν να αλλαξω θεση στις μνημες και να τις βαλω εναλαξ(δεν επιασε).Εκανα cmos reset βγαζοντας την μπαταρια τις μητρικης,οπως μου ειχαν προτεινει,αλλα τιποτα:mad:...Ρε παιδια εχω δοκιμασει τα παντα και τιποτα δεν γινεται,ριξτε καμια αποψη μπας και το λυσω...Ευχαριστω εκ' των προτερων. :)

Δημοσ.

Τα αλλα 500mb ειναι dedicated (δεσμευμενα) για την εσωτερική onboard καρτα γραφικών της μητρικής.

Μαλλον...

Δημοσ.

Και ομως δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων...Η μητρικη ειναι η MSI PT890 Neo-V.Τι αλλο μπορει να ειναι;

Δημοσ.

To board έχει περιορισμό στο hardware, δες εδώ.

Το δα...Ομως εκεινος εχει 4gb ram ενω εγω εχω εγκατεστημενα 3gb.Μηπως δεν παιζει ρολο;Παντως ευχαριστω για το λινκ hawkpilot γιατι εψαχνα αρκετα και δεν ευρισκα κατι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...