Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πια σφαλιαρα βρε καμοιρη? :P

που η ξεφτυλα της amd σε εχει καταντησει να συγκρινεις  δυο ανομοια πραγματα,και μαλιστα με σπαραλιασμενους drivers

http://www.guru3d.com/news_story/amd_anti_micro_stutter_crtossfire_driver_delayed_to_late_july.html ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

ακομα να ερθει η δευτερα παρουσια :P

να παρακαλας να βγαλει νεα σειρα τον οκτωμβρη οπως εχει πει η amd,γιατι στο τελος θα πρασινησει και ΑΤΙΜΑΝ  :mrgreen: 

ΥΓ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΜΑΖΙ, ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ 7950 ΚΑΝΕΛΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ :lol:

Έχεις δίκιο είναι ανόμοια, το AMD setup είναι φτηνότερο, υπάρχει εδώ και 2 χρόνια, και ακόμα μοιράζει πόνο στα nvidias latest & greatest.

Αναμένουμε Benches από εσένα σε:

• Firestrike
  • Tomb Raider Ultimate, shadows High SSAA 4x
  • Hitman Absolution
  • Sleeping Dogs
  • Metro 2033
  • Valley
  • Grid 2
  • Bioshock infinite
  • Dirt 3

Φυσικά, μετά τις απανωτές σφαλιάρες από το 7950 CF , δεν πρόκειται να τολμήσεις να εμφανίσεις ξανά benchmark της.

Benches ή Σιωπή...

Blade μην απαντησεις ειναι Παγιδαααα :D

Lol, δεν πειράζει έχει πλάκα.

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

savaki κλοκαρισμενο cpu εβαλες 2 καρτες κλοκαρισμενες και μια για physix εβαλες

και τα μιν fps σου στο heaven ειναι 50% κατω απο μια 780

τι ξεφτυλα ειναι αυτη αχαχαχαχαχαχα :-D

το μπαουλο πωλειται ολο μαζι η το σπας σε κομματια για ανταλακτικα? :-D

αυτη την σφαλιαρα πως θα την σβησεις θα βαλεις και τεταρτη καρτα? :-D

κατσε εσυ εδω μεσα με αλους 4,5 γραφικους να κλαιτε την μοιρα σας  :cry:

T2eC16dHJGoE9nuQg13lBRScgIemdw60_35.jpg

http://www.guru3d.com/news_story/amd_anti_micro_stutter_crtossfire_driver_delayed_to_late_july.html το πουλακι παει πεταξε ηρθε Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Η 780 ΧΑΧΑΧΑΧΑ :-D

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση γενικης φυσεως.

Οταν μια καρτα,π.χ οταν ειχα την 680,δεν ανεβαζει σε extreme benchmark load % πανω απο 70% σημαινει οτι εχει προβλημα;τι θα μπορουσε να παιζει;ηθελα να το ρωτησω παλιοτερα,αλλα μιας και μιλησαμε για scaling μου ηρθε.

Η cpu ηταν στα 4,5,οποτε δεν θεωρω οτι θα υπηρχε τραβηγμα απο εκει.Ας διαβασω αποψεις λιγο...

Δημοσ.

Το τσουτσ**νι της 7950 μου ειναι μεγαλυτερο απτων δικων σας.. :shock:

οποιος με κανει report να του κρεμασουν τα βυζια. :-(

http://www.guru3d.com/news_story/amd_anti_micro_stutter_crtossfire_driver_delayed_to_late_july.html το πουλακι παει πεταξε ηρθε Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Η 780 ΧΑΧΑΧΑΧΑ :-D

Βρε kyriako με ολο το σεβασμο ετσι.. αλλα λιγο που παρακολουθω κανα 2 μερες τις κοκορομαχιες σας, οι αλλοι σου ζητανε το πολυ απλo.. Μερικα ευκολα και γρηγορα benches, οχι για κανενα αλλο λογο, για να τεκμηριωθουν τα λογια σου σε ισο επιπεδο..

Και εσυ αντι αυτου, ανεβαζεις πινακες με πωλησεις των πρασινων και των κοκκινων?

/seriously?

Και καλη η "κοντρα" σας.. αλλα jesus.. σας παρακολουθουν και ποσοι αλλοι νοματεοι..

Not my business.. just sayin'

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι και market - analyst βλέπω. Ε ρε που μπλέξαμε.

Αναμένουμε Benches από εσένα σε:

• Firestrike
  • Tomb Raider Ultimate, shadows High SSAA 4x
  • Hitman Absolution
  • Sleeping Dogs
  • Metro 2033
  • Valley
  • Grid 2
  • Bioshock infinite
  • Dirt 3

Φυσικά, μετά τις απανωτές σφαλιάρες από το 7950 CF , δεν πρόκειται να τολμήσεις να εμφανίσεις ξανά benchmark της.

Benches ή Σιωπή...

Παιδια μια ερωτηση γενικης φυσεως.

Οταν μια καρτα,π.χ οταν ειχα την 680,δεν ανεβαζει σε extreme benchmark load % πανω απο 70% σημαινει οτι εχει προβλημα;τι θα μπορουσε να παιζει;ηθελα να το ρωτησω παλιοτερα,αλλα μιας και μιλησαμε για scaling μου ηρθε.

Η cpu ηταν στα 4,5,οποτε δεν θεωρω οτι θα υπηρχε τραβηγμα απο εκει.Ας διαβασω αποψεις λιγο...

Σε single κάρτα αυτό είναι περίεργο, αν ήταν θέμα throttling θα έπρεπε να κατεβάζει ρολόγια όχι usage.

Λογικά πρόκειται για πρόβλημα των driver.

Δημοσ.

Βρε kyriako με ολο το σεβασμο ετσι.. αλλα λιγο που παρακολουθω κανα 2 μερες τις κοκορομαχιες σας, οι αλλοι σου ζητανε το πολυ απλα.. Μερικα ευκολα και γρηγορα benches..

Και εσυ αντι αυτου, ανεβαζεις πινακες με πωλησεις των πρασινων και των κοκκινων?

/seriously?

Σσσσσ...μην λες τετοια,και θυμωσει,και μας δωσει τιποτε bench και μεινουμε με το στομα ανοιχτο! ^_^

Εδω μεσα θα μαθουμε και οικονομικες καμπυλες,και marketing.Αυτα εχουν ξανασχολιαστει σε προηγουμενα ποστς.Αν ειναι να γυρναμε και να ξαναλεμε τα ιδια,αστα βραστα.

Κυριακο δεν προκειται να δωσεις τιποτε,οποτε ολα αυτα που λες ειναι διχως ουσια.Σου ζητησαμε 2 benchs απλα.

Τomb Raider(με 4ΧΧ ΑΑ,ΚΑΙ FXAA),και'συ διαφωνεις με τον blade ανευ ουσιας.Τουλαχιστον αυτος μας δειχνει τι ψαρια πιανει το cf.

Εσυ ποσταρεις πινακες τυπου financial times :lol:

Συνεχισε την εποικοδομητικη συζητηση...

Θα ειχα μια 780 οπως λες εσυ,και θα καθομουν να εισπρατω τετοια σχολια απο blade΄!Θα του "εκλεινα" το στομα με την μια. ;)

2-3 benchs,και αστον να ψαχνει.Χαχα.

Δημοσ.

Το τσουτσ**νι της 7950 μου ειναι μεγαλυτερο απτων δικων σας.. :shock: ΣΩΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ

οποιος με κανει report να του κρεμασουν τα βυζια. :-( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ

Βρε kyriako με ολο το σεβασμο ετσι.. αλλα λιγο που παρακολουθω κανα 2 μερες τις κοκορομαχιες σας, οι αλλοι σου ζητανε το πολυ απλo.. Μερικα ευκολα και γρηγορα benches, οχι για κανενα αλλο λογο, για να τεκμηριωθουν τα λογια σου σε ισο επιπεδο..

/seriously?

Και καλη η "κοντρα" σας.. αλλα jesus.. σας παρακολουθουν και ποσοι αλλοι νοματεοι..

Not my business.. just sayin'

Εξ αρχης ειπαμε οτι 2Χ 7950,7970,660ΤΙ,670,680,760,770 ειναι πιο δυνατες απο μια 780/τιτανα

οταν ειναι στην κατηφορα,δηλ να υπαρχει ευνοικος ανεμος

τι benches να σου ανεβασω,εχω ανεβασει καποια δεν χρειαζονται αποδηξεις για τα λεγομενα μου!

αλλα το cf εχει προβλημα ακομα σοβαρο

http://www.guru3d.com/news_story/amd_anti_micro_stutter_crtossfire_driver_delayed_to_late_july.html

Δημοσ.

Σε single κάρτα αυτό είναι περίεργο, αν ήταν θέμα throttling θα έπρεπε να κατεβάζει ρολόγια όχι usage.

Λογικά πρόκειται για πρόβλημα των driver.

Ρολογια δεν κατεβαζε καθολου.Χρησιμοποιυσε κανονικα το boost,και με το παραπανω!Εκτος απο drivers καμια ιδεα αλλη; :rolleyes:

τι benches να σου ανεβασω,εχω ανεβασει καποια δεν χρειαζοναται αποδηξεις για τα λεγομενα μου!

Καταλαβα.Λογια,λογια,λογια...

Ο blade ανεβασε τα παντα(cpu-z,gpu-z,settings κλπ),και'συ παιζεις με τα λογια!Μου φαινεται μας κοροιδευεις(δεν θελω να το πιστεψω).Καλη συνεχεια.

Δημοσ.

βασικα το γραφημα αυτο ειναι στην πραγματικοτητα πολυ πιο ουσιωδες απο το πια απο τις 2 πανακριβες σε γενικες γραμμες των δυο εταιριων αποδιδουν 2-3 frames παραπανω.Δηλαδη μα την παναγια ας μου πει ενας αν εχει ενας ή την 7970 ή την 770 δεν προκειται να απολαυσει το ιδιο τα games ειτε αυτα που τρεχουν ελαχιστα καλυτερα σε amd ειτε αυτα που τρεχουν ελαχιστα καλυτερα σε nvidia???Κλασικο παραδειγμα για λυπηση ειναι ο manolis που μπαινει και κραζει την μια εταιρια και οσους αγοραζουν καρτες απο αυτην.Απλα για λυπηση <_<

Δημοσ.

βασικα το γραφημα αυτο ειναι στην πραγματικοτητα πολυ πιο ουσιωδες απο το πια απο τις 2 πανακριβες σε γενικες γραμμες των δυο εταιριων αποδιδουν 2-3 frames παραπανω.Δηλαδη μα την παναγια ας μου πει ενας αν εχει ενας ή την 7970 ή την 770 δεν προκειται να απολαυσει το ιδιο τα games ειτε αυτα που τρεχουν ελαχιστα καλυτερα σε amd ειτε αυτα που τρεχουν ελαχιστα καλυτερα σε nvidia???Κλασικο παραδειγμα για λυπηση ειναι ο manolis που μπαινει και κραζει την μια εταιρια και οσους αγοραζουν καρτες απο αυτην.Απλα για λυπηση <_<

Φυσικά και θα τα απολαύσει το ίδιο.

Αλλά, πήγαινε να πεις σε κάποιους πορωμένους με τα αυτοκίνητα ότι Subaru=Nissan. ^_^

Οι κόντρες στο hardware δεν έχουν να κάνουν τόσο με το απολαυστικό gaming. Έχουν να κάνουν περισσότερο με την καθαρή (και αχρείαστη) απόδοση, τον λόγο απόδοση/τιμή, το o/c % σαν επίτευγμα κ.α..

Γενικά το benching είναι ένα χόμπυ αρκετά διαφορετικό από το Gaming.

• Like 1
Δημοσ.

37,5 fps με βγαζει μεσο ορο στο τοmb raider

1920 1080

ultimate settings

shadows  ULTRA

x4ssfa

alliws to kanoniko ultimate me ultra shadows bgazei 65 frames 

Δημοσ.

1920 1080

ultimate settings

shadows  ULTRA

x4ssfa

Βγαζεις οτι θα επρεπε για μια 7970.Οταν μπορεσεις,βαλε και τα καταλληλα screenshots,ετσι για το αρχειο που λεμε...

37,5 με 4ΧΧ ΑΑ,ενω 65 με FXAA και στα 2 με ultra.Σχεδον 28 fps λιγοτερα.Φαντασου ποσο ρημαζει.

Και χωρις πολλα πολλα οπως το metro last light bench που εχει ενα σωρο φιλτρα.

Λογικα μια 780 και μια titan πρεπει να βγαζει στο 50αρι,και η δευτερη κατι παραπανω,αφου η 7970 βγαζει σχεδον 38 fps.

Δημοσ.

1920 1080

ultimate settings

shadows  ULTRA

x4ssfa

Πάντως εμένα η ίδια κάρτα βγάζει

1) 30 χωρίς oc με 4χ.

2) Με oc στα 1195 και μεμορυ χωρις oc βγάζει 33 fps. (μια δοκιμη).

3) Με FXAA με oc στα 1195 βγάζει 63 fps

4) με FXAA με oc στα 1195 χωρίς Tress FX βγάζει 89

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...