TheSlayer2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλυσπερα παιδια!!Χθες εβαλα τα windows 7 home premium x64 σε ενα σχετικα παλιο pc.Εβαλα drivers,updates,antivirus και ολα τα συναφη.Εκανα restart και μετα πηγα να κανω την αξιολογηση συστηματος και ειδα οτι εγραφε οτι εχω 3gb ram και σε παρενθεση εγραφε 2,5gb ειναι δυνατη η χρηση.Εψαξα στο ιντερνετ και ειδα διαφορες λυσεις...οι οποιες τελικα δεν επιασαν.Μερικες ελεγαν να ανοιξω το msconfig.exe και να ξετσεκαρω την επιλογη μεγιστη μνημη(δεν επιασε).Αλλες ελεγαν να μπω στο bios και να κανω enable το memory remapping,εψαξα ολο το bios και δεν υπηρχε αυτη η επιλογη(δεν επιασε).Σε ενα αλλο site ελεγαν να αλλαξω θεση στις μνημες και να τις βαλω εναλαξ(δεν επιασε).Εκανα cmos reset βγαζοντας την μπαταρια τις μητρικης,οπως μου ειχαν προτεινει,αλλα τιποτα...Ρε παιδια εχω δοκιμασει τα παντα και τιποτα δεν γινεται,ριξτε καμια αποψη μπας και το λυσω...Ευχαριστω εκ' των προτερων.
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τα αλλα 500mb ειναι dedicated (δεσμευμενα) για την εσωτερική onboard καρτα γραφικών της μητρικής. Μαλλον...
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Και ομως δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων...Η μητρικη ειναι η MSI PT890 Neo-V.Τι αλλο μπορει να ειναι;
hawkpilot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Υποπτευεστε κατι αλλο; To board έχει περιορισμό στο hardware, δες εδώ.
TheSlayer2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 To board έχει περιορισμό στο hardware, δες εδώ. Το δα...Ομως εκεινος εχει 4gb ram ενω εγω εχω εγκατεστημενα 3gb.Μηπως δεν παιζει ρολο;Παντως ευχαριστω για το λινκ hawkpilot γιατι εψαχνα αρκετα και δεν ευρισκα κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα