qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ακούστε .. αν παίζεις crysis 3 με την ολοκαίνουρια σου 770 και στα διαλειματα μπαίνεις και διαβάζεις τα ποστ σκέφτεσαι "τι βλάκας που ήμουν τόσες μέρες και ασχολούμουν με κολλημένα μυαλά.. η επόμενη σκέψη είναι τι καλά που έκανα και άφησα ένα παιχνίδι άγγιχτο και το έχω τώρα... Έτσι με αυτή την χαρά έρχεται και η απόσβεση.. σας συμβουλεύω το ίδιο.. μιας και λες για απόσβεση.. πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει σε διάστημα λιγότερο ενός χρόνου για την 660ti και στη συνέχεια για την αναβάθμισή σου σε 770;
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Την 660 είχα με το στεπ απ δεν χανεις χρήματα 400 ευρω έχω δώσει και για τις δυο.. κάνεις επιστροφή την πρώτη πληρώνεις και την διαφορά και παίρνεις την επόμενη.. Ψέματα 424 γιατί για να κάνω χρήση step up έπρεπε να έχω 5ετη εγγύηση και τα μεταφορικά που την έστειλα πίσω..
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Απο frames πως τα πας στο crysis 3?? Τι εννοείς ? το ιδιο με εσένα Η κάρτα είναι πολύ δυνατότερη από τις απαιτήσεις όλων των σημερινών παιχνιδιών.. οπότε απλά δεν ασχολείσαι.. Θόρυβος - δεν ακούγεται οπότε έχεις όλη την προσοχή και την ευχαρίστηση στο παιχνίδι..
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Η κάρτα είναι πολύ δυνατότερη από τις απαιτήσεις όλων των σημερινών παιχνιδιών δηλαδή παίζεις maxed out;
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δηλαδή παίζεις maxed out; Εννοείται .. και στους 68c βαθμούς
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δεν το χω δοκιμάσει με τη κάρτα μου το crysis, το είχα παίξει με τη παλιά μου που ήταν πολύ πιο αδύναμη, μου κάνει όμως εντύπωση να μαξάρεται με κάρτα τέτοιας κατηγορίας (μέ όλα τα φίλτρα κτλ) εδώ το tomb raider κινείται στα όρια του unplayable με όλα στο τέρμα ΥΓ υποθέτω ότι μιλάς για 1080p
criminal87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-7970-Vapor-X-vs-GeForce-GTX-770 φιλε εγω εγω την 7970 vapor και μπορω να σου πω οτι ειμαι παρα πολυ καλα....εγω θα προτιμουσα αν επαιρνα την 770 να ηταν 3gb....ασε που η 7970 εχει 100gb παραπανω bandwith
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εμενα μου εκανε εντύπωση παλι αυτο που λες και μπήκα και τσέκαρα.. Το Τοmb εχει κατι μπούρδες που πρέπει να εχεις Titan sli .. αλλα οπως κατάλαβες δεν θέλω να την πηδ@ξ@ την λαρα ωστε να με ανεμίζουν φυσικά τα μαλλιά της,ενα παιχνίδι θελω να παιξω σε αξιοπρεπέστατα γραφικά..
Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πας να βγάλεις άκρη με τον Millennium τώρα που έχει δώσει όρκο να μην ξαναπάρει nVidia/Intel. Ότι να'ναι λες μικρέ πάλι. Για δείξε που έδωσα όρκο; (όρκο κιόλας lol) Μέχρι πριν κάποιο καιρό είχα και intel, και κάρτες nvidia-amd έχω πάρει εναλλάξ πόσες φορές. @doc δε συνεννοούμαστε.Δεν είπα να μη πάρει κάποιος 770 ,μεταξύ αυτής και 680 δεν είπε κανείς να πάρει 680,δεν έκανα αυτή τη σύγκριση.Μίλησα για κάτι συγκεκριμένο έχοντας κατά νου το τι ζητάει ο ts.Απλά η 770 δε φέρνει κάτι καινούριο και όπως και να το κάνουμε είναι άσχημο να βαλτώνουν τα πράγματα στις εξελίξεις στο hardware και να παίρνουμε κάποια βελτίωση με το σταγονόμετρο. Ούτε με την 9950 υπό τις προυποθέσεις που έθεσες θα πρέπε να ταν κανείς ικανοποιημένος.Αισθητά καλύτερες επιδόσεις θέλουμε,ευρεία εφαρμογή των features που έχει η κάθε εταιρία και χαμηλότερες τιμές.Αν εσύ βάζεις άλλες προτεραιότητες δικαίωμα σου αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη. 1
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δηλαδή παίζεις maxed out; Γιατι εσυ δεν παιζεις maxed out το Crysis 3;
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Γιατι εσυ δεν παιζεις maxed out το Crysis 3; γράφω και πιο πάνω ότι δεν το χω παίξει με την 7950, αλλά όσο είχα ακόμα την 6950 όπου και φυσικά δεν το έπαιζα max, ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε και αποφάσισα να μην περιμένω άλλο "νέες γενιές" και καλά έκανα γιατί από τότε έως τώρα δεν έχει βγει τίποτα απολύτως νέο (πέρα από πράγματα που ξεπερνούν πολύ το budget μου ) και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και στο άμεσο μέλλον.. για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν είχα αλλάξει νωρίτερα κάρτα
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Κάτι άσχετο προς τον TS. Την 9800 την πεταξες;
Fulgore1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Movie το Crysis το ειχα παιξει στο ps3 κοντα στο Μαρτιο και για games περιμενω το Steam Summer sales αυτες τις μερες για να δοκιμασω,τα πιο πολλα games αυτης της γενιας τα επαιξα σε ps3 λογω προηγουμενου Turbo-x(εδω γελαμε )κουτιου 7ετιας με gt430 γιατι η προηγουμενη μου καηκε (και πιστευω οτι ισως να εφταιγε το τροφοδοτικο ).Οσο για Titan Requirements εδω ειμαστε http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/metro-last-light/system-requirements
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα